Οι Καμπυλωτοί Καναπέδες Θέλουν τον Τρόπο τους! Δείτε πώς Πρέπει να τους Διακοσμήσετε.

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Οι Καμπυλωτοί Καναπέδες Θέλουν τον Τρόπο τους! Δείτε πώς Πρέπει να τους Διακοσμήσετε.

Οι καναπέδες που είναι καμπυλωτοί είναι πολύ ωραίοι για ένα σαλόνι αλλά συνήθως αποτελούν διακοσμητικό πρόβλημα καθώς είναι λίγο πιο δύσκολο να ενταχθούν σε ένα χώρο. Δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους για να βάλετε τους στρογγυλεμένους καναπέδες σας στο χώρο και να υιοθετήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στο σαλόνι σας.

Προσθέστε και άλλες στρογγυλές επιφάνειες Μια πολύ καλή διακοσμητική συμβουλή είναι να προσθέσετε στο χώρο σας και άλλα έπιπλα με γωνίες ή με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες. Αν έχετε καναπέ που δημιουργεί καμπύλη καλό θα ήταν να επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ένα με δύο ακόμα αντικείμενα με στρογγυλές άκρες. Αν βάλετε έναν γωνιακό καναπέ με στρογγυλεμένες γωνίες θα πρέπει να αποφύγετε να βάλετε μόνο έπιπλα με αυστηρές ίσιες γωνίες γιατί τότε ο καναπές σας θα δείχνει παράταιρος.

Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

Σε αυτό το σαλόνι έχουν τοποθετηθεί και άλλες στρογγυλεμένες επιφάνειες (όπως ο καθρέφτης και το τραπεζάκι) για να εναρμονιστεί το αποτέλεσμα με τον στρογγυλεμένο καναπέ

Σε αυτό το σαλόνι έχουν τοποθετηθεί και άλλες στρογγυλεμένες επιφάνειες (όπως ο καθρέφτης και το τραπεζάκι) για να υπάρχει μια αρμονία στο χώρο.

Βάλτε δύο καναπέδες Οι στρογγυλεμένοι καναπέδες ταιριάζουν ακόμα καλύτερα ανά ζεύγος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τον έναν απέναντι από τον άλλον και στη μέση να βάλετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Προσπαθήστε να βάλετε τους δύο καναπέδες περίπου στη μέση του δωματίου για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Πριν & Μετά: Ένας Απλός, Βαρετός Καναπές Διακοσμείται Βήμα-Βήμα

Αυτοί οι καναπέδες έχουν τοποθετηθεί απέναντι και στη μέση έχει μπει ένα στρογγυλεμένο τραπεζάκι

Αυτοί οι καναπέδες έχουν τοποθετηθεί απέναντι και στη μέση έχει μπει ένα στρογγυλό τραπεζάκι.

Δημιουργήστε κύκλο Έχοντας έναν καμπυλωτό καναπέ έχετε ήδη δημιουργήσει το μισό ενός κύκλου στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο προσθέτοντας καρέκλες και πολυθρόνες στη συνέχεια του καναπέ.

Αυτός ο καναπές μαζί με τις καρέκλες δημιουργεί έναν νοητό κύκλο

Αυτός ο καναπές μαζί με τις καρέκλες δημιουργούν έναν νοητό κύκλο.

Βάλτε τον καναπέ να κοιτάει προς τη θέα Αν έχετε ωραία θέα από το σαλόνι σας τότε μπορείτε να βάλετε τον καναπέ σας να κοιτάει προς το μπαλκόνι ή την αυλή σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τον καναπέ να κοιτάει προς την τηλεόραση μιας και οι καμπυλωτοί καναπέδες ταιριάζουν καλύτερα σε χώρους με τηλεοράσεις και είναι και πολύ πιο άνετοι.

Υπόθεση Καναπές: Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε πριν τη Μεγάλη Αγορά

Εδώ ο καναπές 'κοιτάει' προς την αυλή

Εδώ ο καναπές "κοιτάει" προς την αυλή

«Ευθυγραμμίστε» τον με τον τοίχο Αν έχετε γωνιακό τοίχο στο σαλόνι σας, τότε ο στρογγυλός καναπές θα ταιριάξει γάντι. Φροντίστε να έχουν και ο τοίχος και ο καναπές την καμπύλη προς την ίδια φορά για να δείχνει η διακόσμηση πιο ομοιόμορφη. Με τη σωστή διακόσμηση και χρησιμοποιώντας μερικές ακόμα στρογγυλεμένες επιφάνειες θα καταφέρετε να έχετε ένα όμορφο σαλόνι με σοφιστικέ λουκ.

Ένας στρογγυλεμένος καναπές κάνει μία γωνία να φαίνεται πιο αρμονική

Ένας στρογγυλεμένος καναπές κάνει μία γωνία να φαίνεται πιο αρμονική.

Κάντε κλικ στην παρακάτω gallery για να δείτε πώς έχουν διακοσμήσει τους καναπέδες τους διάφοροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε πατήστε εδώ για να μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε με Λέξεις: Αυτή Είναι η Νέα Μόδα!

.

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με quotes.

Μια Τσαχπινιά για να Κρύψετε την Τηλεόραση στο Σαλόνι σας!

.

Δείτε πώς μπορείτε να κρύψετε την τηλεόραση του σαλονιού σας.

Φτιάξτε το πιο Στιλάτο Τραπεζάκι Σαλονιού σε 2 λεπτά!

.

Κι όμως, το πιο στιλάτο τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από 2 λεπτά.

6 Απίστευτα Έξυπνα Έπιπλα για Πολύ Μικρούς Χώρους

.

6 πολύ έξυπνα έπιπλα με πολλαπλές χρήσεις σε μικρούς χώρους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βρώμικα σημεία
Αυτά Είναι τα 9 πιο Βρώμικα Σημεία της Κουζίνας σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα Όσα Κάνετε Λάθος στο Μπάνιο σας Εδώ και… Πάντα!