Δείτε Υπέροχες Koυζίνες Εμπνευσμένες από την Ιταλική Διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Δείτε Υπέροχες Koυζίνες Εμπνευσμένες από την Ιταλική Διακόσμηση

Οι Ιταλοί είναι ένας λαός που γνωρίζει καλά τι πάει να πει μαγειρική. Άλλωστε η Ιταλία είναι μια χώρα που φημίζεται για τα υπέροχα πιάτα της και τις αμέτρητες λιχουδιές της. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ένας λαός σαν τον ιταλικό, να μην έχει μεριμνήσει στο θέμα «διακόσμηση κουζίνας». 

Λειτουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα παρακάτω, η συγκεκριμένη ιταλική κουζίνα αξιοποιεί όλους τους χώρους στο έπακρο και οι ηλεκτρικές συσκευές μπαίνουν μέσα στον τοίχο για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου. Σε όλη την κουζίνα επικρατεί η απόχρωση του «σπασμένου λευκού», η οποία ενισχύεται χρωματικά με μερικές κίτρινες πινελιές. Άλλωστε όπως έχουμε πει ξανά, το κίτρινο είναι ένα από τα ιδανικότερα χρώματα για την κουζίνα.

Υπέροχες Ιδέες για Τραπέζι ακόμα και στην πιο Μικρή Κουζίνα

Οι ηλεκτρικές συσκευές μπαίνουν στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου

Οι ηλεκτρικές συσκευές μπαίνουν στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου.

Όλα κοντά Μπορεί στη συγκεκριμένη κουζίνα να υπάρχει άπλετος χώρος, αλλά όπως βλέπετε τα πάντα είναι απόλυτα οργανωμένα ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να χωρέσουν ακόμα και στον πιο μικρό χώρο. Τα ντουλάπια είναι τοποθετημένα πάνω στον πάγκο ενώ η σύνθεση με τους νεροχύτες περιλαμβάνει τα μάτια της κουζίνας αλλά και αρκετά ράφια για να διακοσμήσετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Όπως όλα δείχνουν, οι Ιταλοί ξέρουν τι θα πει εξοικονόμηση χώρου. Άλλωστε ένας καλός μάγειρας πρέπει να έχει κοντά του όλα όσα χρειάζεται την ώρα της δημιουργίας.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στη Διακόσμηση του Μπάνιου!

Οι συνθέσεις είναι έξυπνα φτιαγμένες ώστε να γλυτώνουν την κατανάλωση πολύ χώρου

Οι συνθέσεις είναι έξυπνα φτιαγμένες για καλύτερη εξοικονόμηση χώρο.

Το τραπέζι μπορεί να είναι, επίσης, λειτουργικό ώστε να αξιοποιείται όχι μόνο η πάνω επιφάνειά του αλλά και ο γύρω χώρος του. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάλετε μικρά ράφια περιμετρικά του τραπεζιού σας έτσι ώστε να μπορείτε να ακουμπάτε και άλλα πράγματα σε αυτά.

8 Μικρές Κουζίνες που θα σας Δώσουν Έμπνευση

Το τραπέζι έχει ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους για μεγαλύτερη λειτουργικότητα

Το τραπέζι έχει ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Συνδυασμός μπλε-άσπρου Σε αυτή την κουζίνα η σύνθεση που υπάρχει είναι επίσης άκρως λειτουργική. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει οι Ιταλοί αγαπούν την άνεση στις κουζίνες τους και αυτό φαίνεται. Στη συγκεκριμένη κουζίνα μπορείτε ακόμα και να κοιμηθείτε όσο περιμένετε να γίνει η πίτσα σας.

Αυτή η κουζίνα θα σας βολέψει εξαιρετικά καθώς θα μπορείτε να κάνετε ένα σωρό πράγματα πάνω στον ίδιο χώρο χωρίς να χρειαστεί να γεμίσετε την κουζίνα σας με πολλά πράγματα

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει μια τέτοια κουζίνα...

Εξαιτίας της λειτουργικότητας και της άνεσης που επικρατεί, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί το χώρο που του μένει για να προσθέσει έναν καναπέ ή και μια ολόκληρη τραπεζαρία. Μια βιβλιοθήκη με ανοιχτά ράφια για να βάζει τα βιβλία μαγειρικής και κάποια διακοσμητικά για την κουζίνα του είναι επίσης μια καλή ιδέα.

6 Λόγοι να Βάλετε στην Κουζίνα σας Αυτά τα Πλακάκια

Εξοικονομώντας χώρο από την κουζίνα με τις κατάλληλες συνθέσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους χώρους που σας μένουν άδειοι για να βάλετε μια βιβλιοθήκη ή έναν καναπέ

Εξοικονομώντας χώρο από την κουζίνα με τις κατάλληλες συνθέσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους χώρους που μένουν άδειοι για να βάλετε μια βιβλιοθήκη ή έναν καναπέ.

Μεγάλοι πάγκοι Αν θέλετε να έχετε μεγάλους πάγκους για να μαγειρεύετε με την άνεσή σας, τότε στην ιταλική διακόσμηση συναντάμε και αυτού του τύπου τις κουζίνες. Άλλωστε οτιδήποτε έχει σχέση με την άνεση στην κουζίνα είναι πρωταρχικό μέλημα των Ιταλών. Σε αυτή την κουζίνα έχουν τοποθετηθεί πολύ μεγάλοι πάγκοι σε διάφορα επίπεδα ενώ και ο πολύ καλός και δυνατός φωτισμός, δεν λείπουν.

4 Υπέροχες Ιδέες για να Ανανεώσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Οι μεγάλοι πάγκοι θα σας λ'υσουν τα χέρια και τα πολλά ντουλάπια θα βοηθήσουν ώστε να μην φαίνεται παραφορτωμένη η κουζίνα σας

Οι μεγάλοι πάγκοι θα σας λύσουν τα χέρια και τα πολλά ντουλάπια θα βοηθήσουν ώστε να μην φαίνεται παραφορτωμένη η κουζίνα σας.

Οι παραπάνω κουζίνες έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από το ιταλικό brand Snaidero που ασχολείται με την δημιουργία κουζινών που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει κάθε νοικοκυρά. Βασικό μότο της εταιρείας είναι να δημιουργεί κουζίνες που είναι απόλυτα λειτουργικές και μπορούν να εξοικονομούν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε στην Κουζίνα σας Αυτό το Αντικείμενο!

.

Δείτε το ιδιαίτερο εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια στο μαγείρεμα.

Kαθαρίστε την Κεραμική σας Εστία με ένα Πανεύκολο Tip

.

Αυτό το tip θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική εστία.

Διακοσμήστε με Λέξεις: Αυτή Είναι η Νέα Μόδα!

.

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με quotes.

Νέα Έρευνα: Αυτό το Πράγμα στην Κουζίνα σας Παχαίνει!

.

Δείτε τι είναι αυτό που έχετε στην κουζίνα σας και σας παχαίνει!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Κόλπα που θα Βάλουν τα Έργα Τέχνης σας στο Επίκεντο της Διακόσμησης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φενγκ Σούι: 8 Διακοσμητικά Αντικείμενα που θα σας Φέρουν Πλούτο και Αφθονία!