5 Τρόποι να Κάνετε το Σπίτι σας Πιο... Φωτογενές!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Τρόποι να Κάνετε το Σπίτι σας Πιο... Φωτογενές!

Ετοιμαστείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο Pinterest και το Instagram μαθαίνοντας πώς θα αναδείξετε τις πιο καλές γωνίες του σπιτιού σας.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, λέει το περίφημο ιδίωμα και εμείς συμφωνούμε με το παραπάνω. Με την επέλαση, μάλιστα, της ψηφιακής τεχνολογίας στη ζωή και την καθημερινότητά μας είναι σχεδόν αδιανόητο να μη το υποστηρίξουμε. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πλέον το Instagram και το Pinterest παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση καθορίζοντας τις επόμενες τάσεις ενώ αποτελούν τα «σημεία» όπου οι απανταχού designers και bloggers προβάλλουν τη δουλειά τους. Για να μπείτε κι εσείς σε αυτό το διακοσμητικό παιχνίδι, σας παρουσιάζουμε 5 τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτογενές μαθαίνοντας πώς θα αναδείξετε τις καλύτερες γωνίες και πλευρές του!

#1 Περισσότερο φως Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα φωτεινό σπίτι! Για να κάνετε πιο φωτογενές το σπίτι σας δεν έχετε παρά να τραβήξετε τις κουρτίνες, να ανεβάσετε τα στόρια και να αφήσετε το φυσικό φως να «λούσει» τους χώρους του. Το φυσικό φως άλλωστε κάνει κάθε χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Προτού, λοιπόν, βάλετε το σπίτι σας στο Instagram, αφήστε το φυσικό φως να το κατακλύσει!

Προτού βάλετε το σπίτι σας στο Instagram, αφήστε το φυσικό φως να το κατακλύσει!

Προτού βάλετε το σπίτι σας στο Instagram, αφήστε το φυσικό φως να το κατακλύσει!

#2 Κρατήστε την τάξη Οι τακτοποιημένοι χώροι φαίνονται μεγαλύτεροι και ομορφότεροι. Παράλληλα, αναδεικνύουν το διακοσμητικό ταλέντο σας. Αν, λοιπόν, έχετε σκοπό να βγάλετε φωτογραφίες στο σπίτι σας, καλό είναι να το κάνετε όταν αυτό βρίσκεται σε τάξη! Δείτε εδώ 5 τρόπους να οργανώσετε τη ντουλάπα σας βγαλμένους από το Instagram!

Οι τακτοποιημένοι χώροι φαίνονται μεγαλύτεροι και όμορφοι.

Οι τακτοποιημένοι χώροι φαίνονται μεγαλύτεροι και όμορφοι.

#3 Βάλτε λουλούδια Είναι γεγονός ότι τα φρέσκα λουλούδια ανανεώνουν τον χώρο σας σε χρόνο-αστραπή. Παράλληλα, κάνουν κάθε χώρο να φαίνεται πιο αριστοκρατικός και στιλάτος. Και επειδή κάθε καλή φωτογραφία χρειάζεται λίγο χρώμα, τα λουλούδια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτογενές με μια απλή κίνηση!

Tα λουλούδια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτογενές σε μια απλή κίνηση!

Tα λουλούδια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτογενές με μια απλή κίνηση!

#4 Δημιουργήστε βάθος Μπορεί η φωτογραφία να έχει δύο διαστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να φαίνεται σε αυτή... μονοδιάστατο! Αντίθετα, μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται πιο φωτογενές χρησιμοποιώντας τη τεχνική του layering. Πρακτικά, αυτή η τεχνική σας προσκαλεί να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα επίπεδα όταν διακοσμείτε το σπίτι σας τοποθετώντας τα το ένα πάνω ή δίπλα στο άλλο με στόχο να δώσετε βάθος στο πλάνο και τον χώρο σας. Δείτε εδώ ποιες είναι οι πιο hot τάσεις στη διακόσμηση.

Μπορεί η φωτογραφία να έχει δύο διαστάσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να φαίνεται σε αυτή... μονοδιάστατο.

Μπορεί η φωτογραφία να έχει δύο διαστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να φαίνεται σε αυτή... μονοδιάστατο.

#5 Παίξτε με το χρώμα Ναι, λατρεύουμε το χρώμα! Όχι μόνο γιατί δίνει χαρακτήρα και ένταση σε ένα δωμάτιο αλλά γιατί θα κάνει τις φωτογραφίες σας σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες – ειδικά αν στο σπίτι σας κυριαρχούν τα ουδέτερα και πιο απαλά χρώματα. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, έξυπνα τα χρωματιστά αξεσουάρ και τα έπιπλά σας ώστε να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με ενδιαφέρουσες οπτικές αντιθέσεις.

thehomeissue_photogenic006

Μην φοβάστε να παίζετε με τα χρώματα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν & Μετά: Αυτή η Κουζίνα Έγινε Αγνώριστη Μόνο με Λίγο Χρώμα

.

Με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να ανακαινίσετε ολοκληρωτικά την κουζίνα σας.

7 Κανόνες Διακόσμησης που Αξίζει να Παραβείτε!

.

Μπορεί η Βίβλος της διακόσμησης να λέει άλλα, ωστόσο υπάρχουν 7 διακοσμητικά... παραπτώματα στα οποία αξίζει να υποπέσετε!

Αυτό είναι το Γραφείο που έχει Ξετρελάνει όλο το Instagram

.

Αυτό το γραφείο στο σπίτι έχει καταφέρει να ξετρελάνει το instagram.

6 Μικρά Σημεία στο Σπίτι σας που Πάντα Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε

.

Αυτά είναι τα 6 μικρά σημεία μέσα στο σπίτι που ξεχνάτε να διακοσμήσετε.

10+ Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση του Σπιτιού σας με τις πιο Μικρές Αλλαγές!

.

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με τους πιο οικονομικούς και πρωτότυπους τρόπους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Μυστικά για να Αξιοποιήσετε Όλη τη Δύναμη του Πλυντηρίου σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!