Λύσεις στα πιο Σοβαρά Διακοσμητικά Προβλήματα Όσων Μένουν σε Ενοίκιο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Λύσεις στα πιο Σοβαρά Διακοσμητικά Προβλήματα Όσων Μένουν σε Ενοίκιο!

Μένετε σε ενοικιαζόμενο σπίτι; Τότε αυτά είναι τα προβλήματα που σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή ή εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε. Εντοπίστε τα και απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά. 

Αποκρουστική μπεζ απόχρωση στους τοίχους Πολλά παλιά σπίτια είναι βαμμένα σε αυτή την κλασική, παλιομοδίτικη και συντηρητική μπεζ απόχρωση που είναι αρκετά ξεπερασμένη. Αν ο σπιτονοικοκύρης σας δεν δέχεται να αναλάβει να βάψει το σπίτι σε απόχρωση της επιλογής σας, μην στεναχωριέστε. Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς θα σας δώσουμε μερικές από τις πιο όμορφες και οικονομικές ιδέες. Κρεμάστε πολλές κορνίζες για να καλυφθεί μεγάλο μέρος του τοίχου δημιουργώντας μια ωραία gallery τοίχου. Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε δικά σας έργα τέχνης σε μεγάλο καμβά ή να κολλήσετε ταπετσαρία που ξεκολλάει εύκολα χωρίς να χαλάει τον τοίχο από πίσω.

7 Τρόποι για να Ανανεώσετε Μοναδικά τα Παράθυρα σας

Μια όμορφη μοντέρνα ταπετσαρία μπορεί να μεταμορφώσει όλο το δωμκάτιο.

Μια όμορφη μοντέρνα ταπετσαρία μπορεί να μεταμορφώσει όλο το δωμάτιο.

Λευκό βαρετό χρώμα στους τοίχους Μπορεί το λευκό χρώμα να σας φαίνεται βαρετό αλλά με τον κατάλληλο φωτισμό και τη σωστή διακόσμηση το λευκό μπορεί να δείξει πολύ όμορφο μέσα σε ένα χώρο. Σβήστε τα φώτα στο σπίτι σας και αμέσως ο τοίχος θα δείξει γκρίζος. Φανταστείτε πόσο πιο όμορφος θα δείξει με τον κατάλληλο φωτισμό. Επιλέξτε λάμπες μεταξύ 2700-3000Κ αν θέλετε ένα πιο παραδοσιακό, κιτρινωπό φωτισμό ή λάμπες με θερμοκρασία 4000-5000Κ αν προτιμάτε ένα πιο μοντέρνο και καθαρό αποτέλεσμα.

Trend Alert: Μάθετε Ποιες Tάσεις Ήρθαν για να Μείνουν και Ποιες Φεύγουν!

Οι λευκοί τοίχοι με τον κατάλληλο φωτισμό μπορούν να αναδειχθούν και να φωτίσουν όλο το δωμάτιο.

Οι λευκοί τοίχοι με τον κατάλληλο φωτισμό και τη σωστή διακόσμηση μπορούν να αναδειχθούν και να φωτίσουν όλο το δωμάτιο.

Παλιομοδίτικες πρίζες και διακόπτες Σίγουρα οι διακόπτες και οι πρίζες είναι μια μικρή λεπτομέρεια σε ένα σπίτι αλλά μην ξεχνάτε πως στη διακόσμηση ενός σπιτιού οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη βάση της πρίζας ή του διακόπτη και να επιλέξετε σχέδια πιο μοντέρνα και πρωτότυπα (θα χρειαστείτε φυσικά τη βοήθεια ηλεκτρολόγου). Αν προτιμάτε μια πιο οικονομική λύση κάντε το εξής κόλπο. Αγοράστε αυτοκόλλητες ταινίες σε διάφορα χρώματα και «ντύστε» τους διακόπτες και τις πρίζες με αυτές.

7 Πράγματα που Μπορείτε να Ανανεώσετε με Λίγο Χρυσό Σπρέι

Με μερικές πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες ή λίγη μπογιά, οι πρίζες και οι διακότες στο σπίτι μεταμορφώνονται.

Με μερικές πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες ή λίγη μπογιά, οι πρίζες και οι διακόπτες στο σπίτι μεταμορφώνονται.

Περιορισμένοι αποθηκευτικοί χώροι Άλλο ένα κλασικό πρόβλημα σε πολλά σπίτια είναι οι ανεπαρκείς αποθηκευτικοί χώροι. Αν το δικό σας σπίτι έχει έλλειψη από ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους μην το βάζετε κάτω. Υπάρχουν αμέτρητες λύσεις. Δημιουργήστε μια ανοιχτή ντουλάπα που πλέον είναι πολύ της μόδας. Απλά τοποθετήστε έξτρα ράφια σε έναν τοίχο ή μερικές ράγες για να κρεμάτε τα ρούχα σας. Χρησιμοποιήστε καλάθια και ωραία κουτιά που προσφέρουν έξτρα χώρους αποθήκευσης και δείχνουν και πολύ όμορφα σε ένα χώρο.

6 Τρόποι να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Βιβλία

Δεν έχετε πολύ χώρο; Δεν πειράζει! Δημιουργήστε μια ανοιχτή ντουλάπα.

Δεν έχετε πολύ χώρο; Δεν πειράζει! Δημιουργήστε μια ανοιχτή ντουλάπα.

Πίνακας ρεύματος δίπλα στην πόρτα Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολύ ωραίο θέαμα να βλέπετε τον πίνακα του ρεύματος με το που μπαίνετε στο σπίτι σας. Μπορείτε εύκολα να τον καλύψετε βάζοντας ένα όμορφο κάδρο μπροστά από τον πίνακα ή να αλλάξετε το μπροστινό πορτάκι βάζοντας ένα πορτάκι στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο ώστε να μην «χτυπάει» τόσο έντονα στο μάτι.

Για να κρύψετε τον πίνακα του ρεύματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα όμορφο κάδρο.

Για να κρύψετε τον πίνακα του ρεύματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα όμορφο κάδρο.

Αποκρουστική κουζίνα Οι κουζίνες σε πολλά ενοικιαζόμενα σπίτια είναι αρκετά..αποκρουστικές. Τα πλακάκια είναι άσχημα και ξεπερασμένα και εσείς δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τα καλύψετε! Αν δεν θέλετε να ξοδευτείτε και να βάλετε ταπετσαρία σε όλη την κουζίνα η μόνη λύση είναι να δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες. Αγοράστε μεγάλους δίσκους, όμορφα κουζινικά σκεύη και βάψτε ό,τι μπορείτε να βάψετε (τα ντουλάπια για παράδειγμα, αν σας το επιτρέψει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού) για να δείξει η κουζίνα λίγο πιο όμορφη.

Προσθέτοντας παραπάνω ράφια (αν είναι εφικτό) οι τοίχοι θα γεμίσουν και έτσι θα κρυφτούν σημεία που δεν θέλετε να φαίνονται.

Ένας Ιδιαίτερος Τρόπος να Κάνετε Σούπερ Χρηστικό το Χολ σας!

Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ενοικιαζόμενο σπίτι σας μπορούν να λυθούν. Το χρώμα στους τοίχους διορθώνεται με το σωστό φωτισμό και την κατάλληλη διακόσμηση ενώ οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να καλυφθεί με έργα τέχνης, ταπετσαρίες ή έξυπνη διακόσμηση. Απλά παρατηρήστε καλά το σπίτι σας, συζητήστε με τον σπιτονοικοκύρη σας για να δείτε ποιες αλλαγές επιτρέπεται να κάνετε και από εκεί και πέρα με έξυπνες αλλαγές, όπως αυτές που σας δείξαμε παραπάνω, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να φτιάξετε ένα χώρο που θα σας εμπνέει, θα σας γεμίζει με θετική ενέργεια και θα τον νιώθετε δικό σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

.

Φανταστικές εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.

Τα πιο Κατάλληλα Χρώματα για Βρεφικά Υπνοδωμάτια

.

Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για το βρεφικό υπνοδωμάτιο.

14 Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση των Τοίχων του Σπιτιού σας

.

Μεταμροφώστε κάθε τοίχο του σπιτιού με τους πιο όμορφους τρόπους!

Λευκό Μπάνιο: Πώς να το Κάνετε Απίστευτα Στιλάτο

.

7 υπέροχα tips για να δώσετε χαρακτήρα σε ένα λευκό μπάνιο.

Αυτές Είναι οι Κουρτίνες που θα Δείτε να Κυκλοφορούν Φέτος

.

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες κουρτίνες αυτή τη στιγμή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

λευκό
7 Tips για να Διακοσμήσετε Ένα Λευκό Δωμάτιο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Τελευταία Λέξη της Μόδας στη Διακόσμηση του Μπάνιου!