20 Ευρώ Αρκούν για να Οργανώσετε και να Ανανεώσετε το Σπίτι σας!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

20 Ευρώ Αρκούν για να Οργανώσετε και να Ανανεώσετε το Σπίτι σας!

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους αλλά θέλετε απεγνωσμένα κάποια διακοσμητική αλλαγή, ερχόμαστε να σας προτείνουμε όμορφες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας με πολύ λίγα χρήματα.

Άλλωστε το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανανέωσης και καλό είναι να γίνονται αλλαγές σε εμάς τους ίδιους, στο σπίτι μας και στη ζωή μας, για να νιώθουμε πιο ορεξάτοι και φρέσκοι να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν.
Ψάξαμε και βρήκαμε 11 φανταστικές ιδέες που θα αναβαθμίσουν και θα οργανώσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας μόνο με 20 ευρώ.

Ντύστε τα παράθυρα της κουζίνας σας Η κουζίνα μπορεί να μεταμορφωθεί και να αποκτήσει χρώμα προσθέτοντας τις κατάλληλες κουρτίνες. Ένα φωτεινό χρώμα, όπως το τιρκουάζ, θα σας δώσει έμπνευση και σιγά σιγά θα μπορέσετε να προσθέσετε και άλλα αντικείμενα και διακοσμητικά σε παρόμοιες αποχρώσεις. Μέσα σε λίγο καιρό η κουζίνα σας θα δείχνει τελείως διαφορετική.

Μικρό Σπίτι: Ιδέες για Εξοικονόμηση Χώρου σε όλα τα Δωμάτια

Παρατηρήστε καλά αυτή την κουζίνα. Πριν την ανακαίνιση ήταν μια απλή άσπρη κουζίνα. Με την προσθήκη κκουρτίνας και μερικών πολύχρωμων ειδών αμέσως άλλαξε εντελώς.

Παρατηρήστε καλά αυτή την κουζίνα. Πριν την ανακαίνιση ήταν μια απλή άσπρη κουζίνα. Με την προσθήκη κουρτίνας και μερικών χρωματιστών αντικειμένων άλλαξε εντελώς.

Φτιάξτε έναν ωραίο πίνακα σημειώσεων Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι γυαλί, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε πλαίσιο για να δείχνει πιο όμορφο. Προαιρετικά μπορείτε να βάψετε το σημείο του τοίχου που θα μπει το γυαλί με μια όμορφη απόχρωση που ταιριάζει στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους που γράφουν πάνω σε γυαλί και σβήνονται εύκολα για να γράφετε πάνω στο γυαλί διάφορα μηνύματα και σημειώσεις.

Με ένα κομμάτι γυαλί και λίγη μπογιά μπορείτε να φτιάξετε έναν πολύ ωραίο πίνακα σημειώσεων για την κουζίνα σας.

Με ένα κομμάτι γυαλί και λίγη μπογιά μπορείτε να φτιάξετε έναν πολύ ωραίο πίνακα σημειώσεων για την κουζίνα σας.

Δώστε χρώμα σε μια βιβλιοθήκη Βρείτε κάποιο αυτοκόλλητο σχέδιο που σας αρέσει πολύ, και κολλήστε το στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης σας για να προσθέσετε χρώμα και να την ανανεώσετε. Μπορείτε ακόμα να κολλήσετε ύφασμα ή ταπετσαρία που σας περίσσεψε και με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξοδέψετε καθόλου χρήματα.

Δώστε χρώμα στη βιβλιοθήκη σας προσθέτοντας ταπετσαρία, αυτοκόλλητα ή απλά ύφασμα.

Δώστε χρώμα στη βιβλιοθήκη σας προσθέτοντας ταπετσαρία, αυτοκόλλητα ή απλά ύφασμα.

Ανανεώστε με μπογιά Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας; Η μπογιά! Μπορείτε να ανανεώσετε κάποια επιπλάκια αλλά και διακοσμητικά επιλέγοντας μια όμορφη απόχρωση.

Βάψιμο Επίπλων: Αυτά είναι τα 5 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι.

Δείτε πόσο φανταστικό δείχνει αυτό το επιπλάκι αφού του περάσαμε λίγη μπογιά.

Δείτε πόσο φανταστικό δείχνει αυτό το έπιπλο αφού του περάσαμε λίγη μπογιά.

Κρύψτε τα καλώδια Τα καλώδια σε πολλά σπίτια δημιουργούν ακαταστασία και επίσης δείχνουν πολύ άσχημα έτσι πεταμένα που είναι γύρω από κάθε πρίζα. Βγάλτε τα ράφια που βρίσκονται κοντά στη πρίζα με τα πιο πολλά καλώδια και κάντε κάποιες τρύπες ή εσοχές ώστε να μπορούν να περάσουν από εκεί μέσα τα καλώδια των συσκευών σας. Έτσι θα κρύψετε αρκετή ακαταστασία από τον χώρο σας και το σπίτι θα δείχνει πιο τακτοποιημένο.

Δημιουργήστε εσοχές στο ράφι σας για να περάσουν τα καλώδια εσωτερικά και να μη φαίνονται.

Δημιουργήστε εσοχές στο ράφι σας για να περάσουν τα καλώδια εσωτερικά και να μη φαίνονται.

Οργανώστε το χολ Το χολ είναι ένας χώρος που εύκολα μπορεί να γεμίσει με παπούτσια, πεταμένες τσάντες, κλειδιά και άλλα πράγματα. Γι'αυτό χρειάζεται οργάνωση. Ένα παλιό μεταλλικό ταψί (αν δεν έχετε θα βρείτε σίγουρα στο χωριό σας) μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Προσθέστε μέσα χαλίκι ή βοτσαλάκια και φτιάξτε ένα όμορφο σημείο για να βάζετε τα παπούτσια σας χωρίς να δείχνουν ακατάστατα.

7 Διακοσμητικές Ιδέες για να Αξιοποιηθεί Ένας Παλιός σας Δίσκος.

Είναι προτιμότερο να φτιάξετε ένα μικρό μέρος για να βάζετε τα παπούτσια σας από το να τα πετάτε ακατάστατα στο πάτωμα.

Είναι προτιμότερο να φτιάξετε ένα μικρό μέρος για να βάζετε τα παπούτσια σας από το να τα πετάτε ακατάστατα στο πάτωμα.

Προσθέστε ράφια Μια φανταστική ιδέα για την ανανέωση της κουζίνας σας είναι να προσθέσετε σε ένα μικρό μέρος μια όμορφη vintage ταπετσαρία (μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά ένα σωρό οικονομικές ταπετσαρίες με παλιούς χάρτες ή τοπία) και να τοποθετήσετε μπροστά μικρά ραφάκια.

Πρωτότυπες Ιδέες για Ράφια: Αποθήκευση με Στιλ

Με ελάχιστα χρήματα αυτή η κουζίνα ανανεώθηκε απλά προσθέτοντας ταπετσαρία και μερικά ράφια σε vintage στιλ.

Με ελάχιστα χρήματα αυτή η κουζίνα ανανεώθηκε απλά προσθέτοντας ταπετσαρία και μερικά ράφια σε vintage στιλ.

Οργανώστε την γκαρνταρόμπα σας Κολλήστε πολύχρωμες ταινίες στις κρεμάστρες για να έχετε περισσότερη τάξη ή τοποθετήστε διαχωριστικά για να μην μπερδεύετε τα ρούχα σας (εδικά αν μοιράζεστε τη ντουλάπα σας με κάποιον άλλον). Μια έξυπνη ιδέα είναι να τυπώσετε πάνω σε cd αυτοκόλλητα που να γράφουν ημέρες της εβδομάδας ή ονόματα για να έχετε ακόμα περισσότερη τάξη.

Οργανώστε τη Ντουλάπα σας Τέλεια με Ελάχιστα Χρήματα (VIDEO).

Οργανώστε τη ντουλάπα σας και θα μειωθεί πολύ η ακαταστασία στο υπνοδωμάτιό σας.

Οργανώστε τη ντουλάπα σας και θα μειωθεί πολύ η ακαταστασία στο υπνοδωμάτιό σας.

Προσθέστε διαχωριστικό στα ντουλάπια σας Στο εμπόριο υπάρχουν σε πολύ καλές τιμές διαχωριστικά που μπαίνουν στα ντουλάπια και φέρνουν -ως δια μαγείας- απόλυτη τάξη στον χώρο σας. Μπορείτε εκεί να τοποθετήσετε τηγάνια, καπάκια από κατσαρόλες, ταψιά, τάπερ, μπολ, πιάτα ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τα διαχωριστικά ντουλαπιών μπορούν να βάλουν τάξη στην κουζίνα σας εύκολα και οικονομικά.

Τα διαχωριστικά ντουλαπιών μπορούν να βάλουν τάξη στην κουζίνα σας εύκολα και οικονομικά.

Σωστή οργάνωση Τοποθετήστε στα ντουλάπια της κουζίνας πλαστικά κουτιά και δοχεία με ετικέτες ώστε να επικρατεί εκεί απόλυτη τάξη. Θα δείτε πως με τη σωστή οργάνωση, θα αδειάσουν τελείως οι πάγκοι της κουζίνας, και ο χώρος σας θα δείχνει πιο άδειος, πιο καθαρός και πιο όμορφος.

Σας το έχουμε πει και ξαναπεί αλλά δεν θα βαρεθούμε ποτέ να σας το λέμε. Το μυστικό της ανανέωσης ενός σπιτιού κρύβεται στην οργάνωση.

Το μυστικό της ανανέωσης ενός σπιτιού κρύβεται στην οργάνωση.

Κρεμάστε το ποδήλατο από το ταβάνι Όλο και πληθαίνουν τα σπίτια όπου οι ιδιοκτήτες προτιμούν να βάζουν τα ποδήλατά τους μέσα στο σαλόνι παρά να τα έχουν στον διάδρομο της πολυκατοικίας ή στην αποθήκη (τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά κρούσματα κλεψίματος ποδηλάτων). Αν και εσείς έχετε επιλέξει αυτή τη λύση τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να τοποθετήσετε έναν μηχανισμό ώστε να κρεμάτε το ποδήλατό σας από το ταβάνι ώστε να μην υπάρχει μέσα στο σαλόνι. Έτσι θα γλιτώσετε από την ακαταστασία αλλά θα έχετε δημιουργήσει και μια γωνιά με άποψη.

Κρεμάστε το ποδήλατο στον τοίχο ώστε να μην το έχετε μέσα στα πόδια σας και να εξοικονομήσετε χώρο.

Κρεμάστε το ποδήλατο στον τοίχο για να μην το έχετε μέσα στα πόδια σας και να εξοικονομήσετε χώρο.

Όπως είδατε, με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας που θα σας βοηθήσουν να το ανανεώσετε και να το οργανώσετε. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως η αλλαγή θα ωφελήσει και εσάς τους ίδιους πάρα πολύ. Γι'αυτό μερικές φορές όταν νιώθετε πως όλα σας φταίνε και δεν καταλαβαίνετε την πηγή της νευρικότητάς σας σκεφτείτε να παρέμβετε αισθητικά στο σπίτι σας. Δεν θα πιστεύετε πόσο πολύ θα αλλάξει η ψυχολογία σας προς το καλύτερο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακόσμηση για Όλα τα Πορτοφόλια: Μικρές κι Έξυπνες Αλλαγές Με Μεγάλα Αποτελέσματα!

.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δραστικές αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας με στόχο να τον αναβαθμίσετε - φτάνει να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Ανανεώστε το Σπίτι και τους Τοίχους σας Κρεμώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

8 υπέροχα tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας.

Μεταμορφώστε τα Βάζα που Έχετε Κρυμμένα στις Ντουλάπες σας!

.

Δείτε 5 ιδιαίτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στα παλιά σας βάζα.

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.

Αυτό Είναι το πιο Στιλάτο Έπιπλο για την Είσοδο του Σπιτιού σας

.

Η πιο γρήγορη και οικονομική κατασκευή για το χολ της εισόδου του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Πράγματα θα Διατηρήσουν την Κουζίνα σας Μόνιμα Οργανωμένη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε τον Παλιό Καναπέ σας να Φαίνεται Ολοκαίνουριος με αυτό το Πανέξυπνο Τρικ!