Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

Θέλετε να φέρετε τον έρωτα στη ζωή σας αλλά όσο και αν προσπαθείτε δεν βγάζετε άκρη; Θέλετε να ερωτευτείτε αλλά τίποτα αξιόλογο δεν σας έχει συμβεί τελευταία; Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η διακόσμηση στο σπίτι σας μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας;

Το φενγκ σούι είναι μια κινέζικη τέχνη-επιστήμη που σκοπό έχει μέσα από τη διακόσμηση του χώρου σας να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Δείτε, λοιπόν, τι αλλαγές πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να βρείτε σύντομα έναν νέο έρωτα.

Φενγκ Σούι: Οι Aλλαγές που Πρέπει να Κάνετε στο Σπίτι σας για να Δείτε Αλλαγή στη Ζυγαριά σας

Κρεμάστε καθρέφτες και κρύσταλλα Αν θέλετε να βελτιώσετε τα ερωτικά σας θα πρέπει να κοιτάξετε σε τι θέση έχετε τοποθετήσει το κρεβάτι σας. Καταρχάς θα πρέπει να μην είναι κολλημένο σε τοίχο. Αν είχατε σύντροφο θα κολλάγατε το κρεβάτι από τη μια μεριά στον τοίχο; Μάλλον όχι, γι'αυτό σκεφτείτε πως θα διαμορφωνόταν η διακόσμηση του σπιτιού σας αν μένατε με τον σύντροφό σας, και με αυτό σαν κριτήριο αλλάξτε την.

Αν τοποθετησετε σωστά τους καθρέφτες στο σπίτι σας θα αλλάξετε εντελώς την ενέργεια που ρέει στον χώρο σας.

Αν τοποθετήσετε σωστά τους καθρέφτες στο σπίτι σας θα αλλάξετε εντελώς την ενέργεια που ρέει στο χώρο σας.

Αν το κρεβάτι βρίσκεται ακριβώς στο βάθος ενός μεγάλου διαδρόμου τότε αυτό είναι κακό σημάδι. Επίσης κακό σημάδι είναι αν το κρεβάτι σας είναι στην ίδια ευθεία με την πόρτα. Για να βελτιώσετε την ενέργεια βάλτε δύο καθρέφτες απέναντι και διαγώνια στο διάδρομο ακριβώς έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε στο υπνοδωμάτιο μια μικρή κρυστάλλινη σφαίρα.

H Διακόσμηση της Ευτυχίας: Βασικοί Κανόνες Φενγκ Σούι

Αλλάξτε τα σεντόνια Τα ιδανικά χρώματα στα σεντόνια για να φέρετε ένα νέο ταίρι στη ζωή σας είναι το κόκκινο, το λευκό και το ζωηρό πράσινο. Αυτά τα χρώματα φέρνουν πάθος στο κρεβάτι αλλά και στη ζωή σας. Τα κόκκινα σεντόνια φέρνουν αγάπη και έρωτα αλλά καλό είναι να μην τα χρησιμοποιείτε συνέχεια γιατί σύμφωνα με το φενγκ σούι, το πολύ κόκκινο «καίει» τον έρωτα.

Τα κόκκινα και τα λευκά σεντόνια είναι καλό φενγκ σούι αλλά μην χρησιμοποιείται συχνά τα κόκκινα γιατί μπορεί να 'κάψουν' τον έρωτά σας.

Τα κόκκινα και τα λευκά σεντόνια είναι καλό φενγκ σούι αλλά μην χρησιμοποιείται συχνά τα κόκκινα γιατί μπορεί να "κάψουν" τον έρωτά σας.

Χρησιμοποιήστε κεριά Η δεξιά πίσω μεριά του δωματίου είναι η «Ρομαντική γωνία ή Γωνία των Σχέσεων». Βάλτε εκεί μερικά ροζ κεριά για να προσελκύσετε στη ζωή σας έναν νέο έρωτα. Απλά μην ξεχνάτε να τα ανάβετε τακτικά.

6 Απλοί Τρόποι για να Βάλετε το Φενγκ Σούι και στην Κουζίνα σας

Δημιουργήστε χώρο για έναν σύντροφο Για να έρθει ένας νέος σύντροφος στη ζωή σας θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Αδειάστε ένα συρτάρι και κάντε χώρο στη ντουλάπα σας. Καθαρίστε το μπάνιο από τα πολλά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που έχετε σκορπίσει παντού. Στην κρεβατοκάμαρα βάλτε δύο κομοδίνα και δύο λάμπες. Είναι πολύ σημαντικό όταν κοιτάτε το υπνοδωμάτιο να θυμίζει κρεβατοκάμαρα ζευγαριού και όχι single.

Μπορεί τα κάδρα πάνω από αυτά τα κρεβάτια να βοηθάνε στο να φαίρεται έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, αλλά τα δύο μονά κρεβάτια δεν είναι καλό φενγκ σούι.

Μπορεί τα κάδρα πάνω από αυτά τα κρεβάτια να βοηθάνε στο να φέρετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, αλλά το μονό κρεβάτι δεν είναι καλό φενγκ σούι.

Προσέξτε τις μυρωδιές και τη διακόσμηση των τοίχων Η όσφρηση και η όραση είναι δύο πολύ δυνατές αισθήσεις. Το ylang-ylang είναι ένα αισθησιακό αιθέριο έλαιο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα στο χώρο σας για να μυρίζει όμορφα. Προσέξτε, επίσης, τι θα βάλετε στους τοίχους σας. Μια κοπέλα με γυρισμένη πλάτη δεν είναι καλό φενγκ σούι ενώ ένα ζευγάρι σε μια τρυφερή πόζα είναι πολύ καλό φενγκ σούι.

Φενγκ Σούι: Tips για να Αυξήσετε τη Γονιμότητα στο Σπίτι

Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι τοποθετημένο στη μέση και να έχει οπωσδήποτε δύο κομοδίνα αριστερά και δεξιά, όπως ακριβώς θα είχε αν έμενε μαζί σας ο σύντροφός σας.

Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι τοποθετημένο στη μέση και να έχει οπωσδήποτε δύο κομοδίνα αριστερά και δεξιά, όπως ακριβώς θα είχε αν έμενε μαζί σας ο σύντροφός σας.

Μην ανακατεύετε δουλειά με έρωτα Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φέρνετε τη δουλειά σας μέσα στο υπνοδωμάτιο, αν δεν έχετε σύντροφο. Πρέπει αυτά τα δύο πράγματα να είναι καλά διαχωρισμένα μεταξύ τους. Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε ένα γραφείο μέσα στο δωμάτιό σας, φροντίστε απλά να το διαχωρίζετε καλά από τον υπόλοιπο χώρο.

12 Φενγκ Σούι Συμβουλές για Τύχη και Χρήματα

Όπου μπορείτε βάλτε στο δωμάτιό σας έργα και πίνακες με λόγια ή εικόνες αγάπης.

Όπου μπορείτε βάλτε στο δωμάτιό σας έργα και πίνακες με λόγια ή εικόνες αγάπης.

Έξτρα trick Υπάρχει ένα trick στο φενγκ σούι που αν το κάνετε σε συνδυασμό με τα παραπάνω υπόσχεται να σας φέρει στη ζωή σας έναν σύντροφο. Ανοίξτε τις λάμπες στην κρεβατοκάμαρά σας (αριστερά και δεξιά του κρεβατιού) ταυτόχρονα και αφήστε τις ανοιχτές για τουλάχιστον 3 ώρες. Στη συνέχεια κλείστε τις και πάλι ταυτόχρονα. Επαναλάβετε αυτό το trick κάθε μέρα την ίδια ώρα για 27 συνεχόμενες μέρες και σύντομα θα δείτε να έρχεται στη ζωή σας μια μεγάλη καινούρια αγάπη.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγαλώστε τη Γκαρσονιέρα: 7 Υπέροχες Ιδέες που θα Διπλασιάσουν τον Χώρο σας

.

Προτού αρχίσετε να ψάχνετε για νέα στέγη, δοκιμάστε τα trick που σας προτείνουμε και θα δείτε τηn γκαρσονιέρα σας να ανοίγει!

12 Βήματα για Ένα Τέλειο Βρεφικό Υπνοδωμάτιο!

.

Μάθετε τι πρέπει να υπάρχει στο υπνοδωμάτιο που θα υποδεχτεί το δώρο του πελαργού!

Η Μόδα στη Διακόσμηση των Ραφιών του Σπιτιού!

.

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τα ράφια στο σπίτι σας.

6 Λόγοι να Βάλετε Αυτά τα Πλακάκια στην Κουζίνα σας

.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικά πειστήρια που αποδεικνύουν γιατί τα πλακάκια αξίζουν μια θέση στην κουζίνα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

επαγγελματικά tips
10 Επαγγελματικά Tips για να Τελειώνετε με το Καθάρισμα… Μια Ώρα Αρχύτερα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουρτίνα
 «Μπορώ να Βάψω την Παλιά Κουρτίνα μου;»