Δεν Φαντάζεστε τι Μπορείτε να Κάνετε στους Τοίχους σας με Μέταλλο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δεν Φαντάζεστε τι Μπορείτε να Κάνετε στους Τοίχους σας με Μέταλλο

Έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα σπίτια να βλέπουμε συγκεκριμένη διακόσμηση στους τοίχους. Συνήθως υπάρχουν κάδρα, πίνακες, ξύλινα διακοσμητικά ή μεγάλοι καθρέφτες. Υπάρχει, όμως, ένα υλικό που δεν συναντάμε συχνά αλλά που είναι μια ανερχόμενη μόδα για τη διακόσμηση των τοίχων μας: Το μέταλλο!

Οικονομική διακόσμηση Μπορείτε να βρείτε πολλά ιδιαίτερα μεταλλικά διακοσμητικά τοίχων σε εκπληκτικές τιμές. Το μέταλλο δείχνει ακριβό (ενώ δεν είναι), κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό τον τελευταίο καιρό. Αναλόγως το μέταλλο και την τεχνοτροπία που θα επιλέξετε μπορείτε να κάνετε μία πολύ δυναμική μίνι ανακαίνιση στον τοίχο σας προσθέτοντας ένα ωραίο έργο τέχνης.

Έργο τέχνης με μεταλλικές λεπτομέρειες και μεταλλιζέ αποχρώσεις

Έργο τέχνης με μεταλλικές λεπτομέρειες και μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Μοντέρνα διακόσμηση Αν θέλετε μοντέρνα διακόσμηση για το σπίτι σας τότε το μέταλλο είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξετε σαν την πιο κατάλληλη επιλογή. Είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει το στιλ σας ενώ έχει τη δυνατότητα να αναδείξει και άλλα όμορφα σημεία του σπιτιού αναλόγως με το πού θα το τοποθετήσετε.

Μένετε σε Ενοίκιο; Δείτε Διακοσμητικές Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε.

Το μέταλλο σαν στοιχείο δένει ιδανικά με μοντέρνους χώρους

Το μέταλλο σαν στοιχείο δένει ιδανικά με μοντέρνους χώρους σαν κι αυτόν.

Άνετη διακόσμηση Οι μεταλλικές αποχρώσεις δημιουργούν μια ιδιαίτερη χροιά σε έναν χώρο. Επειδή είναι ψυχρές, συνδυάστε τις στο υπόλοιπο σπίτι με ζεστά χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μεταλλικό έργο τέχνης ή ακόμα κι έναν πίνακα που να έχει ως βάση του μεταλλικές αποχρώσεις.

Ένα μεταλλικό έργο τέχνης μεταμορφώνει αμέσως έναν χώρο

Ένα μεταλλικό έργο τέχνης μεταμορφώνει αμέσως έναν χώρο.

Κομψή διακόσμηση Το μέταλλο έχει την ιδιότητα να γοητεύει τους ανθρώπους. Βάζοντάς το στους τοίχους σας και γενικότερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας θα καταφέρετε να κάνετε και τους καλεσμένους σας να νοιώσουν πιο όμορφα.

Διαβάστε εδώ με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου.

Τα μεταλλικά έργα τέχνης ταιριάζουν τέλεια και σε επαγγελματικούς χώρους

Τα μεταλλικά έργα τέχνης ταιριάζουν τέλεια και σε επαγγελματικούς χώρους. Καλό είναι, όμως, να προσέξετε να μην είναι τόσο "πηγμένα".

Φενγκ Σούι Σύμφωνα με το φενγκ σούι τα μεταλλικά χρώματα -και ειδικά το χρυσό- είναι οιωνός αφθονίας και οικονομικής άνεσης. Βάζοντας αυτές τις αποχρώσεις στο σπίτι σας θα καταφέρετε να ενισχύσετε και τον οικονομικό τομέα. Δείτε εδώ 6 ιδέες για να εντάξετε το χρυσό στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

To χρυσό μέταλλο αποτελεί καλό φενγκ σούι

To χρυσό μέταλλο κάνει καλό φενγκ σούι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Φτιάξετε Βήμα-Βήμα Τοίχο από Καθρέφτη

.

Δείτε πώς να "ντύσετε" τους τοίχους σας με καθρέφτες.

Ένας τοίχος με προσωπικότητα

.

Έχετε σκεφτεί ότι ένας τοίχος δεν χρειάζεται να είναι βαρετός; Υπάρχουν τεχνικές για να επιτύχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τα συνηθισμένα και να κάνετε τον τοίχο σας να ξεχωρίζει.

Με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου;

.

Μάθετε με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου, τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο.

Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους

.

Μη σας τρομάζει ένας μεγάλος λευκός τοίχος. Με λίγη φαντασία μπορείτε να κάνετε θαύματα και να μείνετε να κοιτάτε τον άλλοτε άδειο τοίχο σας με ανοιχτό στόμα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ακόμη 6 Άμεσες Λύσεις για Συνηθισμένα Οικιακά Προβλήματα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αναδείξτε τα Διακοσμητικά Αξεσουάρ σας Τώρα!