Τα πιο Υπερβολικά Στολισμένα Σπίτια Είναι Αυτά!

Κατηγορίες: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τα πιο Υπερβολικά Στολισμένα Σπίτια Είναι Αυτά!

Η υπερβολή μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να είναι και καταστροφική. Ρίξτε μία ματιά στα πιο υπερβολικά στολισμένα σπίτια των Χριστουγέννων που μας άφησαν άφωνους. Προσοχή: θα χρειαστείτε γυαλιά ηλίου για να μην πονέσουν τα μάτια σας από τα πολλά λαμπάκια και την κακογουστιά.

Για ορισμένους από εμάς, οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί είναι μια μορφή τέχνης. Μάλιστα, φέτος τα Χριστούγεννα, οι Αμερικανοί πολίτες υπολογίζεται ότι θα ξοδέψουν το εντυπωσιακό ποσό των 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Εμείς σας προτρέπουμε να μην αντλήσετε έμπνευση από αυτά τα σπίτια, αφού είναι οι πιο κακόγουστοι στολισμοί που είδαμε φέτος.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού στο Brooklyn της Νέας Υόρκης τοποθέτησε έναν όχι-και-τόσο-διακριτικό Άγιο Βασίλη στην είσοδό του. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι από τα λίγα στην γειτονιά του Brooklyn που κάνουν τόσο εντυπωσιακό στολισμό. Εμάς δεν μας εντυπωσίασε αλλά μας τρόμαξε!

Μετατρέψτε την Πετσέτα σας στο πιο Όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι (VIDEO)

Αυτόν τον όχι και τόσο διακριτικό Άγιο Βασίλη θα τον συναντήσετε στο Brooklyn.

Αυτόν τον όχι και τόσο διακριτικό Άγιο Βασίλη θα τον συναντήσετε στο Brooklyn.

Ντυμένο 400.000 χρωματιστά φωτάκια, αυτό το κυριολεκτικά λαμπερό σπίτι βρίσκεται στη Γερμανία - κι όχι στην Αμερική, όπως θα περίμενε κανείς. Ο θεαματικός στολισμός συμπεριλάμβανει, μεταξύ άλλων, και τις λέξεις «Καλές Γιορτές» (σε περίπτωση που δεν το καταλάβει ο περαστικός!), ενώ ο ιδιοκτήτης του μπορεί να περηφανεύεται ότι διαθέτει ένα από τα πιο έντονα στολισμένα σπίτια στην Ευρώπη.

Εύκολο DIY: Φτιάξτε Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια με Μανταλάκια!

Όχι χίλια, αλλά 400.000 χρωματιστά φωτάκια κοσμούν την πρόσοψη του σπιτιού.

Όχι χίλια, αλλά 400.000 χρωματιστά φωτάκια κοσμούν την πρόσοψη του σπιτιού.

Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού αυτού στην Ουάσινγκτον της Αμερικής δεν μένει στα παραδοσιακά φωτάκια και στολίδια. Το τεράστιο τζιτζιρόσπιτο κάνει πιο ξεχωριστό αυτόν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό ο οποίος βασίζεται στα κόκκινα φωτάκια, ένα στεφάνι και τα μεγάλα μπαστούνια-γλυφιτζούρια, για να καλύψουν κάθε σημείο της αυλής του ιδιαίτερου αυτού σπιτιού.

Διακοσμήστε το Σπίτι σας για τα Χριστούγεννα Χωρίς Δέντρο

Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού δεν μένει στα παραδοσιακά φωτάκια και στολίδια.

Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού δεν μένει στα παραδοσιακά φωτάκια και στολίδια.

Σε αυτό το σπίτι στην Αγγλία, η παρουσία του Άγιου Βασίλη θα γίνει σίγουρα αισθητή, αφού ο κήπος του είναι στολισμένος αποκλειστικά και μόνο με φιγούρες του γνωστού αγίου σε διαφορετικά μεγέθη. Υποθέτουμε ότι στην ερώτηση αν υπάρχει ο Αϊ Βασίλης, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αυτού απαντάνε: «Ναι και δεν είναι ένας, αλλά πολλοί!».

Σε αυτό το σπίτι, ο Άγιος Βασίλης είναι παντού.

Σε αυτό το σπίτι ο Άγιος Βασίλης είναι παντού.

Πάνω από δύο μήνες πήρε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού αυτού στην Βοστόνη η διαδικασία κάλυψης της πρόσοψής του με περισσότερα από 250.000 λαμπάκια και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι και ό,τι πιο χριστουγεννιάτικο έχουμε δει.

Εύκολο DIY: Φτιάξτε τα πιο Λαμπερά Χριστουγεννιάτικα Στολίδια!

Η τοποθέτηση των στολιδιών πήρε δύο μήνες στον ιδιοκτήτη.

Η τοποθέτηση των στολιδιών πήρε δύο μήνες στον ιδιοκτήτη.

Για πολλά χρόνια, αυτό το ζευγάρι στόλιζε κάθε γωνιά του σπιτιού του στο Bristol της Αγγλίας με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στολίδια. Όλα αυτά όμως μέχρι το 2008 οπότε και αποφάσισαν να σταματήσουν καθώς δεν μπορούσαν να καλύψουν τον εξαιρετικά φουσκωμένο λογαριασμό του ρεύματος. Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού. Όχι, δεν γνωρίζουμε αν φοράνε γυαλιά ηλίου καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Φτιάξτε Μόνοι σας 2 Πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα Ξύλινα Δέντρα

Μέχρι το 2008 άντεξε η τσέπη των ιδιοκτητών αυτού του σπιτιού το βάρος... των εορταστικών στολισμών.

Μέχρι το 2008 άντεξε η τσέπη των ιδιοκτητών αυτού του σπιτιού το βάρος... των εορταστικών στολισμών.

Πάνω από 50.000 ευρώ κοστίζει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού αυτού στην Αγγλία, ο στολισμός του με 115.000 φωτάκια. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν το κάνει μόνο για να ενισχύσει την χριστουγεννιάτικη διάθεσή του αλλά και για να ενθαρρύνει περαστικούς και επισκέπτες του σπιτιού να δωρίσουν χρήματα για την εύρεση της θεραπείας του καρκίνου. Πονέσανε τα μάτια μας, αλλά επειδή είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, του το συγχωρούμε.

Υπερβολική Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στα Σπίτια 4 Διάσημων

Αυτό το σπίτι προσφέρει θέαμα όχι μόνο για διασκέδαση, αλλά και για σκέψη.

Αυτό το σπίτι προσφέρει θέαμα όχι μόνο για διασκέδαση, αλλά και για σκέψη.

Αυτό το σπίτι στον Καναδά εκμεταλλεύεται τον κήπο του για να στήσει μια τεράστια Φάτνη που απεικονίζει τη γέννηση του Χριστού κατά μήκος της πρόσοψης του σπιτιού. Είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει ποτέ, και εμείς όσο και να ψάχνουμε, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει που ακριβώς είναι η φάτνη. Εσείς;

Μία γιγάντια φάτνη έχει στηθεί στον κήπο αυτού του σπιτιού στον Καναδά.

Μία γιγάντια φάτνη έχει στηθεί στον κήπο αυτού του σπιτιού στον Καναδά.

Όσο για αυτό το σπίτι... τα έχει όλα και είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει ούτε μια γωνίτσα του που να μην είναι στολισμένη.

thehomeissue_christmasfails01

Ίσως αυτό να είναι το πιο υπερβολικά στολισμένο σπίτι στον κόσμο.

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Είναι μερικοί άνθρωποι, κυρίως στο εξωτερικό, που αγαπούν τόσο πολύ τα Χριστούγεννα που τους αρέσει να στολίζουν μέχρι και τα αυτοκίνητά τους. Δείτε πώς στολισε έναν Christmas maniac το αυτοκίνητό του και πάρτε μια γεύση από το τι δεν πρέπει ποτέ και για κανένα λόγο να τολμήσετε.

thehomeissue_christmasfail0

Μην το δοκιμάσετε ούτε για αστείο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Χριστουγεννιάτικα με Πολύ Χαμηλό Budget!

.

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες γωνιές και δεν θα ξεκολλάτε από το σπίτι σας τις φετινές γιορτές!

Χριστούγεννα στο Λεπτό: 3 Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε σε Χρόνο Αστραπή!

.

Λατρεύετε τα Χριστούγεννα αλλά δεν έχετε προλάβει να στολίσετε; Παρακάτω θα βρείτε 3 tips για να περάσει το Χριστούγεννα-εξπρές από το σπίτι σας!

11 Βήματα για να Φτιάξετε το Τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια άριστη ευκαιρία για να κάνετε εντύπωση και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Ορίστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το πετύχετε.

10+1 Στιλάτα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που θα σας Εντυπωσιάσουν

.

Αυτά είναι τα top trends στη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων φέτος τον χειμώνα.

Έτσι θα Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίσει Γιορτές!

.

Δείτε 3 φυσικούς και οικολογικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο σπίτι σας ένα ξεχωριστό και, κυρίως, αξέχαστο άρωμα γιορτής!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Το πιο Εύκολο Χριστουγεννιάτικο Στολίδι με Υλικά από το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Απολαυστικά Κοκτέιλ για τις Γιορτές!