Δείτε Απίστευτα Αρχιτεκτονικά Λάθη που θα σας Κάνουν να Ξεκαρδιστείτε στα Γέλια

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Δείτε Απίστευτα Αρχιτεκτονικά Λάθη που θα σας Κάνουν να Ξεκαρδιστείτε στα Γέλια

Υπάρχουν μερικοί αρχιτέκτονες που είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι μπορεί να σκέφτονταν την ώρα που δημιουργούσαν τα παρακάτω «αριστουργήματα». Μα καλά που δεν τα σκέφτηκαν, κανείς δεν τα είδε όταν τα έφτιαχναν; Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

Μάλλον ο αρχιτέκτονας που έφτιαξε αυτή την τουαλέτα δεν ήξερε τι θα πει «ιδιωτική υπόθεση». Για κάποιο λόγο έβαλε μια λεκάνη τουαλέτας χωρίς να φτιάξει τοίχους γύρω απ’ αυτήν και δεν έβαλε και πόρτα. Έτσι, όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει, μάλλον θα πρέπει να μην τον πειράζει η υπερβολική έκθεση!

Δείτε την πιο extreme τουαλέτα του κόσμου!

thehomeissue_asteio01

Μια τουαλέτα χωρίς τοίχους είναι μια άχρηστη τουαλέτα. Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στα σχέδια.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο «έργο» δεν μπορεί να λειτουργήσει είναι μάλλον ότι ο αρχιτέκτονας που το έφτιαξε δεν ήξερε πως λειτουργούν τα αναπηρικά καροτσάκια. Έτσι «έκοψε» στη μέση την ράμπα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι με αναπηρία βάζοντας σκάλες από κάποιο σημείο και μετά. Τσουλάς και μετά δεν πας πουθενά! Απαράδεκτο.

thehomeissue_asteio02

Προφανώς ο "δημιουργός" αυτής της ράμπας δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του πως λειτουργούν τα αναπηρικά καροτσάκια.

Το ίδιο ισχύει και με αυτό το σπίτι, όπου το αναπηρικό καροτσάκι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ανέβει αυτή την κατακόρυφη σχεδόν ράμπα. Πόσο άσχετος μπορεί να ήταν αυτός που σχεδίασε το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού και άλλο τόσο αυτός που το κατασκεύασε; Και όταν ολοκληρώθηκε, οι ιδιοκτήτες την κοιτάνε και χαίρονται που έχουν μία ράμπα για καροτσάκι στο σπίτι τους; Οέο;

thehomeissue_asteio03

Το ίδιο ισχύει και με τον αρχιτέκτονα που έφτιαξε αυτή τη ράμπα.

Αυτός ο αρχιτέκτονας είναι πολύ μπροστά καθώς μάλλον θα έχει εφεύρει και το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο. Το γκαράζ όχι μόνο είναι φτιαγμένο στον τελευταίο του όροφο σπιτιού, αλλά δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό! Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε.

Αυτά τα Διακοσμητικά Λάθη τα Κάνουν Όλοι και δεν το Καταλαβαίνουν!

thehomeissue_asteio04

Αυτό είναι το τέλειο γκαράζ για ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο. Κρίμα που δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη.

Να κι ένας αρχιτέκτονας που ξέχασε να εξετάσει πώς θα φαίνεται το κτίριο από ψηλά. Πόσο άστοχο μπορεί να είναι το σχέδιό του; Και το περίεργο είναι πως κατά πάσα πιθανότητα το έφτιαξε χωρίς να καταλάβει τι έκανε. Σας παρακαλούμε πολύ μην δείξετε την εικόνα αυτή σε φασιστικά κόμματα, θα τρέχουν να το αγοράσουν για τα κεντρικά τους γραφεία.

thehomeissue_asteio05

Ένα πολύ αποτυχημένο σχέδιο από έναν ίσως αποτυχημένο αρχιτέκτονα.

Σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Κάποιος ξέχασε ότι υπάρχουν άνθρωποι (ή θα υπάρξουν άνθρωποι) που θέλουν να ανέβουν στον δεύτερο όροφο. Ή απλά αποφάσισε ότι για κάποιον λόγο κανείς ποτέ δεν πρέπει να πάει στον δεύτερο όροφο. Έτσι, δεν έφτιαξε σκάλα που να οδηγεί εκεί αλλά είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο για κάποιον που θα θελήσει να βγει από αυτήν την πόρτα και μάλιστα, με φόρα.

thehomeissue_asteio06

Μια σκαλίτσα θα ήταν χρήσιμη για να να ανεβαίνει ο κόσμος στον δεύτερο όροφο.

Πρέπει να έχει πολύ πλάκα ένας μεθυσμένος αρχιτέκτονας. Το τελευταίο παράθυρο του δεύτερου ορόφου του ξέφυγε λιγάκι και του βγήκε ελάχιστα πιο στραβό. Ή μπορεί και να το έκανε επίτηδες, αλλά είναι εντελώς αποτυχημένο. Φανταστείτε τους πελάτες του δωματίου -πρόκειται για ξενοδοχείο- που θα νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους.

thehomeissue_asteio07

Αυτό που είναι επίσης πολύ αστείο είναι η εικόνα των ανθρώπων που κοιτούν μέσα από το παράθυρο που γέρνουν λίγο για να δουν απ'έξω.

Στο δεύτερο όροφο είναι όλα καλά. Στον πρώτο όροφο είναι που βλέπουμε ένα μικρό προβληματάκι. Ενώ το μπαλκόνι είναι πολύ όμορφα φτιαγμένο, ο αρχιτέκτονας ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια. Δεν έβαλε μπαλκονόπορτα! Ωραία τα πολλά μπαλκόνια σε ένα σπίτι ΑΛΛΑ ακόμα καλύτερα άμα μπορείς να τα χαρείς!

thehomeissue_asteio08

Ένα μπαλκόνι χωρίς μπαλκονόπορτα είναι σαν στιφάδο χωρίς κρεμμύδια.

Δείτε δύο πολύ γνωστά κτίρια που έγιναν κατά λάθος... επικίνδυνα!

Οι λόγοι που γίνονται αυτά τα λάθη από τους αρχιτέκτονες δεν είναι γνωστοί και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να υποθέσουμε. Όπως και εσείς, έχουμε μείνει άφωνοι. Έτσι, απλά σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε μια γεύση από το τι μπορεί να πάει στραβά. Πολύ στραβά. Πάάάάρα πολύ στραβά! Ναι, έχουμε βρει και άλλα, τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε στο επόμενο μέρος...

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Πανίσχυρα Φυσικά Ελιξήρια για Κάθε Πρόβλημα Υγείας

.

Νικήστε τα περισσότερα προβλήματα υγείας με τη βοήθεια της φύσης.

Μαστορέματα στο Σπίτι: Δείτε τα πιο Αστεία Λάθη που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Πραγματικά απορούμε με το τι σκεφτόντουσαν οι μάστορες που έκαναν αυτά τα λάθη. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία και πείτε μας ποιο σας άρεσε περισσότερο.

Με ΑΥΤΑ τα Αρχιτεκτονικά Λάθη θα Ξεκαρδιστείτε στα Γέλια

.

Πόρτες που οδηγούν στο κενό και ATM για μπασκετμπολίστες είναι η σημερινή σοδειά από διάφορα αρχιτεκτονικά λάθη που σας βρήκαμε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ευτυχισμένοι Άνθρωποι: 6 Πράγματα που Κάνουν Κάθε Πρωί!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 8 Μυστικά των Γυναικών που δεν Κάνουν ποτέ Δίαιτα!
More in OMG!, PLUS +
Ευτυχισμένοι Άνθρωποι: 6 Πράγματα που Κάνουν Κάθε Πρωί!

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε πρωί.

Close