Έρευνα Αποκαλύπτει τα Αντικείμενα που δεν Καθαρίζονται Σχεδόν Ποτέ στα Ξενοδοχεία

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Έρευνα Αποκαλύπτει τα Αντικείμενα που δεν Καθαρίζονται Σχεδόν Ποτέ στα Ξενοδοχεία

Κάθε φορά που μπαίνετε σε δωμάτιο ξενοδοχείου νιώθετε άραγε αρκετά άνετα ώστε να φάτε πάνω στην κουβέρτα, να κοιμηθείτε γυμνοί στα σεντόνια, να περπατήσετε ξυπόλητοι στο μπάνιο και να κάτσετε άφοβα στην τουαλέτα; Μπορεί να θεωρείτε το κρεβάτι, τις κουρτίνες και το μπάνιο τα πιο βρώμικα σημεία ενός δωματίου ξενοδοχείου αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το WKMG Local 6 στο Ορλάντο υπάρχουν τρία άλλα αντικείμενα που είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το τηλεκοντρόλ, το πόμολο της πόρτας και οι διακόπτες του ρεύματος. Αυτά τα τρία σημεία είναι απίστευτα βρώμικα επειδή πολύ απλά οι καμαριέρες ξεχνάνε ή παραβλέπουν να τα καθαρίσουν.

Αυτό το Τηλεκοντρόλ σας Αναγνωρίζει από το Άγγιγμά σας!

Το τηλεκοντρόλ είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το τηλεκοντρόλ είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το τηλεκοντρόλ μπορεί να έχει πάνω του μέχρι και το βακτήριο E.coli που εμφανίζεται πάνω σε αντικείμενα από ανθρώπους που πάνε στην τουαλέτα και ενώ δεν έχουν πλύνει τα χέρια τους, πιάνουν το τηλεκοντρόλ.

Η ομάδα από το WKMG Local 6 πήγε σε δύο ξενοδοχεία και έβαλε λίγο μέλι πάνω στο τηλεκοντρόλ. Και στις δύο περιπτώσεις το μέλι δεν καθαρίστηκε ποτέ από τις καμαριέρες.

«Πώς θα καθαρίσω τέλεια έναν βρώμικο τοίχο;»

Κανονικά οι καμαριέρες θα έπρεπε να είναι έτοιμες για ολική απολύμανση σε κάθε δωμάτιο, αλλά δυστυχώς λόγω χρόνου και λόγω έλλειψης χρημάτων δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με λεπτομέρειες.

Κανονικά οι καμαριέρες θα έπρεπε να είναι έτοιμες για ολική απολύμανση σε κάθε δωμάτιο, αλλά δυστυχώς λόγω χρόνου και λόγω έλλειψης χρημάτων δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με λεπτομέρειες.

Παρόλο που τα σεντόνια ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά σε πολλά ξενοδοχεία, το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι ακόμα ένα σημείο που είναι πολύ βρώμικο, καθώς σπανίως καθαρίζεται. Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν πως σε πολλά ξενοδοχεία είναι πιο ασφαλές να φάει κανείς στο μπάνιο παρά στο κρεβάτι του.

Οι πετσέτες και τα σεντόνια (εφόσον είστε σίγουροι ότι έχουν αλλαχτεί) είναι κάποια από τα πιο καθαρά αντικείμενα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, καθώς είναι τα πρώτα που αλλάζονται.

Οι πετσέτες και τα σεντόνια είναι κάποια από τα πιο καθαρά αντικείμενα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, καθώς είναι τα πρώτα που αλλάζονται.

ΑΥΤΟ Είναι το πιο Βρώμικο Αντικείμενο που Πιάνετε Καθημερινά

Μπορεί τα παραπάνω αντικείμενα να θεωρούνται τα πιο βρόμικα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά υπάρχει ακόμα ένα αντικείμενο που δεν αλλάζεται συχνά και δεν είναι άλλο από τη μαξιλαροθήκη. Το Today Show στην Αμερική, έβαλε κρυφές κάμερες σε 5 από τα πιο πολυτελή και ακριβά ξενοδοχεία, όπως στο Holiday Inn και στο The Crowne Plaza. Οι κάμερες κατέγραψαν τις καμαριέρες οι οποίες έμπαιναν στα δωμάτια, άλλαζαν τα σεντόνια και απλά τίναζαν τα μαξιλάρια βάζοντάς τα στις θέσεις τους χωρίς να αλλάζουν μαξιλαροθήκες.

Με το που μπείτε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αφιερώστε λίγα λεπτά στην καθαριότητά του.

Με το που μπείτε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αφιερώστε λίγα λεπτά στην καθαριότητά του.

Η λύση Για να αποφύγετε μικρόβια και επικίνδυνους ιούς φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας απολυμαντικά μαντηλάκια. Χρησιμοποιήστε τα με το που μπείτε στο δωμάτιο για να καθαρίσετε το τηλεκοντρόλ και τα πόμολα, και πλύντε όλα τα ποτήρια που υπάρχουν στο δωμάτιο. Μια μαξιλαροθήκη στη βαλίτσα δεν πιάνει χώρο και καλό θα ήταν να την έχετε πάντα μαζί σας. Επίσης μην ξεχνάτε ποτέ να τσεκάρετε τα σχόλια που έχουν γράψει άλλοι επισκέπτες του ξενοδοχείου στο ίντερνετ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πώς θα Αποκτήσετε Καθαρό Καθιστικό σε 15 λεπτά!

.

Δείτε το καθιστικό σας καθαρό και περιποιημένο μέσα σε μόλις 15 λεπτά όχι με κόπο, αλλά με (τον σωστό) τρόπο.

4 Σημεία του Σπιτιού που ΔΕΝ Καθαρίζουν με Ξίδι!

.

Κι όμως υπάρχουν τέσσερα αντικείμενα τα οποία δεν καθαρίζουν με ξίδι-αντίθετα, είναι ο κρυπτονίτης τους!

Όχι άλλα Θαμπά Ποτήρια!

.

Έχετε κάποια ποτήρια που όσο και να τα πλένετε παραμένουν θαμπά; Δείτε πώς μπορείτε να τα κάνετε να λάμψουν και πάλι!

Αυτά τα Καθημερινά Αντικείμενα Έχουν Περισσότερα Μικρόβια από την Τουαλέτα σας

.

Δείτε ποια 8 αντικείμενα καθημερινής χρήσης έχουν περισσότερα μικρόβια από την τουαλέτα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2019

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος