Αποχαιρετίστε τους Λεκέδες από τα Ανοιξιάτικα Φρούτα με 100% Επιτυχία!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Αποχαιρετίστε τους Λεκέδες από τα Ανοιξιάτικα Φρούτα με 100% Επιτυχία!

Από τη φράουλα μέχρι τα κεράσια, μάθετε πώς θα μεταφέρετε εύκολα κι αποτελεσματικά τους λεκέδες από κόκκινα φρούτα οριστικά στο παρελθόν.

Εκεί που απολαμβάνατε ένα μπολ με νόστιμες κι απολαυστικές φρέσκιες φράουλες, συνέβη το... μοιραίο: η φράουλα σας έπεσε από τα χέρια και βρήκε σωτήριο έδαφος στην καινούρια σας μπλούζα. Προτού πανικοβληθείτε, δείτε πώς μπορείτε να σώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα από αυτό το κατακόκκινο -πλην όμως απολαυστικό- κακό.
Καταρχήν, τρέξτε στην κουζίνα σας και φτιάξτε ένα μείγμα από γάλα και λεμόνι (αν δεν έχετε γάλα, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λίγη μαγειρική σόδα). Περάστε το υγρό μείγμα πάνω στο λεκέ και τρίψτε καλά χρησιμοποιώντας ένα καθαρό σφουγγαράκι για τα πιάτα. Στη συνέχεια, γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη πλευρά και ξεπλύνετε τον λεκέ καλά με κρύο νερό.
Για να ολοκληρώσετε την επιχείρηση διάσωσης από τη φράουλα, διαλύστε μία μεζούρα απορρυπαντικού σε 5 λίτρα νερό και αφήστε το ρούχο σας να μουλιάσει για 8-12 ώρες προτού το βάλετε στο πλυντήριο.

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε ένα φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Σε περίπτωση που ο λεκές δεν είναι τόσο φρέσκος όσο τα φρούτα που απολαμβάνατε και έχει ήδη ξεραθεί, δεν έχετε παρά να τον καθαρίσετε με ένα μη αραιωμένο διάλυμα αμμωνίας προτού τον μουλιάσετε σε μια λεκάνη με ζεστό γάλα. Τέλος, προτού βάλετε το ρούχο σας στο πλυντήριο, ξεπλύνετέ το με λίγο αλατόνερο.

7 Λάθη στο Καθάρισμα που Καταστρέφουν τα Πράγματά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τον Λεκέ από Μελάνι Παρελθόν με 2 Υλικά

.

Το παιδί σας αποφάσισε να... ζωγραφίσει πάνω στα ρούχα του; Ορίστε πώς θα ξεφορτωθείτε τους λεκέδες από μελάνι.

Οι Σίγουροι Τρόποι για να Εξαφανίσετε Ακόμη 6 Επίμονους Λεκέδες

.

Ακολουθήστε τις συμβουλές και εξολοθρεύστε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες εύκολα και -προπάντων- αποτελεσματικά.

Πώς να Εξαφανίσετε τη Σκουριά από τα Αγαπημένα σας Ρούχα

.

Πιάσατε… σκουριά; Διαβάστε ποια φυσικά συστατικά θα σας βοηθήσουν να την αφαιρέσετε από τα αγαπημένα σας υφάσματα εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Λεκές από Λάδι; Αποχαιρετίστε τον σε Λιγότερο από 5 Λεπτά!

.

Λεκές από λάδι: Όπως και να έγινε το κακό, εμείς σας παρουσιάζουμε τον πιο εύκολο τρόπο να τον αφαιρέσετε από τα ρούχα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Έξυπνα Tips για Κάθε Πρόβλημα στο Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι μπορώ να κάνω για να μην ξεθωριάζουν τα τζιν μου;»