Αποκτήσετε Φωτογένεια Μοντέλου: Πώς να Βγαίνετε Καλύτεροι στις Φωτογραφίες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αποκτήσετε Φωτογένεια Μοντέλου: Πώς να Βγαίνετε Καλύτεροι στις Φωτογραφίες

Και ποια δεν θέλει να βγαίνει υπέροχη στις φωτογραφίες; Υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα η για να έχετε καλύτερη φωτογένεια κι εμείς τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Τα social media και τα smartphones με τις εξελιγμένες κάμερες μας έχουν κάνει να νοιαζόμαστε για τη δημόσια εικόνα μας πιο πολύ από ποτέ. Πλέον μια φωτογραφία δεν είναι ποτέ απλά μια φωτογραφία. Η φωτογραφία που θα ανεβάσουμε στα social media έχει γίνει επιστήμη και άντρες και γυναίκες σπαταλάνε ώρες ολόκληρες μέχρι να αποφασίσουν ποια πόζα θα ανεβάσουν, με ποιο φίλτρο, με ποιο πρόγραμμα θα κάνουν επεξεργασία και φυσικά πώς θα καταφέρουν όλα αυτά να δείχνουν εντελώς φυσικά.

Με τα κατάλληλα προγράμματα και την εμπειρία που αποκτάτε χρησιμοποιώντας τα έχετε καταφέρει πλέον να ανεβάζετε αξιοπρεπείς φωτογραφίες και έχετε παρατηρήσει πως τα likes ανεβαίνουν. Τι γίνεται όμως με τις φωτογραφίες που σας βγάζουν άλλοι με τα κινητά ή τις φωτογραφικές μηχανές τους; Αυτές δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Μπορείτε όμως να ελέγξετε με απόλυτη ακρίβεια πώς θα βγείτε σε αυτές. Δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια για να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες και να μην ανησυχείτε ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) για το τι θα καταλήξει στο facebook, το twitter ή το instagram χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Αφαιρέστε κιλά Η σωστή στάση σώματος μπορεί να κρύψει μέχρι και 5 κιλά. Υπάρχουν πολλές πόζες που μπορείτε να παίρνετε αλλά μια από τις πιο σίγουρες είναι η πλαϊνή. Ρίξτε το βάρος στο πίσω πόδι, ισιώστε τους ώμους και λυγίστε ελαφρώς το μπροστινό πόδι.

Βλέπετε πόσο πιο αδύνατη φαίνεται η κοπέλα στην δεξιά φωτογραφία αφού άλλαξε στάση σώματος.

Βλέπετε πόσο πιο αδύνατη φαίνεται η κοπέλα στην δεξιά φωτογραφία αφού άλλαξε στάση σώματος.

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας Τα μαλλιά δείχνουν πολύ πιο ωραία στις φωτογραφίες όταν έχουν όγκο. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια αυθόρμητη φωτογραφία ταρακουνήστε λίγο τα μαλλιά σας στις ρίζες και αμέσως θα αποκτήσουν λίγο περισσότερο όγκο.

Μην καμπουριάζετε Δεν υπάρχει φωτογραφία στην οποία θα δείχνετε ωραίοι αν καμπουριάζετε. Ισιώστε τον κορμό σας χωρίς όμως να είστε πολύ στημένοι. Το στημένο επίσης δεν δείχνει ωραίο.

Δείτε πόσο άσχηη φαίνεται η αριστερή φωτογραφία στην οποία η γυναίκα αυτή καμπουριάζει.

Δείτε πόσο άσχημη φαίνεται η αριστερή φωτογραφία στην οποία η γυναίκα αυτή καμπουριάζει.

Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα Τα ρούχα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να βγει ωραία μια φωτογραφία. Οι μεσάτες μπλούζες βοηθάνε πολύ αλλά και τα σκουρόχρωμα ρούχα επίσης. Αν δεν περιμένατε να σας βγάλουν φωτογραφίες και δεν φοράτε τα κατάλληλα ρούχα, τότε φροντίστε να βάλετε τουλάχιστον το ένα χέρι στη μέση για να την αναδείξετε και πάρτε μια πλαϊνή πόζα που πάντα δείχνει πιο ωραία.

Κρύψτε το διπλοσάγονο Ακόμα και οι λεπτοί άνθρωποι αν σκύψουν πολύ το κεφάλι τους θα εμφανίσουν ένα ελαφρύ διπλοσάγονο. Ισιώστε το βλέμμα σας χωρίς όμως να πάτε το κεφάλι προς τα πάνω γιατί τότε όλοι θα καταλάβουν τι προσπαθείτε να κρύψετε. Απλά κοιτάξτε ευθεία.

Κρύψτε το διπλοσάγονο κοιτώντας απλά σε ευθεία γραμμή.

Κρύψτε το διπλοσάγονο κοιτώντας απλά σε ευθεία γραμμή.

Διαβάστε επίσης:

Τραβήξτε τους ώμους προς τα πίσω Μια από τις πιο πετυχημένες και ασφαλείς πόζες των περισσότερων επωνύμων στο κόκκινο χαλί είναι αυτή που βάζουν τους ώμους ελαφρώς προς τα πίσω και το ένα χέρι στη μέση. Έτσι τονίζεται καλύτερα το στήθος και δείχνετε ψηλότεροι.

Μην πιέζεστε Η καταπιεσμένη φωτογραφία είναι ό,τι χειρότερο και όταν ένας άνθρωπος δε θέλει να βγει φωτογραφία συνήθως αυτό φαίνεται περίτρανα στο πρόσωπό του. Επιτέλους χαλαρώστε. Πρόκειται απλά για μια φωτογραφία και τίποτα παραπάνω. Μην προσπαθείτε να χαμογελάσετε βεβιασμένα. Ένα έξυπνο τρικ είναι να βάλετε την άκρη της γλώσσας σας πίσω από τα πάνω δόντια και να χαμογελάσετε ελαφρώς. Το χαμόγελό σας με αυτόν τον τρόπο θα είναι πολύ πιο φυσικό.

Χαλαρώστε, χαμογελάστε και νιώστε πόσο όμορφοι είστε. Η λάμψη του προσώπου σας από την αυτοπεποίθηση που νιώθετε θα μεταφερθεί και στη φωτογραφία.

Χαλαρώστε, χαμογελάστε και νιώστε πόσο όμορφοι είστε. Η λάμψη του προσώπου σας από την αυτοπεποίθηση που νιώθετε θα μεταφερθεί και στη φωτογραφία.

Κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες Η πιο κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες είναι λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Οι χειρότερες ώρες είναι το καταμεσήμερο και το βράδυ. Το μεσημέρι ο ήλιος δημιουργεί ένα σωρό σκιές που σας μεγαλώνουν και προσθέτουν σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Το βράδυ αν δεν υπάρχει καλό φλας η φωτογραφία θα φαίνεται σκοτεινή ενώ αν το φλας είναι πολύ δυνατό μπορεί να φαίνεστε πολύ φωτεινοί.

Φορέστε το κατάλληλο μακιγιάζ Το σωστό μακιγιάζ παίζει πάντα σπουδαία σημασία σε μια ωραία φωτογραφία. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε πάντα επαγγελματικό μακιγιάζ μην τυχόν σας βγάλει κανείς φωτογραφία. Αν όμως πάτε κάπου που υποπτεύεστε ότι θα σας τραβήξουν φωτογραφίες τότε φροντίστε να φορέσετε ματ μέικ απ και σε έναν τόνο πιο σκούρο από το κανονικό σας. Βάλτε κραγιόν σε πιο σκούρες αποχρώσεις και αρκετό κονσίλερ.

Το κατάλληλο μακιγιάζ πάντα βοηθάει σε πιο όμορφες φωτογραφίες.

Το κατάλληλο μακιγιάζ πάντα βοηθάει σε πιο όμορφες φωτογραφίες.

Κάντε εξάσκηση μπροστά σε καθρέφτη Αν δεν ξέρετε ποιες πόζες σας ταιριάζουν ξεκινήστε την εξάσκηση στον καθρέφτη. Όταν βρείτε την πόζα που σας αρέσει τότε δοκιμάστε την αρκετές φορές μέχρι να την τελειοποιήσετε.

Σε γενικές γραμμές πάντως μην αγχώνεστε τόσο για τις φωτογραφίες σας. Ακολουθήστε μερικά από τα παραπάνω κόλπα των επαγγελματιών για να βγαίνουν οι φωτογραφίες σας καλύτερες αλλά μην αγχώνεστε και υπερβολικά. Ένα φυσικό χαμόγελο και ένα ίσιο σώμα θα σας βοηθήσουν σίγουρα να βγάλετε πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

φωτογραφία, social media, τρικς, κάμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόλτα στην όχι και τόσο μακρινή Αθήνα, Μέρος 3ο: Η δεκαετία του `70

.

Η ψηφιακή μας βόλτα στην παλιά Αθήνα κλείνει με την δεκαετία του `70. Η πρωτεύουσα αλλάζει σταδιακά αφήνοντας πίσω της πολλά που σήμερα αγνοούμε και φέρνοντας περισσότερα που ακόμα και σήμερα αποτελούν τμήμα της καθημερινότητας μας.

Αυτή η Φωτογράφος θα Αλλάξει τον Τρόπο που Βλέπετε τα Χρώματα! (GALLERY)

.

Η Emily Blincoe είναι μια φωτογράφος που μας προσκαλεί να μπούμε στη δική της Χώρα των Χρωμάτων. Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες της!

Φωτογραφίες Σπιτιών: Πώς να τις Βγάλετε σαν Επαγγελματίας

.

Δείτε πώς να βγάλετε φωτογραφίες σπιτιών σαν επαγγελματίας.

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Ξεκινάει Υπέροχα η Μέρα σας

.

Συμβουλές για μια αποτελεσματική μέρα: Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε με το που θα πατήσετε το πόδι σας στην κουζίνα το πρωί.

Πανέμορφες Οικογενειακές Φωτογραφίες: 5 Tips που Πρέπει να Ξέρετε για να τις Διακοσμήσετε

.

Φτιάξτε υπέροχες συνθέσεις με φωτογραφίες των συγγενών σας που θα τους κάνουν περήφανους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάθετε να Ξεφλουδίζετε Σκόρδο σε Μόλις 10 Δευτερόλεπτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Face Fix: ΑΥΤΗ η Μάσκα θα Επανορθώσει το Αφυδατωμένο Δέρμα σας