Αυτές Είναι οι Καθημερινές Συνήθειες που Κάνουν Πολύ Καλό στην Υγεία σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτές Είναι οι Καθημερινές Συνήθειες που Κάνουν Πολύ Καλό στην Υγεία σας

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου. Ευτυχώς, όμως κάνοντας απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορεί να σας βοηθήσει, να μειώσετε τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και να έχετε υγεία.

Κάντε επαρκή ύπνο. Ένας ποιοτικός ύπνος μπορεί να μειώσει τις καρδιακές παθήσεις. Τα άτομα που στερούνται ύπνο, είναι πιο πιθανό να έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, και θέματα με το βάρος, όλους δηλαδή τους παράγοντες κινδύνου για καρδιακή νόσο. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό European Journal of Cardiology συνέστησε τουλάχιστον επτά ώρες να κοιμόμαστε κάθε βράδυ, για να έχουμε μια υγιή καρδιά.

Μειώστε το στρες. Μήπως νιώθετε ένταση, έχετε πονοκεφάλους ή στομαχικές διαταραχές; Το άγχος μπορεί να είναι ο ένοχος. Και δεν προκαλεί μόνο δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα, μπορεί επίσης, να αυξήσει τις πιθανότητες καρδιαγγειακών παθήσεων. Για να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας, πρώτα προσδιορίσετε τι προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία. Ύστερα μπορείτε να αρχίσετε, να αλλάζετε τον τρόπο που αντιδράτε κάθε φορά που ανησυχείτε. Η καθημερινή άσκηση, κουβεντιάζοντας με τους φίλους και την οικογένεια, τρώγοντας  ισορροπημένα γεύματα και διαθέτοντας χρόνο για να χαλαρώσετε, όλα αυτά μπορούν, να κρατήσουν το άγχος μακριά.

Διαβάστε εδώ περισσότερες συμβουλές για δυνατή καρδιά.

Γυμναστείτε. Η σωματική δραστηριότητα έχει βρεθεί, ότι μειώνει πάνω από 25 σημαντικά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του εγκεφαλικού επεισοδίου. Άρα, αρχίστε να περπατάτε αντί να οδηγείτε, επιλέξτε τις σκάλες αντί το ασανσέρ, και περιορίστε τον χρόνο που περνάτε μπροστά από έναν υπολογιστή ή την τηλεόραση.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 λόγοι που είσαι συνέχεια κουρασμένη

.

Αυτοί είναι οι λόγοι που είστε συνέχεια κουρασμένοι.

Αυτός ο Χυμός Καταπολεμά την Αϋπνία

.

Κι όμως, ένας χυμός μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας!

3 στάσεις yoga για καλύτερο ύπνο

.

Aυτές είναι οι 3 στάσεις yoga για να κοιμάστε καλύτερα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διώξτε τις Μύγες από το Σπίτι με τον πιο Φυσικό Τρόπο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια σπιτική Συνταγή που Μπορεί να Διώξει Μακριά το Λίπος από το Σώμα σας!