Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′

Η παρακάτω στρατηγική θα σας βοηθήσει να πολεμήσετε την κακή διάθεση.

Είχατε μια σύγκρουση στη δουλειά ή ένα μικρό καβγά με τον σύντροφό σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μια ένταση πέντε λεπτών σας έχει καταβάλει ψυχικά και σωματικά. Νιώθετε ότι είστε παγιδευμένοι στο θυμό και το στρες. Ok, συμβαίνει στους περισσότερους. Δοκιμάστε την παρακάτω τεχνική και ξεπεράστε το ευκολότερα:

Aρχικά, αποκωδικοποιήστε αυτό που σας απασχολεί. Αναρωτηθείτε «τί είναι αυτό που πραγματικά με απασχολεί;» Είστε μήπως αδικαιολόγητα μελαγχολικοί; Εντοπίστε την πηγή της μελαγχολίας, προσπαθώντας να θυμηθείτε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί η αιτία να είναι κάτι ασήμαντο ή κάτι που έχει να κάνει καθαρά με την προσωπικότητά σας, όπως οι έντονες τύψεις ή μια ανταγωνιστική σχέση που αντιμετωπίζετε στο περιβάλλον που κινήστε. Μπορεί βέβαια και τα δύο.

Διαβάστε εδώ 5 εκφράσεις που αποκαλύπτουν αλήθειες για την καρδιά!

Σε δεύτερη φάση, βρείτε ένα ήσυχο μέρος (ιδανικά μακριά από την πηγή του άγχους) και προσπαθείστε να ηρεμήσετε: α. πάρτε δέκα βαθιές ανάσες, εισπνέοντας ενέργεια και εκπνέοντας τις κακές σκέψεις με πρόθεση να τις διώξετε. Εάν είναι αδύνατον να απομονωθείτε, τότε αλλάξτε και την εικόνα που έχετε μπροστά σας . Αντί δηλαδή για το excell με τους υπολογισμούς, ανοίξτε το αγαπημένο σας site ή μπείτε σε μια ιστοσελίδα που πραγματικά σας φτιάχνει τη διάθεση.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Α)

.

σας προτείνουμε μικρές συνταγές ευτυχίας που δρουν τονωτικά για την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας

11 Τροφές που σας Φέρνουν την Ευτυχία

.

Ήρθε η ώρα να γευτείτε 11 διατροφικά ελιξίρια ευτυχίας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα σας φτιάξουν τη μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ένα Test που Κάνατε ήδη Χωρίς να το Έχετε Καταλάβει

.

Δείτε τι σημαίνουν όλα όσα ζωγραφίζετε αφηρημένα στα χαρτιά σας.

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Β)

.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας, σας παρουσιάζουμε έξι επιπλέον συνταγές ευτυχίας τρόπους για να ξεκινήσετε τη χρόνια με θετικό πρόσημο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Κούρεμα και το Χρώμα που Έχουν Κυριεύσει το Hollywood!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε ΑΥΤΟ το Εύκολο Σνακ για να Κεράσετε τους Καλεσμένους σας