Ανοιξιάτικο Καθάρισμα: Πράγματα που Πρέπει Επιτέλους να Ξεφορτωθείτε

Κατηγορίες: ΑΝΟΙΞΗ

Ανοιξιάτικο Καθάρισμα: Πράγματα που Πρέπει Επιτέλους να Ξεφορτωθείτε

H άνοιξη και το φθινόπωρο είναι δύο εποχές που μας αρέσει να ανανεωνόμαστε. Έτσι, αυτές τις δύο εποχές αλλάζουμε συνήθως λουκ στα μαλλιά μας, αγοράζουμε νέα ρούχα και ανανεώνουμε το σπίτι μας. Δείτε μερικά πράγματα που καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ώστε να αδειάσουν οι χώροι στο σπίτι σας και να μπορείτε να το ανακαινίσετε πιο εύκολα, κάνοντας το ανοιξιάτικο καθάρισμα σας.

Αδειάστε τις ντουλάπες Υπάρχουν δύο πράγματα μέσα στο σπίτι σας που πιάνουν πολύ χώρο, τα έχετε σε μεγάλη ποσότητα και δεν τα χρειάζεστε. Πετσέτες και πουλόβερ. Στα περισσότερα σπίτια συνήθως υπάρχουν ένα σωρό πετσέτες χωρίς να υπάρχει λόγος. Πετάξτε τις παλιές που έχουν σκληρύνει και κρατήστε μόνο αυτές που σας αρέσουν και χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Ελέγξτε τη ντουλάπα σας για παλιά πουλόβερ που έχετε από το λύκειο ή τα φοιτητικά σας χρόνια και πετάξτε τα, τροποποιήστε τα ή δώστε τα σε κάποιον που τα έχει περισσότερη ανάγκη.

Έχετε πολλές σκληρές πετσέτες; Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να τις μαλακώσετε.

Μην κρατάτε παλιά πουλόβερ και πετσέτες που δεν χρειάζεστε

Μην κρατάτε παλιά πουλόβερ και πετσέτες που δεν χρειάζεστε.

Αδειάστε τις βιβλιοθήκες Αδειάστε τις βιβλιοθήκες σας βγάζοντας τα βιβλία που δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσετε. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε βιβλία που δεν σας «γεμίζουν» πια ή που δεν έχετε σκοπό να διαβάσετε. Πηγαίνετε σε κάποια δανειστική βιβλιοθήκη και δώστε τα. Θα χαρούν πολύ να τα πάρουν.

Επικεντρωθείτε στο τώρα Το κλασικό λάθος που γίνεται στα περισσότερα σπίτια είναι πως ο πιο πολύς κόσμος δυσκολεύεται να απαγκιστρωθεί από το παρελθόν του και μένει κολλημένος σε αυτό. Πετάξτε οτιδήποτε έχει σχέση με το πριν για να κάνετε χώρο για νέες εμπειρίες στη ζωή σας. Αν πριν 10 χρόνια δουλεύατε σε κάποια εταιρεία που επέβαλε αυστηρό και συντηρητικό ντύσιμο, δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε εκείνα τα ρούχα για όλη σας τη ζωή, από τη στιγμή που πλέον κάνετε μια άλλη δουλειά που σας αρέσει πολύ περισσότερο. Αφήστε το παρελθόν πίσω και δώστε χώρο στο σπίτι σας να γεμίσει με νέα πράγματα και νέες αναμνήσεις.

Βάλτε σε τάξη την ντουλάπα και το σπίτι σας για να μπει σε τάξη και η ζωή σας

Βάλτε σε τάξη την ντουλάπα και το σπίτι σας για να μπει σε τάξη και η ζωή σας.

Πετάξτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε πια Τα αρκουδάκια που είχατε στα παιδικά σας χρόνια, οι μπάλες και τα παιχνίδια που παίζατε στην εφηβική ζωή, τα χόμπι που είχατε στα φοιτητικά σας χρόνια, όλα αυτά και πολλά άλλα ανήκουν στο παρελθόν. Πετάξτε παλιές τσάντες, παπούτσια και ρούχα. Μπορεί η μόδα να ανακυκλώνεται αλλά ποτέ δεν επιστρέφει αυτούσια και ακόμα κι αν ένα συγκεκριμένο ρούχο κάνει δυναμικό comeback, εσείς σαν άνθρωποι αλλάζετε. Έτσι, τα παλιά ρούχα συνήθως δεν σας κάνουν την ίδια αίσθηση να τα φορέσετε ακόμα και αν έχουν επιστρέψει στη μόδα. Κρατήστε αν θέλετε ένα με δύο διαχρονικά κομμάτια και δώστε τα υπόλοιπα σε ιδρύματα, σε ανθρώπους που τα χρειάζονται ή για ανακύκλωση.

8 Ιδέες για διακόσμηση με ό,τι έχετε!

Μην ξεχνάτε πως η ζωή περνάει γρήγορα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Ανανεώστε το σπίτι σας πετώντας πράγματα και φέρνοντας νέα πνοή στους χώρους σας. Ανανεώνοντας το σπίτι σας θα ανανεωθεί και η ζωή σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φενγκ Σούι: 6 Πράγματα που Μπλοκάρουν την Ευημερία στο Σπίτι

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να έχετε καλή ενέργεια μέσα στο σπίτι.

Εκμεταλλευτείτε τον Χώρο Πίσω από τον Καναπέ με Αυτούς τους 7 Κομψούς Τρόπους!

.

Καλύψτε το κενό πίσω από τον καναπέ σας με αυτές τις έξυπνες ιδέες.

Γρήγορο μιλφέιγ Από τον Γιώργο Τσούλη

.

Το πιο γρήγορο μιλφέιγ στον κόσμο είναι εδώ.

10 Παράξενα Πράγματα που Κάνουν τα Παιδιά! Το Δικό σας;

.

Θα χαμογελάσετε κρυφά βλέποντας ποια είναι τα περίεργα πράγματα που κάνουν τα παιδιά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς Ταιριάζουν 7 Ανοιξιάτικα Χρώματα σε Πραγματικά Σπίτια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρωματιστό DIY: Φέρτε την Άνοιξη στα Αντικείμενα του Σπιτιού σας