Αυτό είναι το Μυστικό για να Ανοιγοκλείνουν οι Περσίδες Μόνες τους

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτό είναι το Μυστικό για να Ανοιγοκλείνουν οι Περσίδες Μόνες τους

Αν έχετε κουραστεί κάθε πρωί και κάθε βράδυ να σηκώνεστε για να ανοιγοκλείσετε τις περσίδες σας, τη λύση έρχεται να σας δώσει η Ksenia Vinogradova από την Εσθονία που δεν άντεχε να ανοιγοκλείνει συνεχώς τις περσίδες στα 12 παράθυρα του σπιτιού της. Απολύτως φυσιολογικό μας ακούγεται με τόσα παράθυρα!

Η ίδια εφηύρε τη συσκευή που ανοίγει και κλείνει αυτόματα τις περσίδες. Για να την εγκαταστήσετε δεν χρειάζεστε ούτε εργαλεία, ούτε καλώδια. Με ένα κλικ, η μικρή λευκή συσκευή εφάπτεται στο παράθυρό σας και ξεκινά να κάνει θαύματα!

thehomeissue_(flpiflic)02

H θαυματουργή λευκή συσκευή!

Η συσκευή Flip Flic, όπως ονομάζεται, έχει αισθητήρες που αντιλαμβάνονται και αντιδρούν σε κάθε αλλαγή της θερμοκρασίας και του φωτός, πριν καν εσείς το καταλάβετε. Μπορείτε, αν θέλετε, να ρυθμίσετε τις περσίδες να λειτουργούν αυτόματα ή να τις προγραμματίζετε για συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή που συνδέεται με τη συσκευή για να την ελέγχεται ανά πάσα στιγμή!

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή που συνδέεται με τη συσκευή για να την ελέγχετε ανά πάσα στιγμή!

Η αυτόματη λειτουργία της συσκευής μπορεί να σας παρέχει και ασφάλεια, όταν λείπετε διακοπές ή απλώς απουσιάζετε από το σπίτι, καθώς οι περσίδες ανοιγοκλείνουν μόνες τους και δίνουν την εντύπωση πώς κάποιος βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού και κάνει αυτές τις μεταβολές.

Με Αυτό το Gadget θα Μπορείτε να Βλέπετε Όλα όσα Συμβαίνουν στο Σπίτι σας ενώ Λείπετε

Μπορείτε να παραγγείλετε την συσκευή αυτή στην τιμή των 80 ευρώ. Υπάρχει σε 2 εκδοχές. Μια για κάθετες και μια για οριζόντιες περσίδες.

Κυκλοφορεί σε 2 εκδοχές για κάθετες και οριζόντιες περσίδες.

Κυκλοφορεί σε 2 εκδοχές για κάθετες και οριζόντιες περσίδες.

Οργανώστε τη Ζωή σας με 5 Πανέξυπνα Gadget

Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και η ενσωματωμένη της μπαταριά επαναφορτίζεται με το ειδικό ηλιακό πάνελ που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Η συσκευή φορτίζεται με το ειδικό ηλιακό πάνελ.

Η συσκευή φορτίζεται με το ειδικό ηλιακό πάνελ.

Χρησιμοποιήστε την έξυπνη και καινοτόμα αυτή συσκευή και αλλάξτε μία γα πάντα τον τρόπο που κινούνται οι περσίδες των παραθύρων σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό το Τηλεκοντρόλ σας Αναγνωρίζει από το Άγγιγμά σας!

.

Έρχεται το νέο «έξυπνο» τηλεκοντρόλ, με την ονομασία NEEO, που αναγνωρίζει ποιο από τα μέλη της οικογένειας το χειρίζεται.

Δείτε την Νέα Ηλεκτρική Κουζίνα με IQ που Κυκλοφορεί στην Αγορά

.

Αυτή είναι η πρώτη έξυπνη ηλεκτρική κουζίνα που δημιουργήθηκε από την Dacor Discovery.

Τσεκάρετε την Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

.

Η «έξυπνη» κλειδαριά August που σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

Το Έξυπνο Φωτεινό Χαλί που θα Αλλάξει το Πάτωμά σας!

.

Κι όμως ένα χαλί μπορεί να είναι αρκετά έξυπνο για να σας καθοδηγήσει στο χώρο, να αντικαταστήσει τις πινακίδες σε διάφορους χώρους και να μετατρέψει τους βαρετούς διαδρόμους ενός γραφείου σε μοναδικό θέαμα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

νεροχύτη
5 Πανεύκολοι Τρόποι για να Οργανώσετε τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη της Κουζίνας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τρένο
Δείτε τις Σπάνιες Φωτογραφίες από το Τρένο της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας