Προσθέστε Ρούχα στο Πλυντήριο Ακόμα κι Όταν έχει Ξεκινήσει!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Προσθέστε Ρούχα στο Πλυντήριο Ακόμα κι Όταν έχει Ξεκινήσει!

Σίγουρα σας έχει τύχει να βάλετε πλυντήριο και ξαφνικά να ανακαλύψετε μερικά ρούχα που ξεχάσατε να προσθέσετε στον κάδο. Σωστά; Τώρα με το πλυντήριο Addwash αυτό το πρόβλημα λύνεται μια για πάντα.

Το νέο πλυντήριο της Samsung, το Addwash, είναι μια εκπληκτική συσκευή και σίγουρα πολύ «έξυπνη» αφού δέχεται την προσθήκη ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης! Κάντε το πλύσιμο των ρούχων σας παιχνίδι και κερδίστε πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού!

Πρακτικότητα Το νέο πλυντήριο Samsung Addwash είναι πρακτικό και έχει πολύ όμορφο σχεδιασμό. Διαθέτει επιπρόσθετο πορτάκι που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Το πορτάκι ανοίγει απλά με μία κίνηση και έχετε άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια του κύκλου της πλύσης, για την προσθήκη ξεχασμένων ρούχων ή μαλακτικού. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ρούχα που έχουν πλυθεί στο χέρι, μόνο για ξέβγαλμα ή στύψιμο.

thehomeissue_samsungaddwash02

Μπορείτε να ανοίξετε το ειδικό πορτάκι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Ασφάλεια Η Samsung έχει προσέξει ιδιαίτερα και το θέμα της ασφάλειας. Συγκεκριμένα η κομψά σχεδιασμένη πόρτα του AddWash είναι εξοπλισμένη με σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Child Lock, η οποία εμποδίζει τα μικρά παιδιά να ανοίξουν κατά λάθος την πόρτα AddWash.

Συνδεσιμότητα Το πλυντήριο Addwash, χάρη στη λειτουργία «Smart Control» συνδέεται με συσκευές Android και iOS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα μέσω smartphone -όπου κι αν βρίσκεστε, εντός ή εκτός σπιτιού- να εκτελείτε άμεσα λειτουργίες όπως την έναρξη ή την προσωρινή διακοπή μιας πλύσης, να παρακολουθείτε τις επιλογές του κύκλου πλύσης, το χρόνο που απομένει, καθώς και ειδοποιήσεις σχετικά με την ολοκλήρωσή της! Επίσης, το σύστημα παρακολούθησης «Smart Check» ελέγχει και κάνει διάγνωση των προβλημάτων (πάλι από το κινητό σας), ενώ προτείνει λύσεις για την αντιμετώπιση σφαλμάτων. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα, ενώ αποφεύγετε την αναστάτωση από την επίσκεψη του τεχνικού!

thehomeissue_samsungaddwash03

Μέσω του smartphone σας μπορείτε να δείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή ό,τι αφορά την πλύση σας.

Καλύτερο αποτέλεσμα και εξοικονόμηση ενέργειας Το πλυντήριο Addwash διαθέτει την τεχνολογία Eco Bubble της Samsung. Η τεχνολογία Eco Bubble διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες. Έτσι, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα πλύσης. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μπορούν να πλυθούν εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια ενώ, επίσης, μπορεί να ολοκληρώσει το πλύσιμο σε μόλις 59 λεπτά!

thehomeissue_samsungaddwash04

Εξοικονομήστε ενέργεια πλένοντας τα ρούχα σας αποτελεσματικά σε μια πλύση που διαρκεί μόλις 59 λεπτά.

Ο κος Γιώργος Τσαούσης, Head of Consumer Electronics στη Samsung Hellas δήλωσε: «Παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει το πλύσιμο των ρούχων, ώστε να μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να προσθέσουν ρούχα που έχουν ξεχάσει στη μέση του κύκλου πλύσης, καθιστώντας το AddWash μια βολική λύση για πολυάσχολες οικογένειες, δίνοντάς τους χρόνο να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που αγαπούν μαζί».

Οι νέες οικιακές συσκευές της Samsung είναι διαθέσιμες από τέλος Μαρτίου στην ελληνική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

.

Υπέροχες έξυπνες συσκευές για την κουζίνα του μέλλοντος.

4 Απίστευτα Πανέξυπνα Gadget για το Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα 4 πιο έξυπνα gadget για το σπίτι αυτή τη στιγμή.

4 Εκπληκτικά Apps που θα σας Λύσουν τα Χέρια!

.

Δείτε 4 apps που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Αυτή Είναι η Ζυγαριά του Μέλλοντος που σας Λέει Πόσο Υγιεινό είναι το Φαγητό σας

.

Δείτε τη σούπερ ζυγαριά που σας λέει πόσο φρέσκο και θρεπτικό είναι το φαγητό σας.

Jibo: Το ρομπότ που θα Γίνει το Νέο Μέλος της Οικογένειάς σας

.

Αυτό είναι το πιο όμορφο και έξυπνο ρομπότ που θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος φίλος της οικογένειάς σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θέλετε Κοιλιά-Πλάκα; ΕΤΣΙ θα την Αποκτήσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι Πρέπει να Έχει Μέσα η Βαλίτσα των Πασχαλινών Διακοπών