Αυτό το Gadget των 5 Ευρώ θα σας Γλιτώσει από το Βάψιμο των Τοίχων!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτό το Gadget των 5 Ευρώ θα σας Γλιτώσει από το Βάψιμο των Τοίχων!

Το βάψιμο των τοίχων απαιτεί λεπτομερή εργασία και αρκετή επιμονή, αν θέλετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία αλλά αυτό θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω. Η άλλη λύση είναι να προμηθευτείτε τα κατάλληλα εργαλεία και να το κάνετε μόνοι σας.

Αυτά Είναι τα Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε

Το βάψιμο των τοίχων μπορεί να λέγεται «βάψιμο», αλλά φυσικά περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα: αφαίρεση του παλιού χρώματος αν έχει «σκάσει», στοκάρισμα στα σημεία φθοράς, τρίψιμο και τέλος εφαρμογή του χρώματος. Για να τα κάνετε όλα αυτά χρειάζεστε φυσικά και τα κατάλληλα εξαρτήματα. Χρώμα, πινέλα, ρολά, γυαλόχαρτο, νάυλον, ταινίες και φυσικά χρειάζεστε και χρόνο!

βάψιμο

Κοστίζει μόνο 5 ευρώ!

Από την άλλη, αν ο τοίχος σας έχει λίγες μόνο φθορές (έναν ή δύο λεκέδες για παράδειγμα, από κάποιον απρόσεκτο καλεσμένο) ίσως μπορείτε και να αποφύγετε να τον βάψετε εξολοκλήρου. Ωστόσο οι λεκέδες αυτοί θα πρέπει να φύγουν. Πώς; Με αυτό το απίστευτο gadget που ανακαλύψαμε στο Amazon. Θα κάνει τη ζωή σας εύκολη και θα σας κοστίσει μόνο 5 ευρώ (6 δολάρια)! Δείτε το Shur-Line Touch-Up Painter εδώ!

βάψιμο

Απλώς περνάτε το περιστρεφόμενο σφουγγαράκι πάνω από τον λεκέ σας.

Τα 10 πιο Λειτουργικά Gadget για την Κουζίνα σας Είναι ΑΥΤΑ!

Το μικρό αυτό gadget μπορεί να κρατήσει στο εσωτερικό του μια μικρή ποσότητα χρώματος. Ιδανικά θα πρέπει να το γεμίσετε όταν βάφετε αρχικά το σπίτι σας, διαφορετικά μπορείτε να προσθέσετε χρώμα από αυτό που έχει περισσέψει από το τελευταίο βάψιμο. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πάντα έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε όταν το χρειαστείτε! Η χρήση του είναι πολύ απλή: όταν δημιουργηθεί κάποιος λεκές στον τοίχο σας, ανακινείτε το μπουκαλάκι καλά και έπειτα περνάτε το περιστρεφόμενο σφουγγαράκι πάνω από τον λεκέ σας. Όταν το σφουγγαράκι δέχεται πίεση αφήνει μία μικρή ποσότητα χρώματος. Μόλις τελειώσετε θα πρέπει να το ξεπλύνετε και να το αφήσετε να στεγνώσει για να είναι διαθέσιμο την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πανέξυπνα Πράγματα που Μπορείτε να Αγοράσετε από το Amazon για να Οργανώσετε το Μπάνιο σας

.

Είναι πανέξυπνα, πολύ λειτουργικά και θα οργανώσουν άψογα το μπάνιο σας!

7 Gadgets για την Κουζίνα που θα Λατρέψετε

.

Αυτά τα εργαλεία θα σας πάρουν τα μυαλά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Κέικ Μήλου που δεν Μοιάζει με Κανένα Άλλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Sara Sampaio: Τα Fitness Μυστικά που Ακολουθεί ένα Αγγελάκι της Victoria’s Secret
More in LIVING +, PLUS +
Το Κέικ Μήλου που δεν Μοιάζει με Κανένα Άλλο

Το πιο νόστιμο κέικ μήλου που μπορεί να συνοδεύει τον καφέ σας όλο το φθινόπωρο.

Close