Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος για Εσάς με Αυτό το Πλυντήριο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος για Εσάς με Αυτό το Πλυντήριο

Ποιος δεν θέλει να μειώνει τον χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του; Υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές που εκτός από οικονομία, σας προσφέρουν παραπάνω ελεύθερο χρόνο για να κάνετε όλα όσα σας αρέσουν!

Εξοικονόμηση χώρου Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο είναι η ιδανική λύση για όλες εσάς που είστε ιδιαίτερα πολυάσχολες καθώς δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα ρούχα για να στεγνώσουν! Έτσι εξοικονομείται και χώρος μέσα στο σπίτι αφού έχετε μόνο μία συσκευή για πλύσιμο και στέγνωμα. Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε ένα πλυντηρίο-στεγνωτήριο δεν μπορείτε να καταλάβετε για πόση ευκολία σας μιλάμε!

Ρούχα καθαρά και στεγνά με το πάτημα ενός κουμπιού Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν θέλετε ακόμα περισσότερο #XronosGiaEmena τότε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG η καλύτερη επιλογή.

Με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG εξοικονομείτε χώρο στο σπίτι και περισσότερο χρόνο για εσάς!

Τα ρούχα σας πλένονται και στεγνώνουν εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε παραπάνω με αυτή την απαραίτητη (και βαρετή για πολλούς) οικιακή δουλειά. Εκτός από χρόνο, όμως, με τα συγκεκριμένα πλυντήρια-στεγνωτήρια θα γλιτώσετε επίσης αρκετά χρήματα από το νοικοκυριό σας! Τώρα τον χειμώνα σε πολλές από εσάς θα έχει τύχει να απλώσετε τα ρούχα στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν και τελικά να βρωμίζουν είτε λόγω της μυρωδιάς από το τζάκι που άναψε ο γείτονας, είτε από τη βροχή, είτε επειδή μπορεί να έπεσε η απλώστρα σας λόγω δυνατού αέρα. Με το πλυντήριο-στεγνωτήριο δεν θα χρειαστεί να πλύνετε ξανά την μπουγάδα που λερώθηκε και έτσι θα έχετε πάντα καθαρά και μοσχοβολιστά ρούχα, βρέξει-χιονίσει!

Tip Μειώστε ακόμα περισσότερο τον χρόνο στεγνώματος των ρούχων σας βάζοντας μέσα στη συσκευή σας μια στεγνή πετσέτα. Η στεγνή πετσέτα απορροφάει υγρασία από την επιφάνεια των βρεγμένων ρούχων και έτσι αυτά στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά και περισσότερο #XronosGiaEmena.

Εxtra tip: Για να διώξετε τη στατικότητα από τα ρούχα σας, φτιάξτε μια μπάλα αλουμινόχαρτου και απλά βάλτε τη μέσα στο πλυντήριο-στεγνωτήριο όταν ξεκινήσει η διαδικασία στεγνώματος των ρούχων. Το αλουμινόχαρτο είναι αντιστατικό και θα απομακρύνει τη στατικότητα από τα ρούχα σας εύκολα και αποτελεσματικά.

Με μια μπάλα αλουμινόχαρτου μπορείτε να μειώσετε τη στατικότητα των ρούχων σας, που ειδικά στα χειμερινά ρούχα είναι ακόμα πιο έντονη.

Στην LG θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα πλυντηρίων/στεγνωτηρίων που διαθέτουν ποικίλους συνδυασμούς χωρητικότητας,όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/5kg, 8kg/4kg καλύπτοντας έτσι πλήρως τις διαφορετικές σας ανάγκες.Βρείτε εδώ το μοντέλο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν Φαντάζεστε τι Μπορείτε να Πλύνετε στο Πλυντήριο Ρούχων

.

Δείτε τα 10 πράγματα που μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων.

«Πώς μπορώ να μαλακώσω τις σκληρές πετσέτες μου;»

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να χαρίσετε ξανά στις σκληρές πετσέτες σας τη χαμένη απαλότητα και φρεσκάδα τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς θα Φτιάξετε Πανεύκολα Ψωμί του Τοστ Μόνοι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας Ακόμα Καλύτερο το 2017 (και δεν Περιλαμβάνουν τη Διακόσμηση)