Οι Διαστημικοί Ανεμιστήρες Νέας Τεχνολογίας που Έχουν Γίνει Μεγάλη Τάση (VIDEO)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οι Διαστημικοί Ανεμιστήρες Νέας Τεχνολογίας που Έχουν Γίνει Μεγάλη Τάση (VIDEO)

Έχετε συνηθίσει να βλέπετε τόσα χρόνια τους ανεμιστήρες με τα πτερύγια και τις γρίλιες; Φυσικά και ναι! Από ‘δω και πέρα, όμως, θα πάψετε να τους βλέπετε και θα θέλετε να τους αντικαταστήσετε άμεσα.  

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε αναζήτηση μικρών οάσεων, ως κοινοί θνητοί, απέναντι στην ανελέητη ζέστη, κατ’ οίκον, χρησιμοποιούμε διάφορα μέσα όπως κλιματιστικά και ανεμιστήρες. Αν, όμως, έχετε βαρεθεί το καθάρισμα των παραδοσιακών ανεμιστήρων με τα πτερύγια και τις γρίλιες και η εικόνα τους σας μοιάζει «πασέ» τότε αυτούς τους ανεμιστήρες νέας τεχνολογίας θα τους λατρέψετε!

Το καθάρισμα ενός ανεμιστήρα είναι μια άκρως απαραίτητη διαδικασία καθώς μέσω του ηλεκτροστατισμού επάνω κυρίως στα πτερύγια συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα σκόνης. Σκόνη η οποία διαχέεται στο χώρο και κατ’ επέκταση στα πνευμόνια μας. Η σχεδιαστική ανατομία ενός ανεμιστήρα κάνει όμως το καθάρισμά του μεγάλο μπελά κάθε λίγο και λιγάκι με τα βίδωνε ξεβίδωνε του προστατευτικού κελύφους.

Ο βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής James Dyson είναι αυτός που εφηύρε και εισήγαγε στην αγορά την πρώτη ηλεκτρική σκούπα στον κόσμο που δεν διέθετε σακούλα.

Ο Βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής James Dyson είναι αυτός που εφηύρε και εισήγαγε στην αγορά την πρώτη ηλεκτρική σκούπα στον κόσμο που δεν διέθετε σακούλα.

Κλιματισμός: Εξοικονομήστε Χρήματα και Ενέργεια από τη Χρήση του

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες τόσο κατ’ εικόνα αλλά και ως τεχνολογική προσέγγιση αλλάζουν ριζικά με τους νέους ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier.

Ο διάσημος Βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής James Dyson επαναστάτησε, για μια ακόμη φορά, ενάντια στους παραδοσιακούς ανεμιστήρες φέρνοντας τους νέας τεχνολογίας ανεμιστήρες χωρίς λεπίδες, χωρίς γρίλιες, χωρίς θόρυβο και το σημαντικότερο πολλαπλασιάζοντας τη ροή του αέρα που εξέρχεται από αυτούς έως και 15 φορές περισσότερο.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός των Air Multiplier επιτυγχάνει 15 φορές μεγαλύτερη απόδοση ροής δροσερού αέρα έναντι των παραδοσιακών ανεμιστήρων.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός των Air Multiplier επιτυγχάνει 15 φορές μεγαλύτερη απόδοση ροής δροσερού αέρα έναντι των παραδοσιακών ανεμιστήρων.

Ένα Απίστευτο Φωτιστικό που σας Κάνει και Αέρα

Ο καινοτόμος σχεδιασμός των νέας τεχνολογίας ανεμιστήρων πραγματοποιείται μέσω ενός δακτυλιοειδούς ανοίγματος αεροτομικού σχεδιασμού, χωρίς πτερύγια και γρίλιες, το οποίο αρχικά έλκει τον περιβάλλων αέρα και στη συνέχεια τον διαχέει στο χώρο προσφέροντας ένα αδιάκοπο ισχυρό ρεύμα δροσερού απαλού αέρα.

Οι νέας τεχνολογίας ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να κατευθύνουν τον αέρα, σχεδόν αθόρυβα, σε όλα τα σημεία ενός δωματίου ενώ οι περιστροφές και η κλίσεις της κεφαλής είναι πλέον εύκολη υπόθεση τόσο λόγω βάρους όσο και λόγο μετατόπισης του κέντρου βάρους έναντι των παραδοσιακών ανεμιστήρων.

Οι Air Multiplier ανεμιστήρες προσφέρουν επιπλέον διακόπτη dimmer που δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της ακριβούς ποσότητας της ροής του αέρα ενώ είναι σχεδιασμένοι να καταναλώνουν μικρές ποσότητες ρεύματος.

Οι ανεμιστήρες Dyson δεν διαθέτουν πτερύγια και γρίλιες κάνοντας τη λειτουργία τους ασφαλής προς τους χρήστες και μπορούν να σταθούν χωρίς στήριξη, διότι περιστρέφονται γύρω από το κέντρο βάρους τους.

Οι ανεμιστήρες Dyson δεν διαθέτουν πτερύγια και γρίλιες κάνοντας τη λειτουργία τους ασφαλής προς τους χρήστες και μπορούν να σταθούν χωρίς στήριξη, διότι περιστρέφονται γύρω από το κέντρο βάρους τους.

Τα Κόλπα της Γιαγιάς για να Περάσει ο Καύσωνας Ανώδυνα Χωρίς Κλιματιστικό

Επιπλέον, οι Dyson Air Multiplier διατίθενται και με χρονοδιακόπτη λήξης λειτουργίας που μπορεί να προγραμματιστεί σε διαστήματα που κυμαίνονται από 15 λεπτά έως και 9 ώρες ενώ ταυτόχρονα παρέχεται και η δυνατότητα τηλεχειρισμού από απόσταση.

Οι ανεμιστήρες Dyson Air Multiplier διατίθενται και στην ελληνική αγορά σε πλήθος μοντέλων ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε καταναλωτή. Το κόστος αγοράς κυμαίνεται από τα 200 έως και τα 500 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε εδώ το video της Dyson για τους Air Multiplier:

Δείτε ακόμα περισσότερα video με προτάσεις διακόσμησης κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο: Δείτε το Αποκορύφωμα της Οικιακής Ρομποτικής (VIDEO)

.

Αυτό το μηχάνημα είναι η οικιακή βοηθός που αναζητάτε.

Με Αυτό το Απίστευτο Gadget το Αυτοκίνητο σας Δεν θα "Βράσει" Ποτέ Ξανά!

.

Αυτός είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να αποφύγετε την υπερβολική ζέστη που συσσωρεύεται στο αυτοκίνητό σας.

5 Καθημερινά Αντικείμενα και οι Εντυπωσιακές Οικιακές Χρήσεις τους!

.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο 5 καθημερινά αντικείμενα ανακαλύπτοντας τις πιο περίεργες και χρήσιμες ιδιότητές τους.

5 Περίεργες Εφευρέσεις που θα Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη

.

Κάθε εφεύρεση που σέβεται τον εαυτό της είναι πρωτότυπη, μοναδική και φυσικά, περίεργη. Συγκεντρώσαμε αποκλειστικά για εσάς τις 5 πιο περίεργες.

Google Home στις Διαταγές σας Παρακαλώ!

.

Ο προσωπικός σας βοηθός από την Google.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Αυτό Είναι το Ανακαινισμένο Διαμέρισμά τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Πετσέτα Θαλάσσης που Έχει Γίνει Πασίγνωστη σε Όλο τον Κόσμο