Φρέσκα Τρόφιμα και Λαχανικά για Περισσότερο Χρονικό Διάστημα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Φρέσκα Τρόφιμα και Λαχανικά για Περισσότερο Χρονικό Διάστημα

Το καλοκαίρι έφτασε και η ζέστη κάνει την εμφάνισή της πότε σε πιο ήπια μορφή πότε με τη μορφή καύσωνα.

Τι γίνεται όμως όταν το ψυγείο σας «τραβάει» ζόρι τους καλοκαιρινούς μήνες ειδικά όταν είναι υπερφορτωμένο από φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα;

Το νέο ψυγείο με τεχνολογία Twin Cooling Plus, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και τα φρούτα σας τραγανά.Το νέο ψυγείο με τεχνολογία Twin Cooling Plus, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και τα φρούτα σας τραγανά.

Το νέο ψυγείο με τεχνολογία Twin Cooling Plus, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και τα φρούτα σας τραγανά.

H Samsung έχει για ακόμα μια φορά τη λύση! Το νέο ψυγείο με τεχνολογία Twin Cooling Plus, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και τα φρούτα σας τραγανά σα να τα πήρατε μόλις από το μανάβη της γειτονιάς σας!

Αυτό γίνεται καθώς λειτουργούν δυο ανεξάρτητα κυκλώματα αέρα, επιτυγχάνοντας μέγιστη διάρκεια φρεσκάδας στην συντήρηση και την κατάψυξη ξεχωριστά, διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία και ιδανικά επίπεδα υγρασίας έως και 70%. Έτσι, δε χρειάζεται πια να ανησυχείτε για την ανάμιξη οσμών μεταξύ ψύξης και κατάψυξης που είναι ό,τι πιο δυσάρεστο μπορεί να συμβεί στο ψυγείο σας.

Με το πολυμορφικό εσωτερικού του μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο για περισσότερα τρόφιμα.

Με το πολυμορφικό εσωτερικό του μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο για περισσότερα τρόφιμα.

Σε κάθε σπίτι ποτέ το ψυγείο δεν είναι αρκετό, τις περισσότερες φορές γεμίζει με τρόφιμα μη μπορώντας να τα συντηρήσει όλα όσο σωστά θα έπρεπε. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν στο σπίτι έχετε γιορτή ή φεύγετε για διακοπές και θέλετε να συντηρήσετε κάποια από τα τρόφιμά σας στην κατάψυξη. Με την τεχνολογία Smart Conversion αποκτάτε μεγαλύτερη ευελιξία και χωρητικότητα. Αλλάζοντας τη χρήση των θαλάμων σε ψύξη ή κατάψυξη, ανάλογα με τις ανάγκες σας, απολαμβάνετε έως και 5 διαφορετικούς συνδυασμούς λειτουργίας. Έτσι, κερδίζετε χωρητικότητα, ενώ καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια. Πλέον δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το που θα χωρέσετε τα τρόφιμα για το πάρτι, τα γλυκά και τα φαγητά που έχετε φτιάξει και ούτε είναι απαραίτητο να δανείζεστε χώρο στα υπόλοιπα ψυγεία της γειτονιάς.

Μπορείτε να κερδίζετε χωρητικότητα, ενώ καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια.

Μπορείτε να κερδίζετε χωρητικότητα, ενώ καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια.

Εκτός από τις παραπάνω τεχνολογίες που αναφέραμε το νέο ψυγείο της Samsung διαθέτει ευελιξία με αναδιπλούμενα & ρυθμιζόμενα σε ύψος ράφια για να αποθηκεύετε τρόφιμα ή αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας Τρόπος για να Γίνουν οι Πετσέτες σας Σούπερ Απαλές και να Μοσχοβολούν!

.

Ακολουθήστε αυτά τα έξι βήματα και χαρείτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα της αγκαλιάς των πετσετών σας για πάντα.

«Πώς μπορώ να κάνω το ψυγείο μου να λάμψει με οικολογικό τρόπο;»

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση αναγνώστριάς μας για το πώς μπορεί να καθαρίσει τις εξωτερικές επιφάνειες στο ψυγείο της με οικολογικό τρόπο.

Φροντίστε το Πλυντήριό Σας για να Σας Φροντίσει Περισσότερο!

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο πλυντήριο και σας στοιχίζουν χρόνο και χρήμα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χάστε Γρήγορα Κιλά με 3 Απολαυστικά Τρικ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Καβγάδες που ΠΡΕΠΕΙ να Κάνετε με τον Σύντροφό σας