Απίστευτο: Δείτε το Αποκορύφωμα της Οικιακής Ρομποτικής (VIDEO)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Απίστευτο: Δείτε το Αποκορύφωμα της Οικιακής Ρομποτικής (VIDEO)

Μπορεί κατά καιρούς να γίνονται θαύματα τεχνολογικά με επαναστατικά προϊόντα σε πολλούς και διάφορους τομείς, ωστόσο ήρθε η ώρα η ρομποτική να βοηθήσει και στο νοικοκυριό!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα μηχάνημα θα μπορούσε να διπλώσει, να σιδερώσει και γιατί όχι να αρωματίσει τα ρούχα σας. Ξεχάστε ποια τις ατέλειωτες ώρες σιδερώματος και τα «βουνά» από τα ασιδέρωτα ρούχα… Η λύση ακούει στο όνομα FoldiMate.

Με αυτή τη συσκευή θα σταματήσετε να διπλώνετε τα ρούχα σας.

Πρόκειται για μια σύνθετη ηλεκτρική συσκευή που έχει σκοπό να βοηθήσει τις απανταχού νοικοκυρές καθώς και τους νοικοκύρηδες και ιδιαίτερα τους εργένηδες. Για να το χρησιμοποιήσετε, κρεμάστε τα ρούχα σας από τη συσκευή και αυτό είναι όλο… Αποτέλεσμα αυτού να βγει το ρούχο σας έτοιμο για το συρτάρι.  Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένα αρκετά εξελιγμένο σύστημα ρομποτικής και εργαλείων που συντελούν στην σωστή αναδίπλωση των ρούχων.

Δείτε το Απόλυτο Gadget για Ζωόφιλους

Πρέπει να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ρομπότ αναλαμβάνει το σιδέρωμα και το δίπλωμα των ρούχων. Σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια χρησιμοποιούνται κατά κόρον τέτοιου είδους συσκευές. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που ένα τέτοιο ρομπότ συμβάλει στο νοικοκυριό καθώς τόσο από το βίντεο όσο και από τις φωτογραφίες θα καταλάβετε το λόγο για τον οποίο έχει κατασκευαστεί.

Η κατάλληλη θέση της συγκεκριμένης συσκευής είναι δίπλα στο στεγνωτήριο, αν και εφόσον έχετε, καθώς αναλαμβάνει το επόμενο στάδιο για τα ρούχα σας.

Το FoldiMate δεν κάνει διακρίσεις. Όλα τα ρούχα ασχέτως μεγέθους και ποιότητας υφάσματος περνούν από τα χεράκια του και βγαίνουν έτοιμα για χρήση! Αν κάποιοι από εσάς ξετρελαθήκατε και θέλετε να το αποκτήσετε, να σας ενημερώσουμε πως το νέο αυτό προϊόν δεν διατίθεται ακόμα στα καταστήματα αλλά πρόκειται να τεθεί στο καταναλωτικό κοινό έναντι του ποσού των 700 ευρώ.

Θαυμάστε Πανέμορφα Μικροέπιπλα με Αποθηκευτικούς Χώρους που δεν Φαντάζεστε!

Η σωστή θέση του FoldiMate είναι δίπλα στο πλυντήριο και στο στεγνωτήριο.

Η σωστή θέση του FoldiMate είναι δίπλα στο πλυντήριο και στο στεγνωτήριο.

Αυτό Είναι το πιο Χρήσιμο Εργαλείο στην Κουζίνα σας!

Μια καλή τιμή αν αναλογιστείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει και τον κόπο από τον οποίο βγάζει κάθε νοικοκυρά.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του θαυματουργού αυτού ρομπότ, οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ αναμένεται να εξαντληθεί πριν προλάβει να βγει στα ράφια…

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς θα Κάνετε σαν Καινούργιο το Μαγιό που Έχει Ξεχειλώσει (VIDEO)

.

Το ξεχειλωμένο μαγιό πλέον μπορεί να γίνει σαν καινούργιο ακολουθώντας αυτό το εύκολο diy.

Φτιάξτε Αρωματικά Πουγκιά Για τα Συρτάρια σας Μόνο με 3 Υλικά

.

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια καθαρά και φρέσκα.

Οργανώστε τη Ντουλάπα σας Τέλεια με Ελάχιστo Budget (VIDEO)

.

Υπάρχουν ένα μπόλικα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα για να φτιάξετε τη ντουλάπα των ονείρων σας χωρίς να ξεπαραδιαστείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Kylie Jenner: Πωλείται όπως Είναι Επιπλωμένο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Πράγματα που δεν Έχουν Θέση στην Κουζίνα σας