Αυτή Είναι η Εκπληκτική Μπογιά που Αλλάζει Χρώμα στους Τοίχους με το Πάτημα ενός Κουμπιού

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Αυτή Είναι η Εκπληκτική Μπογιά που Αλλάζει Χρώμα στους Τοίχους με το Πάτημα ενός Κουμπιού

Επιτέλους! Η ανακάλυψη που όλοι περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό, έγινε: Η μπογιά που αλλάζει χρώματα ανάλογα με τη μόδα, τη διάθεση και την ψυχολογία σας!

Η βρετανική εταιρεία Colour Coding IZO ανακάλυψε ένα νέο είδος μπογιάς που μπορεί να αλλάζει χρώμα μόνο με τη χρήση του ειδικού τηλεκοντρόλ. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη ηλεκτρονική παλέτα με 2048 αποχρώσεις από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που σας αρέσει. Η μπογιά (που δεν είναι καθόλου φτηνή) έχει μαγνητικές-πρισματικές ιδιότητες οι οποίες της επιτρέπουν, μέσω ενός κεντρικού συστήματος που εγκαθίσταται σε ξεχωριστό χώρο, να αλλάζει χρώμα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Η πρώτη πειραματική έκδοση του COLORPRIZM 3000, όπως ονομάζεται το σύστημα, χρειαζόταν 3 μέρες για να αλλάξει χρώμα, ενώ τώρα το χρώμα αλλάζει εντός δύο ωρών, όπως αναφέρουν οι τεχνικοί της εταιρείας.

thehomeissue_magikoxroma002

Μην το βλέπετε έτσι μικρό και μίνιμαλ, αυτό το τηλεκοντρόλ θα κάνει τον τοίχο σας αγνώριστο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εταιρεία θα διαθέσει ταυτόχρονα με το βασικό σύστημα και δύο προαιρετικά: Το ένα θα κάνει κάθε αρχή της χρονιάς download από τη βάση δεδομένων της εταιρείας τα χρώματα της χρονιάς μαζί με τις αποχρώσεις του. Φέτος, για παράδειγμα, οι προσθήκες θα είναι η αποχρώσεις της μέντας και του μπορντό. Το δεύτερο σύστημα ανιχνεύει τη διάθεση των ενοίκων και αλλάζει χρώμα στους τοίχους ανάλογα με αυτήν. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Ανιχνεύοντας περίπου 32 παραμέτρους, όπως η ταχύτητα της αναπνοής σας, η ένταση της φωνής σας και οι σφυγμοί της καρδιάς σας. Με αυτόν τον τρόπο όταν φωνάζετε οι τοίχοι στο δωμάτιο που βρίσκεστε θα γίνονται αυτομάτως κόκκινοι ενώ όταν είστε ήρεμοι θα αποκτούν ένα χαλαρωτικό πράσινο ή γαλάζιο.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον χώρο του μπάνιου, λόγω της αυξημένης υγρασίας που παρεμβάλλεται στην ακρίβεια της χρωματικής απόδοσης.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το προϊόν δεν θα βγει στην αγορά σύντομα, μιας και δεν έχει εφευρεθεί ακόμη, όσο κι αν θα μας βόλευε όλους. Εμείς από την πλευρά μας σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά! Και, μέχρι να εφευρεθεί αυτό το υλικό, κοιτάξτε μερικές συμβουλές που θα κάνουν την επιλογή του χρώματος παιχνιδάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε στο Σπίτι σας το Απόλυτο Χρώμα του 2017

.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση για τη νέα χρονιά;

Το Greek Blue Είναι το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο!

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε με ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν, το Greek Blue.

Αυτός Είναι ο Χρωματικός Συνδυασμός που θα Δείτε Παντού!

.

Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός έιναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

7 Πανεύκολα Κόλπα για να Βάψετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Προτού πιάσετε πινέλο, μάθετε ποια trick θα σας βοηθήσουν να γίνετε εξπέρ στο βάψιμο!

Αυτό Είναι το πιο Υπέροχο (και Τολμηρό) Χρώμα του 2018!

.

Το χρώμα αυτό θα το δούμε σε πολλά σπίτια μέσα στο 2018.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το πιο Έξυπνο Χρώμα της Χρονιάς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποια Είναι η Ιδανική Απόχρωση στο Λευκό για τον Δικό σας Χώρο; Δείτε τις Όλες!