Αυτές είναι οι 4 Ανανεώσεις που Πρέπει να Κάνετε Όταν Κλείσετε Χρόνο στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτές είναι οι 4 Ανανεώσεις που Πρέπει να Κάνετε Όταν Κλείσετε Χρόνο στο Σπίτι σας

Τα καταφέρατε! Αγοράσατε το σπίτι των ονείρων σας (ή ένα που του μοιάζει πολύ τέλος πάντων) και μόλις κλείσατε χρόνο. Δείτε τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε μετά την επέτειο του ενός χρόνου.

Σημειώστε όλα όσα δεν έχουν γίνει ακόμα Αφού νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και τη μεγάλη αλλαγή που κάνατε στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα πέρασμα από κάθε δωμάτιο του σπιτιού και να το παρατηρήσετε προσεκτικά. Σημειώστε όλα όσα πιστεύετε πως δεν έχουν γίνει ακόμα όπως τα είχατε φανταστεί και όλα όσα θέλουν κάποια αλλαγή ή κάποια διόρθωση. Αυτό δε θα το κάνετε για να νιώσετε άσχημα με όλα όσα δεν κάνατε μέσα σε αυτόν τον έναν χρόνο αλλά για να φτιάξετε ένα πλάνο σχετικά με όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στον επόμενο. Δεν είναι απαραίτητο να σημειώνετε μόνο πράγματα που σας λείπουν αλλά και αυτά που θέλατε από την αρχή να αγοράσετε αλλά δεν έχετε αγοράσει ακόμα (ένα έπιπλο, ένα κάδρο, ένα ιδιαίτερο χαλί ή οτιδήποτε άλλο έχετε ονειρευτεί).

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το 2015 για ένα Καλύτερο Σπίτι.

Δείτε τι δεν χρησιμοποιήσατε Μελετήστε προσεκτικά τον χώρο σας και δείτε αν πραγματικά σας εξυπηρετεί και σας διευκολύνει σαν χώρος. Αν θεωρείτε πως δεν βρίσκετε εύκολα τα αντικείμενα που θέλετε ή πως δυσκολεύεστε πολύ να βγάλετε τα κατσαρολικά σας από τα ντουλάπια για να μαγειρέψετε, τότε είναι ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Το σπίτι σας πρέπει να είναι απόλυτα βολικό για εσάς και να χρησιμοποιούνται οι χώροι του όσο δυνατόν καλύτερα. Αν διαπιστώσετε, επίσης, πως έχετε αντικείμενα τα οποία δεν έχετε χρησιμοποιήσει καθόλου αυτόν τον ένα χρόνο που μένετε εκεί τότε καλό είναι να τους αλλάξετε θέση και να τα βάλετε σε μέρη όπου δεν θα τα βλέπετε τόσο συχνά και δεν θα σας πιάνουν χώρο.

Κάντε επιθεώρηση στον εξοπλισμό του σπιτιού Αν δεν είστε και πολύ προσεκτικοί με τις ηλεκτρικές σας συσκευές τότε καλό είναι να τους ρίξετε μια προσεκτική ματιά για να δείτε αν είναι όλα εντάξει. Κοιτάξτε την ηλεκτρική σας σκούπα, το πλυντήριο και το ψυγείο σας. Ρίξτε μία ματιά στα είδη καθαρισμού σας (σφουγγαρίστρες, σκούπες και όλα τα σχετικά). Αν δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση φροντίστε να τα αντικαταστήσετε για να κάνουν και καλύτερη δουλειά. Τέλος, κοιτάξτε προσεκτικά τις αντικολλητικές συσκευές (κατσαρόλες, τηγάνια, τοστιέρες, γκριλιέρες) και παρατηρήστε τυχόν γδαρσίματα. Αν δείτε κάτι τέτοιο, φροντίστε να τις αντικαταστήσετε άμεσα μιας και όταν γδέρνεται το υλικό των αντικολλητικών σκευών και συσκευών γίνεται καρκινογόνο, αφού καταλήγει στο φαγητό σας.

Σχεδιάστε το σπίτι των ονείρων σας Αφού κάνετε όλα τα παραπάνω χαλαρώστε με μία ζεστή κούπα καφέ και οραματιστείτε το σπίτι των ονείρων σας. Πόσο κοντά είναι σε αυτό το σπίτι που μένετε αυτή τη στιγμή; Είσαστε κοντά; Αν όχι, τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να το καταφέρετε; Σκεφτείτε κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν και σημειώστε τα για την επόμενη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το 2015 για ένα Καλύτερο Σπίτι

.

Δείτε 15 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας με την αρχή της νέας χρονιάς για μία καλύτερη ζωή.

Τα Πανάκριβα Λάθη της Διακόσμησης και πώς να Γλυτώσετε από Αυτά

.

Αυτά είναι τα λάθη διακόσμηση που μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά. Μάθετε ποια είναι για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα.

7 Συμβουλές για Μίνι Ανακαίνιση του Σπιτιού σας τη Νέα Χρονιά

.

Πώς θα κάνετε μια μίνι ανακαίνιση στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Δείτε 7 εύκολα τιπς!

Τα Μυστικά Διακόσμησης που Γνωρίζουν Μόνο οι Επαγγελματίες

.

Μάθετε τα μυστικά των διακοσμητών: δείτε πώς θα κάνετε το χώρο σας να δείχνει σαν να έχει φτιαχτεί από χέρι ειδικού, προσέχοντας ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες.

Ψάχνετε το Σπίτι των Ονείρων σας; Αυτά Είναι τα Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε!

.

Δείτε όλα όσα πρέπει να σας ανησυχήσουν όταν μπείτε στη διαδικασία να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 λόγοι που είσαι συνέχεια κουρασμένη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να χάσεις 2,5 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα... τρώγοντας!
More in LIVING +, PLUS +
4 λόγοι που είσαι συνέχεια κουρασμένη

Αυτοί είναι οι λόγοι που είστε συνέχεια κουρασμένοι.

Close