Αυτά τα 8 Πράγματα Πρέπει να Υπάρχουν Οπωσδήποτε Μέσα στο Αυτοκίνητο

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτά τα 8 Πράγματα Πρέπει να Υπάρχουν Οπωσδήποτε Μέσα στο Αυτοκίνητο

Τώρα που είναι καλοκαίρι το αυτοκίνητο είναι ο καλύτερος φίλος μας καθώς μας πηγαίνει σε μακρινούς προορισμούς, σε απομακρυσμένες παραλίες και σε εξοχικά σπίτια. Ειδικά αν είστε φαν των road trips τότε θα βρείτε ακόμα πιο χρήσιμο αυτό το άρθρο αν και ο καθένας θα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητό του τα παρακάτω 8 πράγματα.

Χαρτομάντηλα Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει απαραιτήτως χαρτομάντηλα. Τα χαρτομάντηλα θα σας σώσουν από πολλά προβλήματα, είτε όταν απλά θέλετε να φυσήξετε τη μύτη σας, είτε σας χυθεί κάτι πάνω στα καθίσματα. Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε και υγρά μαντηλάκια καθώς μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να ελέγξετε κάτι στη μηχανή του αυτοκινήτου ή στα λάστιχα και να λερωθείτε με λάδια ή βρομιές.

Οδοντογλυφίδες Όταν ταξιδεύετε με το αμάξι θα τύχει πολλές φορές να φάτε κάτι στα γρήγορα. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό είναι να έχετε πάντα μέσα στο αμάξι σας οδοντογλυφίδες ή ακόμα και ένα μπουκαλάκι με στοματικό διάλυμα για να χρησιμοποιήσετε μέχρι να πάτε σε κάποιον σταθερό προορισμό και να μπορέσετε να πλύνετε τα δόντια σας.

Οδοντογλυφίδες, χαρομάντιλα και πλαστικές σακούλες είναι μόνο από τα 3 πράγματα που καλό θα ήταν να έχετε μέσα στο αμάξι σας

Οδοντογλυφίδες, χαρτομάντιλα και πλαστικές σακούλες είναι μόνο τρία από τα πράγματα που καλό θα ήταν να έχετε μέσα στο αμάξι σας.

Ψαλιδάκι Ένα ψαλιδάκι θα σας χρειαστεί σίγουρα αρκετές φορές ακόμα και αν σας σπάσει απλά ένα νύχι. Καλό είναι να έχετε ένα μικρό ψαλιδάκι για όλες τις χρήσεις το οποίο θα απολυμαίνετε κάθε φορά πριν από ένα μεγάλο ταξίδι. Μπορείτε να βάλετε ένα μέσα στο φαρμακείο του αυτοκινήτου ώστε να ξέρετε σίγουρα ότι είναι καθαρό και μακριά από μικρόβια.

Πλαστικές σακούλες Οι πλαστικές σακούλες είναι απαραίτητες οπουδήποτε και να πάτε με το αμάξι σας. Μπορεί να χρειαστεί να πετάξετε κάτι μέσα σε αυτές προσωρινά - γιατί εννοείται ότι δεν πετάμε τίποτε από το αυτοκίνητο στην ύπαιθρο. Όποιος και να είναι ο λόγος οι πλαστικές σακούλες είναι απαραίτητες και πρέπει να τις ανανεώσετε κάθε φορά που τελειώνουν.

Μικρές πετσέτες Οι μικρές πετσέτες είναι επίσης απαραίτητες όταν για παράδειγμα θα θέλετε να ανοίξετε ένα πλαστικό μπουκαλάκι με νερό και δυσκολεύεστε ή όταν έχετε ιδρώσει από την οδήγηση μέσα στον ήλιο και θέλετε να σκουπιστείτε ή να βάλετε μια πετσέτα στο κάθισμά σας. Φροντίστε μόνο μετά από τη χρήση τους να τις πλένετε και να μην τις αφήνετε πολύ καιρό στο αμάξι βρώμικες.

Αν, από την άλλη, έχετε κουραστεί από την κίνηση, δείτε 5 πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς για αποδράσεις χωρίς αυτοκίνητο!

Το κουτί πρώτων βοηθειών είναι χρήσιμο και πρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας είτε ταξιδεύετε είτε όχι

Το κουτί πρώτων βοηθειών είναι χρήσιμο και πρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας είτε ταξιδεύετε είτε όχι.

Φάκελος με απαραίτητα έγγραφα Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει το δίπλωμα του οδηγού, την ασφάλεια αλλά και όλους τους τελευταίους ελέγχους που του έχετε κάνει. Άλλωστε, δεν είναι κρίμα να τα έχετε κάνει όλα σωστά, και να μην μπορείτε να το αποδείξετε μετά σε ενδεχόμενο έλεγχο; Αυτό που δεν θα πρέπει να έχει είναι ο τίτλος ιδιοκτησίας.

Μετρητή για τον αέρα στα λάστιχα Αυτό το εργαλείο δεν είναι απαραίτητο όταν κινείστε μόνο μέσα στην πόλη γιατί εκεί θα βρείτε βενζινάδικα που θα μπορούν με ευκολία να μετρήσουν τον αέρα στα λάστιχά σας. Αν όμως ταξιδεύετε μακριά και σε απομονωμένους ορεινούς δρόμους που δεν ξέρετε αν έχουν βενζινάδικα, τότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε έναν μετρητή αέρα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Βρείτε με Ένα SMS το Σημείο με την Χαμηλότερη Τιμή Βενζίνης στην Περιοχή σας

Φαρμακείο Δεν υπάρχει πιο χρήσιμο αντικείμενο σε ένα αυτοκίνητο από το φαρμακείο πρώτων βοηθειών. Πρέπει οπωσδήποτε να έχετε γάζες, οινόπνευμα, οξυζενέ, betadine, λευκοπλάστ και οτιδήποτε άλλο κρίνετε χρήσιμο. Φροντίστε κάθε φορά που έχετε σκοπό να ταξιδέψετε να ελέγξετε το φαρμακείο σας και να ανανεώνετε όλα όσα λείπουν από αυτό.

Βρείτε εκατοντάδες άρθρα που αφορούν τον άντρα και το εργένικο σπίτι πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θωρακίστε Συνολικά το Αυτοκίνητο από τη Ζέστη και τον Ήλιο

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να προφυλάξετε το αυτοκίνητό σας από τον μεγαλύτερο εχθρό του - το καλοκαίρι!

Σώστε τους Υαλοκαθαριστήρες του Αυτοκινήτου σας με μια Κίνηση!

.

Δείτε πώς να καθαρίσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας με ένα εύκολο μείγμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Διορθώστε τις Μικρογρατζουνιές στο Αυτοκίνητο Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία

.

Δείτε πώς θα μπορέσετε με ένα μόλις υλικό να διορθώσετε τις μικρογρατζουνιές στο αυτοκίνητό σας.

Ο Απίστευτος Λόγος που σε Λίγα Χρόνια η Οδήγηση θα Είναι Παράνομη!

.

Και όμως, έρχεται η ώρα που θα απαγορευτεί μια και καλή ο οδήγηση αυτοκινήτου. Δείτε γιατί...

Μάθετε Γιατί το Επόμενό Σας Αυτοκίνητο θα Μοιάζει με iPhone

.

Δείτε πώς η Apple ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2020.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

οργανωμένοι
Αυτό Είναι το Κόλπο για να Καταφέρετε να Οργανώσετε το Σπίτι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τι θα Συμβεί αν Ρίξετε Λάδι Πάνω σε μια Φλούδα Μανταρινού!