Aυτά τα 6 Αντικείμενα Κρύβονται Σπίτι σας και Απειλούν την Υγεία σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Aυτά τα 6 Αντικείμενα Κρύβονται Σπίτι σας και Απειλούν την Υγεία σας!

Μπορεί να είναι φιλικά για το σπίτι σας, αλλά αυτά τα 6 αντικείμενα έχουν «εχθρικές» διαθέσεις για την υγεία σας.

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι- κρύβονται στα ντουλάπια της κουζίνας μας και στα συρτάρια μας. Ωστόσο, όλα ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία μας. Μάθετε ποια πράγματα πρέπει να δείτε με δεύτερο μάτι και από ποια πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας.

Κρυφός Κίνδυνος #1: Αρωματικά χώρου Μπορεί να δίνουν άλλο... αέρα και μυρωδιά στο χώρο σας, ωστόσο τα αποσμητικά χώρου περιέχουν τοξικές ουσίες οι οποίες με τον καιρό συσσωρεύονται στον οργανισμό σας. Τι κακό μπορεί να σας κάνουν; Μα φυσικά να επηρεάσουν τη λειτουργία των ορμονών σας. Για να το αποφύγετε, προτιμήσετε εκείνα που έχουν βιολογική πιστοποίηση ή φτιάξτε τα δικά σας φυσικά αρωματικά χώρου.

Προσοχή στα αρωματικά χώρου!

Προσοχή στα αρωματικά χώρου!

Κρυφός Κίνδυνος #2: Αντικολλητικά σκεύη Ναι, όλοι λατρεύουμε τα αντικολλητικά σκεύη για τον εξής απλούστατο λόγο: κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι! Ωστόσο, το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, με την κωδική ονομασία πολυτετραφθοροαιθυλένιο, απελευθερώνει αέρια όταν η θερμοκρασία του ανεβαίνει. Αυτά τα αέρια μπορεί να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για την υγεία σας μιας και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τι μπορείτε να κάνετε; Πολύ απλά, προσπαθήστε να περιορίσετε τη χρήση τους.

Τα αντικολλητικά σκεύη μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σας.

Τα αντικολλητικά σκεύη μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σας.

Κρυφός Κίνδυνος #3: Καθαριστικά τουαλέτας Τα συστατικά που περιέχονται στα περισσότερα καθαριστικά τουαλέτας μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα και στα μάτια. Επίσης, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα όταν αναμειγνύονται με άλλα είδη καθαριστικών. Για να αποφύγετε τυχόν... επιπλοκές από τη χρήση τους, μην ξεχνάτε να φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε το μπάνιο σας. Δείτε εδώ πώς θα αναβαθμίσετε εύκολα το μπάνιο σας.

Καθαριστικά τουαλέτας: προτιμήστε τα φυσικά!

Καθαριστικά τουαλέτας: προτιμήστε τα φυσικά!

Κρυφός Κίνδυνος #4: Ναφθαλίνη Το ότι η ναφθαλίνη δεν είναι καθόλου αθώα για την υγεία σας, το γνωρίζετε ήδη. Μπορεί να μην έχει αποδειχτεί ακόμα ότι η ναφθαλίνη προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο (έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί στα ζώα) αλλά πρόκειται για ένα υλικό το οποίο μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τα κύτταρα του αίματος. Είστε αλλεργικοί στη ναφθαλίνη; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς θα κρατήσετε τον σκόρο μακριά από τις ντουλάπες σας.

Ναφθαλίνη στοπ!

Ναφθαλίνη στοπ!

Κρυφός Κίνδυνος #5: Καθαριστικά φούρνου Πολλά από τα εν λόγω καθαριστικά περιέχουν τοξικές ουσίες. Αν μάλιστα τις εισπνεύσετε ή τις καταπιείτε, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το γαστρεντερικό και το αναπνευστικό σύστημα σας. Φορέστε λοιπόν μάσκα κάθε φορά που καθαρίζετε με αυτά τον φούρνο σας.

Τα καθαριστικά φούρνο επιβάλλουν... μάσκα όταν τα χρησιμοποιείτε.

Τα καθαριστικά φούρνο επιβάλλουν... μάσκα όταν τα χρησιμοποιείτε.

Κρυφός Κίνδυνος #6 Αντιβακτηριδιακά σαπούνια Για πολλά χρόνια θεωρούνταν ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε μακριά από εσάς τα μικρόβια. Παρόλα αυτά, τα συστατικά που περιέχουν είναι στην πραγματικότητα πολύ επικίνδυνα. Για την ακρίβεια, μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα πιο ανθεκτικά βακτήρια τα οποία δεν... πεθαίνουν με τίποτα!

Τα αντιβακτηριαδικά σαπούνια θέλουν μέτρο.

Τα αντιβακτηριαδικά σαπούνια θέλουν μέτρο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Μπορείτε να Κάνετε Μόνο με ένα Μπολ!

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα απλό βαρετό μπολ. Δείτε μερικούς από αυτούς.

10 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Καθαρίσετε Πριν Φύγει ο Μάης!

.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίζονται κάθε χρόνο για να μπορείτε να υποδέχεστε το καλοκαίρι σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον.

Προφυλάξτε την Υγεία σας από 3 Τοξικά Σημεία του Σπιτιού

.

Σας παρουσιάζουμε 3 σημεία του σπιτιού σας, υπεράνω πάσης υποψίας, τα οποία είναι πιθανόν να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία σας.

5 Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Διαμέρισμα του Καλού Σας!

.

Μεταμορφώστε το εργένικο διαμέρισμα του καλού σας σε ένα μοντέρνο και στιλάτο καταφύγιο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Batata Harra! Ένα Λιβανέζικο Πιάτο με Πρωταγωνιστή τις Πατάτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γιατί η Διαλειμματική Δίαιτα Είναι Τόσο Αποτελεσματική; Το Πρόγραμμα Διατροφής που θα σας Σώσει (μια Ανάσα πριν το Καλοκαίρι!)