6 Μεγάλα Λάθη Διακόσμησης Μικρών Χώρων

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

6 Μεγάλα Λάθη Διακόσμησης Μικρών Χώρων

Με την κατάλληλη διακόσμηση ένας μικρός χώρος μετατρέπεται σε άνετο δωμάτιο, ενώ με τη λάθος μπορεί αντίθετα να γίνει αποπνικτικός. Δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται σε μικρούς χώρους.

Βάζετε πολλά έπιπλα Σε μικρούς χώρους είναι κλασικό φαινόμενο να βλέπουμε πάρα πολλά έπιπλα και διακοσμητικά. Αποφύγετε να βάζετε πολλά γιατί πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε, δηλαδή ένα όμορφο σπίτι με σικ διακόσμηση. Οι παραφορτωμένοι χώροι είναι αποπνικτικοί και δημιουργούν ένταση και νεύρα χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Η διακόσμηση σε έναν μικρό χώρο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μίνιμαλ με όμορφα και ιδιαίτερα διακοσμητικά

Η διακόσμηση σε έναν μικρό χώρο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μίνιμαλ με όμορφα και ιδιαίτερα διακοσμητικά.

Δεν εκμεταλλεύεστε κάθε σημείο του σπιτιού σας Κοιτάξτε προσεκτικά κάθε σημείο του μικρού σας σπιτιού. Είστε σίγουροι πως έχετε εκμεταλλευτεί κάθε χώρο του. Αν κοιτάξετε με προσοχή ίσως εντοπίσετε κάποια σημεία ή εσοχές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως έξτρα αποθηκευτικοί χώροι μέσα στο σπίτι σας.

Σε αυτό το μπάνιο έχει δημιουργηθεί έξυπνα ένα έξτρα ντουλάπι στην εσοχή που εξυπηρετεί πάρα πολύ!

Δεν αγοράζετε λειτουργικά έπιπλα Αν δεν έχετε χώρο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε καναπέ, τραπέζι και τραπεζάκια για κάθε πλευρά του καναπέ σας. Αγοράστε έναν καναπέ με γωνία ή πάρτε ένα πιο μεγάλο τραπεζάκι για να μη χρειαστεί να τοποθετήσετε πολλά μικρότερα. Μελετήστε καλά τον χώρο σας για να δείτε τι ακριβώς χωράει και τι χρειάζεται για να φανεί ολοκληρωμένος. Μην κάνετε άσκοπα αγορές πριν μελετήσετε τον χώρο σας.

Αν έχετε μικρό σαλόνι, δε χρειάζεται να αγοράσετε έναν τεράστιο καναπέ. Αγοράστε έναν διθέσιο καναπέ και προσθέστε χρώμα στις λεπτομέρειες για να τον γεμίσετε

Αν έχετε μικρό σαλόνι, δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν τεράστιο καναπέ. Αγοράστε έναν διθέσιο καναπέ και προσθέστε χρώμα στις λεπτομέρειες για να τον γεμίσετε.

Διαβάστε ακόμα:

Μην αποφεύγετε να βάλετε χρώμα Το χρώμα βοηθάει έναν χώρο να δείξει πιο γεμάτος καθώς τραβάει την προσοχή. Βάψτε τον έναν τοίχο σε μια όμορφη απόχρωση για να δώσετε στιλ και χρώμα στο δωμάτιό σας. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με τη χρήση πολλών και έντονων αποχρώσεων. Χρησιμοποιήστε τις με μέτρο.

Βάψτε τον έναν σας τοίχο σε μια όμορφη σκούρα απόχρωση για να γεμίσετε τον χώρο και να τον κάνετε να δείχνει πιο ζεστός

Βάψτε τον έναν σας τοίχο σε μια όμορφη σκούρα απόχρωση για να γεμίσετε τον χώρο και να τον κάνετε να δείχνει πιο γεμάτος.

Δεν εκμεταλλεύεστε τη βιβλιοθήκη σας Μπορεί η βιβλιοθήκη να προοριζόταν παλιά για την τοποθέτηση βιβλίων, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις βιβλιοθήκες αλλά και τα σύνθετα που έχετε στο σπίτι σας με διάφορους τρόπους. Βάλτε πάνω διακοσμητικά, κορνίζες, και τοποθετήστε τα βιβλία σας με διάφορους τρόπους για να ξεφύγετε από την παραδοσιακή χρήση της βιβλιοθήκης.

Διακοσμήστε τη βιβλιοθήκη σας με όμορφα διακοσμητικά και τοποθετήστε τα βιβλία σας με διάφορους τρόπους

Διακοσμήστε τη βιβλιοθήκη σας με όμορφα διακοσμητικά και τοποθετήστε τα βιβλία σας με διάφορους τρόπους.

9 Πανέξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Μικροσκοπικό Μπάνιο σας να Φαίνεται Τεράστιο

Φοβάστε να τοποθετήσετε μεγάλα έπιπλα ή διακοσμητικά σε έναν μικρό χώρο Το ότι το σπίτι σας είναι μικρό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα έπιπλα ή διακοσμητικά. Ένας μεγάλος πίνακας ή ένα μεγάλο φωτιστικό θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος! Δοκιμάστε το και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Σημαντικά Διακοσμητικά Λάθη που Κάνετε και δεν το Καταλαβαίνετε!

.

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στη διακόσμηση. Ας δούμε πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε με μικρές διορθωτικές κινήσεις.

5 Αποτυχημένες Διακοσμήσεις Τοίχων που Είναι Παραδείγματα προν Αποφυγή!

.

Δείτε μερικά λάθη που μπορείτε εύκολα να αποφύγετε στη διακόσμηση τοίχων και δημιουργήστε τη δική σας σύνθεση εύκολα και οικονομικά.

6 Αηδιαστικά Λάθη που Κάνουμε στο Μπάνιο μας

.

Υπάρχουν κάποια αηδιαστικά λάθη που κάνετε στο μπάνιο σας και τα οποία ίσως αγνοείτε. Δείτε ποια είναι αυτά και διορθώστε τα.

9 Λάθη που Κάνουν το Σπίτι σας να Δείχνει Υπερβολικά Μικρό!

.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε συνηθισμένα λάθη που κάνουν τον χώρο να φαίνεται ακόμα μικρότερος.

Φενγκ Σούι: 6 Πράγματα που Μπλοκάρουν την Ευημερία στο Σπίτι

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να έχετε καλή ενέργεια μέσα στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ιδέες φωτισμού
5 Πανέξυπνες Ιδέες Φωτισμού για το Δικό σας Διαμέρισμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Νο1 Συνταγή που θα Κάνει τον Νιπτήρα και τον Νεροχύτη σας να μην Βουλώσουν Ποτέ!