Αυτά Είναι τα 6 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε σε Μικρούς Χώρους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτά Είναι τα 6 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε σε Μικρούς Χώρους

Οι μικροί χώροι αποτελούν μεγάλη παγίδα στη διακόσμηση καθώς εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε λάθος κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να «μπουκώσουν». Ας δούμε μερικά από τα συνηθέστερα λάθη και πώς να τα βελτιώσετε.

Δεν υπολογίζετε σωστά τους αποθηκευτικούς χώρους Εκμεταλλευόμενοι κάθε αποθηκευτικό χώρο που έχετε στο δωμάτιό σας και δημιουργώντας μερικούς ακόμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από πολλά πράγματα που έχετε συνεχώς μέσα στα πόδια σας. Προσθέστε ράφια, βάλτε συρτάρια ή κουτιά κάτω από το κρεβάτι, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει για να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε έναν μικρό χώρο με πολλά έπιπλα. Βρείτε τη σωστή αναλογία

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε έναν μικρό χώρο με πολλά έπιπλα. Βρείτε τη σωστή αναλογία.

Χρησιμοποιείτε έπιπλα που είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα απ' όσο πρέπει Σε ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να προσέξετε πολύ τις αναλογίες. Το γεγονός πως ένα δωμάτιο είναι μικρό δεν σημαίνει πως πρέπει να του βάλετε μικρά έπιπλα. Κάθε χώρος διακοσμείται ανάλογα με το τι του πάει. Για παράδειγμα, ένας μεγάλος καναπές μπορεί να ταιριάζει σε ένα μικροσκοπικό σαλόνι, γιατί μπορεί να το κάνει να δείχνει πιο cozy.

Δεν είναι κακό να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο κρεβάτι μέσα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Απλά φροντίστε να δημιουργήσετε το συναίσθημα της ζεστασιάς

Δεν είναι λάθος να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο κρεβάτι μέσα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Απλά φροντίστε να δημιουργήσετε το συναίσθημα της ζεστασιάς.

Έχετε υπερβολικά πολλά πράγματα Οι μικροί χώροι πρέπει να είναι διακοσμημένοι μίνιμαλ. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και τα υπόλοιπα βάλτε τα είτε στην αποθήκη είτε σε άλλα δωμάτια. Οι μικροί χώροι δεν πρέπει να δείχνουν παραφορτωμένοι.

Μια όμορφη τραπεζαρία μπορεί να αποτελείται από ένα μικρό τραπέζι και 4 καρέκλες. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε ένα τεράστιο τραπέζι. Προσαρμόστε τον χώρο σας στις ανάγκες του σπιτιού σας

Μια όμορφη τραπεζαρία μπορεί να αποτελείται από ένα μικρό τραπέζι και 4 καρέκλες. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε ένα τεράστιο τραπέζι. Προσαρμόστε τον χώρο σας στις ανάγκες του σπιτιού σας

Δεν κάνετε πρώτα σχέδια για τον χώρο σας Πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε έπιπλα, σκεφτείτε πρώτα πώς θα τα συνδυάσετε. Πάρτε μια σελίδα και φτιάξτε ένα αρχικό πλάνο. Μερικά πράγματα στη φαντασία μας φαίνονται τέλεια, αλλά στην πράξη είναι σκέτη αποτυχία. Σκεφτείτε λοιπόν, πριν αρχίσετε να τοποθετείτε το οτιδήποτε μέσα σε ένα δωμάτιο.

Δημιουργείτε τεχνητά χωρίσματα Έχουμε πει πως τα χαλιά μπορούν να χωρίσουν έναν χώρο σε μικρότερους. Αυτό το κολπάκι είναι φανταστικό για μεγάλους χώρους αλλά για μικρούς χώρους είναι σκέτη καταστροφή. Προσπαθήστε να καλύπτετε όλες τις μεγάλες επιφάνειες με ένα αντικείμενο για να μη φαίνεται ότι ο χώρος χωρίζεται σε ακόμα μικρότερους. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βάλετε χαλί σε ένα μικρό σαλόνι, θα πρέπει να προσπαθήσετε να καλύψετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια.

Βάλτε όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για να μειώσετε την ακαταστασία και να έχετε ένα πιο 'άδειο' και περιποιημένο σπίτι

Βάλτε όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για να μειώσετε την ακαταστασία και να έχετε ένα πιο "ελαφρύ" και περιποιημένο σπίτι.

Δεν επιλέγετε τα σωστά χρώματα Σε έναν μικρό χώρο ταιριάζουν καλύτερα οι πιο απαλές αποχρώσεις καθώς αυτές τον μεγαλώνουν. Όμως από την άλλη πλευρά, οι σκούρες αποχρώσεις έχουν το θετικό πως κάνουν έναν χώρο πιο ζεστό και φιλόξενο. Δείτε τι ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο και αποφασίστε με ποια απόχρωση θα παίξετε.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Παριζιάνοι Ξέρουν πως να Διακοσμούν ένα Μικρό Διαμέρισμα!

.

Μια designer μεταμορφώνει το μικρό της διαμέρισμα στο Παρίσι σε μοντέρνο κι άνετο καταφύγιο και παραδίδει μαθήματα υψηλής διακοσμητικής!

8 Πράγματα που θα Κάνουν πιο Άνετο έναν Μικρό Χώρο

.

Μικρός χώρος και άνεση δεν τα πάνε καλά μαζί, γι' αυτό δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα βρούνε μεταξύ τους τέλεια!

Μεγαλώστε τη Γκαρσονιέρα: 7 Υπέροχες Ιδέες που θα Διπλασιάσουν τον Χώρο σας

.

Προτού αρχίσετε να ψάχνετε για νέα στέγη, δοκιμάστε τα trick που σας προτείνουμε και θα δείτε τηn γκαρσονιέρα σας να ανοίγει!

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Αυτά Είναι τα πιο Σημαντικά Διακοσμητικά Λάθη που Κάνετε και δεν το Καταλαβαίνετε!

.

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στη διακόσμηση. Ας δούμε πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε με μικρές διορθωτικές κινήσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τραπεζαρία
10 Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στην Τραπεζαρία σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Tips Κουζίνας που θα σας Μετατρέψουν στη Νο1 Νοικοκυρά