Το Ψυγείο Ντουλάπα που Χρειάζεται Κάθε Σπίτι

Κατηγορίες: ADVERTORIAL, ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Το Ψυγείο Ντουλάπα που Χρειάζεται Κάθε Σπίτι

Ο τρόπος για να διατηρείτε φρέσκα τα τρόφιμα και τα ποτά σας για πολύ περισσότερο καιρό είναι να επιλέξετε το κατάλληλο ψυγείο για εσάς. 

Ένα ψυγείο ντουλάπα θα σας λύσει τα χέρια όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας στην κουζίνα. Αν επιθυμείτε να συνδυάζει και την υψηλή αισθητική μαζί με τη λειτουργικότητα, τότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ένα από τα ψυγεία ντουλάπες της LG.

Τα πλεονεκτήματα τους είναι τόσο σημαντικά, που θα σας λύσουν τα χέρια στο ζήτημα της χωρητικότητας, ακόμα και αν ο χώρος σας είναι μικρός. 

Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ψυγεία ντουλάπες της LG: 

  • Τα ψυγεία ντουλάπες της LG διατίθενται σε δύο διαφορετικές διατάξεις, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τον χώρο σας:

Ψυγείο ντουλάπα κάθετης διάταξης 

Τα ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με τη συντήρηση να είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και την ψύξη κάθετη στο δεξί μέρος. 

Ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας διάταξης

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος.

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG διατίθενται σε δύο διαφορετικές διατάξεις, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τον χώρο σας.

Ντουλάπες Combo

Η νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες που συνδυάζονται μεταξύ τους, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση λειτουργικότητας και κομψότητας για την κουζίνα σας. Τα νέα μοντέλα συντήρησης σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα κατάψυξης ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε κουζίνα που διακρίνεται για το design, που παραπέμπει σε εντοιχισμένη εμφάνιση και τη μεγάλη χωρητικότητα.

Ένα ψυγείο ντουλάπα θα σας λύσει τα χέρια όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας στην κουζίνα.

  • Για όσους έχουν μικρή κουζίνα αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ψυγείου, τότε αυτό που χρειάζονται είναι το ψυγείο ντουλάπα Slim

Αν η κουζίνα σας είναι μικρή και ο χώρος σας είναι περιορισμένος, τότε η LG είναι εδώ για να προσφέρει και σε εσάς το ιδανικό Slim ψυγείο. Τα Slim μοντέλα των ψυγείων ντουλάπα έχουν μικρότερο πλάτος για να μπορούν να τοποθετηθούν σε πιο περιορισμένους χώρους. 

Πέρα όμως από το μοναδικό design και την απίστευτη λειτουργικότητα, τι άλλο έχουν να προσφέρουν τα ψυγεία ντουλάπες της LG*; 

Τεχνολογία LinearCooling™

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG διαθέτουν μεγάλο εσωτερικό χώρο για να μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα τρόφιμα.

Η τεχνολογία αυτή ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, δηλαδή την κύρια αιτία που αλλοιώνονται τα τρόφιμα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους διατηρώντας τα φρέσκα για περισσότερο**.

Τεχνολογία DoorCooling+™

Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη σε όλο το ψυγείο, για να διατηρούνται πιο κρύα τα ποτά σας και να παραμένουν πιο φρέσκα τα τρόφιμά σας.

Μεγάλη χωρητικότητα 

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG διαθέτουν μεγάλο εσωτερικό χώρο για να μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερα τρόφιμα χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα σας.

Τεχνολογία ThinQ™

Μέσω της εφαρμογής ThinQ™ μπορείτε να συνδέεστε και να χειρίζεστε τη συσκευή σας ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Smart Diagnosis™

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG σας ειδοποιούν όποτε προκύπτουν μικρά προβλήματα, όπως για παράδειγμα, αν έχετε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα ή όταν χρειάζονται συντήρηση. Επίσης σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείτε, πόση ενέργεια καταναλώνουν.

InstaView™ πάνελ 

Συγκεκριμένα μοντέλα από τα ψυγεία ντουλάπα της LG έχουν μια εκπληκτική δυνατότητα. Το LG InstaView™ πάνελ φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με μόλις δύο γρήγορα “χτυπήματα” στο κομψό διαφανές γυάλινο πάνελ, χωρίς καμία απώλεια ψύξης. Με αυτόν τον τρόπο βλέπετε τα αγαπημένα σας σνακ και αναψυκτικά στο εσωτερικό του θαλάμου με εύκολη πρόσβαση, χωρίς να ανοίγετε την πόρτα. Έτσι μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

Ανακαλύψτε εδώ κομψά ψυγεία ντουλάπες υψηλής αισθητικής που προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα, λειτουργικό σχεδιασμό και εξελιγμένη τεχνολογία. Εξοπλίστε την κουζίνα σας με λύσεις LG και εξασφαλίστε σήμερα κιόλας τη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων σας! 

[*] Οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

[**] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη μέτρηση του χρόνου που χρειάστηκε για να επιτευχθεί 5% ρυθμός μείωσης βάρους του κινέζικου λάχανου στο ράφι του χώρου φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LinearCooling GSXV91NSAE. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Άλατα στο Μπάνιο δεν Θέλουν Κόπο. Απλά Ένα Ωραίο Άρωμα από το Viakal!

.

Το Viakal Fresh θα χαρίσει και στο δικό σου μπάνιο απόλυτη καθαριότητα, αλλά και ένα μοναδικό άρωμα λουλουδιών.

2 Έξυπνοι Τρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την κουζίνα σας.

10+1 Τρόποι για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας σε 60 Λεπτά

.

Δεν έχετε χρόνο, αλλά έχετε βαρεθεί την όψη της κουζίνας σας; Δείτε τρόπους για να την αναβαθμίσετε μέσα σε 1 ώρα μόνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κεφαλάρι
10 Λόγοι που Αποδεικνύουν ότι δεν Χρειάζεστε Κεφαλάρι στο Κρεβάτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χαλιά
10 Υπέροχα Χαλιά που θα Μεταμορφώσουν την Κουζίνα σας