Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ανοίγει τις Πύλες του και στην Λάρισα!

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ανοίγει τις Πύλες του και στην Λάρισα!

Σε κινήσεις ανανέωσης και επέκτασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του, προχωράει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, ο οποίος μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, και  από το 2015 την Κρήτη, επεκτείνεται πλέον και στην καρδιά της Θεσσαλίας!

Σ' ένα υπερσύγχρονο campus 2.000 τ.μ. στην Λάρισα στην περιοχή της Νικαίας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα βρίσκεται πλέον κοντά στην σπουδάζουσα νεολαία του Θεσσαλικού Κάμπου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στο κέντρο της!

Το νέο παράρτημα που θα ξεκινήσει με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, θα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ειδικότητες και συγκεκριμένα : OIKONOMIA & ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ και όλα τα επαγγέλματα του ART & DESIGN, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ και όλα τα επαγγέλματα του χώρου της ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Το νέο παράρτημα θα καλύψει  επιπλέον τις εκπαιδευτικές ανάγκες σπουδαστών από όλες τις θεσσαλικές πόλεις, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα κλπ, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πυλώνα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλία. Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, είναι η εργασιοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας, όπου οι σπουδαστές αναλαμβάνουν projects σε ρεαλιστικούς χώρους και χρόνους, όπως ακριβώς θα κληθούν από την αγορά εργασίας να τα υλοποιήσουν. Δικαίως το  ΙΕΚ ΑΚΜΗ  έχει αναγνωριστεί από την 10η Γενικής Διεύθυνση της Ε.Ε. ως 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, με τις διεθνείς βραβεύσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ να διαδέχονται η μία την άλλη!

Οι ενδιαφερόμενοι που ζητούν πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο 2410-660400 ή να επισκεφθούν το Κέντρο Πληροφοριών – Εγγραφών που βρίσκεται στην Λάμπρου Κατσώνη 22 (τέρμα Κούμα) στη Λάρισα και να συνομιλήσουν με εξειδικευμένο σύμβουλο σπουδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Πρέπει να Γίνετε Διακοσμητής

.

Παρόλο που αν θέλετε να γίνετε διακοσμήτρια (interior designer) θα πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή να πάτε σε κάποια σχετική σχολή, κάποιοι από εσάς είστε πάρα πολύ καλοί στη διακόσμηση. Δείτε ποια είναι τα σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξετε επάγγελμα και να γίνετε διακοσμητής.

Αυτά είναι τα Χρώματα που μας Κάνουν πιο Έξυπνους

.

Eίναι γνωστό ότι τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση. Τι δύναμη όμως ασκούν στον εγκέφαλο; Με την ευκαιρία της νέας σεζόν, ας δούμε ποια είναι εκείνα τα χρώματα που διεγείρουν τη μνήμη σε μικρούς και μεγάλους.

Τips για Εργαζόμενους: 7 Τρόποι για να Τελειώνετε πιο Γρήγορα τη Δουλειά σας

.

Με αυτά τα 7 τιπς θα τελειώνετε τη δουλειά σας κάθε μέρα πολύ νωρίτερα.

10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που κανένας άντρας δε θα μπορέσει να κάνει καλύτερα από μια γυναίκα.

Απίστευτη Έρευνα: Αυτός είναι ο Λόγος που Αφήνουμε Πάντα τα Γραφεία μας Ακατάστατα!

.

Δείτε τι έδειξε μια νέα περίεργη έρευνα για τα ακτάστατα γραφεία σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Στην Porcelana Διαμορφώνουμε το Χώρο που Πραγματικά σας Εκφράζει!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια Αγκαλιά για 30.000 Παιδιά!