Τα Colore Colori Υποδέχονται τα Angry Birds!

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Τα Colore Colori Υποδέχονται τα Angry Birds!

Τα Colore Colori, χαλιά υψηλής ποιότητας , της ελληνικής εταιρίας Decorex, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την υπογραφή συμβολαίου για το δικαίωμα κυκλοφορίας χαλιών, με θέματα από τους χαρακτήρες της ταινίας “Angry Birds”.

Στόχος των Colore Colori από αυτή τη συνεργασία είναι να κάνει χαρούμενα τα παιδιά και να ζεστάνει το υπνοδωμάτιο τους με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Τα νέα παιδικά χαλιά “Angry Birds” των Colore Colori, εκτός από τα πρωτότυπα σχέδια τους, ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και για τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής. Είναι ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση, αλέκιαστα ακόμα και στους πιο δύσκολους λεκέδες και αντιαλλεργικά σύμφωνα με πιστοποιήσεις ινστιτούτων παγκοσμίου κύρους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να κοπούν στις επιθυμητές διαστάσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ώστε να τοποθετηθούν άψογα στο χώρο σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα τα παιδικά χαλιά Angry Birds των Colore Colori.

Σχετικά με την εταιρία Decorex Η εταιρία Decorex, είναι μία ελληνική εταιρία κατασκευής χαλιών η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 40 χρόνια. Τα χαλιά-μοκέτες Colore Colori διανέμονται σε περισσότερα από 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ πρόσφατα ανέπτυξαν το δίκτυο διανομής τους και στα Βαλκάνια. Η εταιρία Decorex, έχοντας ως στόχο της τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργεί μοντέρνα χαλιά με πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε. και των ινστιτούτων παγκοσμίου κύρους. Η Decorex, επενδύοντας σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέρει χαλιά και μοκέτες μοντέρνας εμφάνισης, ανθεκτικά στη χρήση, αντιαλλεργικά, αλέκιαστα (αφαιρείται εύκολα ακόμα και ανεξίτηλος μαρκαδόρος) τα οποία παραδίδονται στις επιθυμητές διαστάσεις. Η εταιρία προκειμένου να  εξασφαλίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς χαλιών, προσφέρει εγγύηση-αντικατάσταση διάρκειας 2 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Εξαφανίσετε Όλους τους Λεκέδες από τα Χαλιά σας

.

Η αντιμετώπιση κάθε λεκέ στο χαλί σας δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Αυτό Είναι Το Πανίσχυρο Καθαριστικό για τα Χαλιά σας!

.

Όποιος λεκές κι αν στολίζει το πανάκριβο χαλί σας, αυτό το φυσικό καθαριστικό για χαλιά θα τον κάνει παρελθόν!

9 Τρόποι για να Καθαρίσετε Οποιονδήποτε Λεκέ από το Χαλί σας

.

Δείτε πώς να καθαρίσετε οποιονδήποτε λεκέ από το χαλί σας με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Πρωτοβουλία της Sportingbet Συγκέντρωσης Αγαθών για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Google DevFest Επιστρέφει στην Πόλη της Θεσσαλονίκης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!