Στείλτε ΔΕΣΜΟΣ στο 54234 και Προσφέρετε Ζεστασιά σε Όσους το Έχουν Ανάγκη!

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Στείλτε ΔΕΣΜΟΣ στο 54234 και Προσφέρετε Ζεστασιά σε Όσους το Έχουν Ανάγκη!

Τα πρώτα κρύα έχουν πιάσει και μαζί τους δεχόμαστε καθημερινά αιτήματα για καύσιμα θέρμανσης  από κοινωφελείς οργανισμούς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Στέλνοντας SMS στο 54234 με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ (ή DESMOS) από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, αλλά και από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, μπορείτε πολύ εύκολα να προσφέρετε 1€ στον Δεσμό*, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», μέσω του οποίου ο Δεσμός πραγματοποιεί ανεφοδιασμούς καυσίμων θέρμανσης σε σχολεία, γηροκομεία και άλλους φορείς κοινωνικής πρόνοιας σε όλη τη χώρα!

Με μόττο #winter_is_coming και έχοντας εξασφαλίσει Άδεια Διοργάνωσης Εράνων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δεσμός συνεργάζεται με τις εταιρείες VODAFONE, COSMOTE & WIND για να διευκολύνει οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά!

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη! Είναι στο χέρι σας!

*χρέωση 1,24 € ανά SMS (δωρεά 1 € προς το Δεσμό και 24% ΦΠΑ).

Σχετικά με το Δεσμό Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό να στηρίξει κοινωφελείς οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους, κάνοντας την έξυπνη προσφορά εύκολη και αποτελεσματική για όλους. Από την ίδρυσή του το 2012 μέχρι και σήμερα, ο Δεσμός έχει υποστηρίξει σημαντικά ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 563 κοινωφελών οργανισμών, χάρις στην προσφορά ειδών, υπηρεσιών και χρηματικών δωρεών χιλιάδων ιδιωτών, κοινωφελών ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 240 εταιρειών, βοηθώντας περισσότερους από 300.000 επωφελούμενους. Η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχουν προσφερθεί μέσω του Δεσμού ξεπερνά τα 3.000.000 €. Μάθετε περισσότερα στο www.desmos.org, στο www.desmosdirect.org και στο www.facebook.com/desmos.org.

Σχετικά με το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» Το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» ξεκίνησε τον ιδιαίτερα βαρύ χειμώνα του 2012-2013 με σκοπό να προσφέρει καύσιμα θέρμανσης σε σχολεία και κοινωφελείς οργανισμούς. Έκτοτε η εκστρατεία για την παροχή καυσίμων θέρμανσης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Χάρις στις δωρεές εταιρειών, ιδιωτών και κοινωφελών ιδρυμάτων έχουν προσφερθεί   450 τόνοι καυσίμων θέρμανσης , έχοντας βοηθήσει 13.825 συνανθρώπους μας που στηρίζονται από  236 φορείς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που κινδύνευαν ακόμα και με στάση λειτουργίας τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί στη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ετών αγγίζει τις 374.525 €. Φέτος το πρόγραμμα θα τρέξει για πέμπτη συνεχή χρονιά και η υποστήριξη του κοινού θα είναι καταλυτική για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων καταγεγραμμένων αναγκών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πώς να είναι το σπίτι μου πιο ζεστό χωρίς καλοριφέρ;»

.

Κι όμως σπίτι ζεστό... γίνεται—και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία στο «μαύρο» χρυσό.

10 Τρόποι να Ζεσταθείτε Χωρίς να Χρειαστεί να Αγοράσετε Πετρέλαιο

.

10 τρόποι να ζεσταθείτε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε πετρέλαιο.

Tips για πιο Ζεστό Σπίτι Χωρίς Θέρμανση

.

Ξεχάστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Αυτό Είναι Το Καλοκαιρινό Αντικείμενο που θα Ζεστάνει το Σπίτι σας

.

Δείτε μια εντελώς διαφορετική χρήση ενός καλοκαιρινού αξερουάρ που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη θέρμανση!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τυφώνας Black Friday στην Porcelana!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ΙΚΕΑ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για Καλό Σκοπό» και Στηρίζουμε το Δικαίωμα των Παιδιών στο Παιχνίδι!