Σαρώνουν τα BIO TONICS στις προτιμήσεις των συμπληρωμάτων διατροφής

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Σαρώνουν τα BIO TONICS στις προτιμήσεις των συμπληρωμάτων διατροφής

H μάρκα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που έκανε την καινοτομία να διαθέτει τα ποιοτικά προϊόντα της μόνο σε φυσικά φαρμακεία, ενώ ταυτόχρονα έδωσε την δυνατότητα στον καταναλωτή να τα αγοράζει πιο οικονομικά και από το πιο hard discount αντίστοιχου προϊόντος, κερδίζει συνεχώς την αγάπη της αγοράς! (www.amhes.com)

Ποιότητα και Τιμή

Έχουν Ποιότητα

Τα BIO TONICS δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, αφού παράγονται στο εργαστήριο της εταιρίας σε συνθήκες GMP, ISO 9001 & ISO 22000. Τα προϊόντα βασίζονται σε εξαιρετικά παρθένα φυσικά εκχυλίσματα. Από σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία, χρησιμοποιούνται μόνο γυάλινα μπουκάλια και ανακυκλωμένο χαρτί.

Έχουν και Τιμή

Η  “ποιότητα και τιμή” αγκαλιάστηκε από το κοινό, μιας και οι καταναλωτές είδαν σε πράξη ότι μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους συμπληρώματα Bio Tonics σε εξαιρετικά καλή τιμή, την ώρα που το θέλουν από το φαρμακείο τους, χωρίς αναμονή από τον μεταφορέα και βέβαια χωρίς το κόστος των μεταφορικών/αντικαταβολής που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και τα 3,00 ευρώ, κάνοντας έτσι τα προϊόντα που παρήγγειλαν πιο ακριβά.

Κάντε την σύγκριση και οι ίδιοι! Γίνετε Bio Tonics και απολαύστε τα κάθε ημέρα, γιατί το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό

*Ενδεικτικά ένα μπουκάλι με 60 φυσικές κάψουλες βιταμίνη D3 2000iu θα το βρείτε στο φαρμακεία σας με μόνο 6,90 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την επικοινωνία της εταιρίας. Ένα μπουκάλι πολυβιταμίνης, συν ένα μπουκάλι με βιταμίνη Β12 συν ένα μπουκάλι με βιταμίνη Β12 θα τα βρείτε όλα μαζί μόνο 23,10 ευρώ, δηλαδή το ποσό που θα δίνατε ώστε να αγοράσετε μόνο ένα από κάποια αντίστοιχα.

Το μότο

Ποιοτικά και πολύ οικονομικά, όχι στο διαδίκτυο, μόνο στα φυσικά φαρμακεία την στιγμή που τα θες, όπου ο φαρμακοποιός σας, θα σας συμβουλέψει.

Σχετικά με την εταιρία και τα υπόλοιπα προϊόντα της μπείτε στο www.amhes.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Τροφές με Λιγότερο από 50 Θερμίδες που Μπορείτε να τις Φάτε Άφοβα!

.

Δείτε ποιες τροφές δεν έχουν θερμίδες κι αρχίστε να τις τρώτε.

Η Όμορφη Φιλοσοφία των Bio Tonics

.

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής.

Βιταμίνη D3 η Απαραίτητη Ηλιοδυναμωτική. Η BIO TONICS Καινοτομεί

.

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε την βιταμίνη D3 στον οργανισμό σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Από τη Θεωρία στην Πράξη, τα Craftrooms της Φετινής Χειροτέχνικα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βιταμίνη D3 η Απαραίτητη Ηλιοδυναμωτική. Η BIO TONICS Καινοτομεί