Μεταμορφώστε τους τοίχους σας… με τα Προϊόντα Command™ από την 3Μ

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Μεταμορφώστε τους τοίχους σας… με τα Προϊόντα Command™ από την 3Μ

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να κρεμάσουμε έναν πίνακα … από το να βρούμε το σωστό καρφί μέχρι να ανησυχούμε για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουμε στον τοίχο μας.

Η νέα γκάμα Προϊόντων Command™ Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με τη διακόσμησή σας, χωρίς να σας απασχολούν τυχόν ζημιές στους τοίχους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™
Οι Ταινίες αυτές είναι πολύ εύκολες στη χρήση. Απλά ενώστε τες μέχρι να ακούσετε το “κλικ”, εφαρμόστε τες στην κορνίζα σας και τοποθετήστε την κορνίζα στον τοίχο. Οι Κολλητικές Ταινίες προσαρμόζονται εύκολα σε ξύλο, πλακάκι, μέταλλο και βαμμένους τοίχους, δίνοντάς σας την ευελιξία να κρεμάσετε κορνίζες σχεδόν όπου επιθυμείτε.

thehomeissue_advertorial_command02

Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση στο μέλλον, οι Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™ αφαιρούνται πανεύκολα. Απλά ξεκρεμάστε την κορνίζα από τον τοίχο και τραβήξτε προς τα κάτω την ταινία μέχρι να αποκολληθεί εντελώς. Δεν θα αφήσει τρύπες, δεν θα κάνει ζημιές και δεν θα σας χαλάσει η διάθεση.

Ένα κλικ – κλειδώνει την κορνίζα στη θέση της.
Το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του που περιλαμβάνει την τεχνολογία Dual Lock, πατέντα της 3Μ. Ένα και μόνο κλικ σημαίνει ότι η κορνίζα σας είναι ασφαλώς τοποθετημένη και θα παραμείνει εκεί για όσο επιθυμείτε. Οι Ταινίες μπορούν να συγκρατήσουν κορνίζες έως και 7,2 κιλά.

thehomeissue_advertorial_command03

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας στους τοίχους σας.
Από πίνακες σε γκαλερί μέχρι τις πολύτιμες φωτογραφίες της οικογένειάς σας, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, με τις καινοτόμες Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή από φωτογραφίες και να μεταμορφώσετε τους τοίχους σας σε 6 μόλις βήματα.
1. Απλώστε όλες τις κορνίζες σας στο πάτωμα και πειραματιστείτε με τις θέσεις και τα σχέδια προτού τα κρεμάσετε. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μόνο φωτογραφίες, μπορείτε να κρεμάσετε καρτ ποστάλ, αφίσες και σχέδια και ό,τι άλλο συμπληρώνει τη διακόσμηση!
2. Όταν ετοιμάσετε το προσχέδιο, μετρήστε το πλάτος και το ύψος από τις κορνίζες και έπειτα χρησιμοποιήστε χαρτοταινία για να οριοθετήσετε τον χώρο που θα χρειαστεί η κάθε κορνίζα στον τοίχο.
3. Εφαρμόστε Ταινίες ή Γαντζάκια για Κάδρα Command™ στο πίσω μέρος κάθε κορνίζας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος Προϊόντων Command™ σε σχέση με το βάρος της κάθε κορνίζας, για παράδειγμα 4 ζευγάρια μεγάλου μεγέθους μπορούν να αντέξουν έως και 7,2 κιλά!

thehomeissue_advertorial_command04
4. Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, αφαιρέστε τους προστατευτικούς φορείς της κόλλας από τις Ταινίες Command™ και τοποθετήστε την πρώτη κορνίζα στον τοίχο. Πιέστε σταθερά με τις παλάμες σας έως ότου σιγουρευτείτε ότι οι ταινίες έχουν σταθεροποιηθεί στον τοίχο.
5. Συνεχίστε με τη σύνθεσή σας, τοποθετώντας τις κορνίζες από κάτω προς τα πάνω. Αν χρειαστεί να μετακινήσετε κάποια κορνίζα, τραβήξτε τη μαλακά από τον τοίχο μέχρι να “ξεκουμπώσουν” οι Ταινίες και ξανατοποθετήστε τη στη σωστή θέση.
6. Τώρα οι Ταινίες Command™ είναι όλες στη θέση τους, “ξεκουμπώστε” τις κορνίζες από τον τοίχο και αφήστε τις Ταινίες να κολλήσουν πλήρως στον τοίχο για μία ώρα. Κουμπώστε τις κορνίζες πίσω στη θέση τους… Και καταπληκτικό! Έχετε μια υπέροχη σύνθεση στον τοίχο σας χωρίς ούτε ένα καρφί!

thehomeissue_advertorial_command05

Για να κάνετε το κρέμασμα όσο πιο εύκολο γίνεται, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της συσκευασίας και βεβαιωθείτε ότι το κάδρο που θέλετε να κρεμάσετε είναι μικρότερο ή ίσο με το βάρος που αναγράφεται στη συσκευασία.

Οι Ταινίες & Γαντζάκια για Κάδρα Command™ είναι διαθέσιμα σε ποικιλία μεγεθών και αντοχής βάρους για να είστε σίγουροι ότι υπάρχει λύση για κάθε κορνίζα.
Τα Προϊόντα Command™ θα τα βρείτε σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.command.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Κρεμάτε Άψογα τα Κάδρα

.

Κάδρα: Μη σας τρομοκρατεί η ιδέα να φτιάξετε ένα κολάζ με φωτογραφίες στον τοίχο. Δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας ξεμπλοκάρουν την έμπνευση.

Μόνο με 20 Ευρώ: Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι πιο οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας.

9 Τρόποι για να Μεταμορφώσετε τον Μεγάλο Άδειο Τοίχο σας!

.

Πάρτε έμπνευση από τις ιδέες που σας παραθέτουμε για να μη βλέπετε άλλο τον τοίχο σας άδειο!

7 Oικονομικές Αλλαγές που θα Ανανεώσουν το Σαλόνι σας με το Τίποτε!

.

Δείτε ποιες οικονομικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε στο σαλόνι σας για να το ανανεώσετε χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτε.

Διακόσμηση: Low budget stories

.

Η αισθητική δεν έχει σχέση με πόσα θα ξοδέψατε για να αγοράσετε τον καναπέ ή το τραπέζι σας αλλά πώς σκεφτήκατε να τα αξιοποιήσετε. Μερικές απλές ιδέες ίσως ξεμπλοκάρουν την έμπνευσή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εκπτώσεις Porcelana 70%: Επωφεληθείτε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέο Κατάστημα Porcelana στο Χαλάνδρι Αττικής