MEDIA STROM: Συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

MEDIA STROM: Συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Επειδή το 1/3 της ζωής μας το αφιερώνουμε στον ύπνο και επειδή ο ύπνος είναι η 3η βασικότερη ανάγκη μετά τον αέρα και το νερό για τον άνθρωπο, η Media Strom έχει αφιερωθεί στην κατασκευή προϊόντων που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τον καλό ύπνο.

Το βασικό στοιχείο για έναν καλό ύπνο είναι το στρώμα, το οποίο απαιτείται να είναι αποτέλεσμα σωστού συνδυασμού πιστοποιημένων πρώτων υλών, εξελιγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού,  τεχνολογίας υλικών, τεχνογνωσίας, διαρκών ελέγχων της ποιότητας κατασκευής και εφαρμογή επιστημονικών δεδομένων.

thehomeissue_media03

Η εταιρία Media Strom πιστή για 50 ολόκληρα χρόνια στην φιλοσοφία της να παρέχει στον καθένα το δικαίωμα συμμετοχής στον Καλό Ύπνο και προσανατολισμένη στη φιλοσοφία: “Ξαγρυπνάμε εμείς για να κοιμάστε εσείς καλύτερα” προχώρησε σε μια σημαντική και πρωτοποριακή συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας ήταν ο επιστημονικά τεκμηριωμένος καθορισμός του τρόπου και του βαθμού με τον οποίο διαφορετικές τεχνολογίες κατασκευής στρωμάτων επηρεάζουν την ποιότητα ύπνου του ατόμου. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, η οποία είναι η πρώτη τέτοιου είδους παγκοσμίως, στηρίχτηκαν σε κλινικές έρευνες και παρουσιάστηκαν το 6ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για την Έρευνα του Ύπνου το οποίο αποτέλεσε και το 1ο Βαλκανικό / Νοτιοευρωπαϊκό Συνέδριο με αυτό το αντικείμενο (διεξαγωγή 30/6 – 3/7).

thehomeissue_media02

Τα αποτελέσματα της μελέτης αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, το μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα αρτιότερα στην Ευρώπη, για το σχεδιασμό της νέας προϊοντικής σειράς.

Η Media Strom αποτελεί μέλος του EBIA  (European Bedding Industry Association), του ευρωπαϊκού οργανισμού κατασκευαστών προϊόντων ύπνου, έχοντας πρόσβαση σε πανευρωπαϊκές έρευνες καταναλωτών και επιστημονικών ερευνών εξειδικευμένων συνεργατών, τηρώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

thehomeissue_media01

Η Media Strom ξεκίνησε την πορεία της το 1967, με σκοπό να προσφέρει στρώματα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, θέτοντας έτσι νέα δεδομένα στην αγορά, ενώ το καινούριο εργοστάσιο στο Μαρκόπουλο θεωρείται ένα από τα 3 καλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, νιώθουμε υπερήφανοι που πάνω από 2.500.000 άνθρωποι ξυπνάνε με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα Media Strom. Η εμπιστοσύνη και η προτίμησή σας, εδώ και δεκαετίες, μας έχει φέρει στην 1η θέση του κλάδου.

Media Strom, κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε για να Κρατήσετε Δροσερό το Κρεβάτι σας!

.

Σε περιόδους καύσωνα που όλα γύρω είναι αποπνικτικά ψάχνουμε τρόπους για να καταπολεμήσουμε τη ζέστη.

Αυτά τα 7 Πράγματα δεν θα Έπρεπε να τα Έχετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που δεν θα έπρεπε να παίρνετε ποτέ μαζί σας στο κρεβάτι.

Τα 2 πιο Συχνά Λάθη που Κάνετε στο Στρώσιμο του Κρεβατιού σας

.

Πρόκειται για μια «υποχρέωση» που σχεδόν κάθε μέρα οφείλετε να κάνετε χωρίς να αφήνετε το κρεβάτι σας να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.

Για ποιο Λόγο Πρέπει να Σταματήσετε να Κοιμάστε στην Δεξιά Πλευρά σας

.

Η ξεκούραση τόσο του σώματός μας όσο και του εγκεφάλου, γίνεται μόνο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ύπνου.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Protergia στα Καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Στην Porcelana Διαμορφώνουμε το Χώρο που Πραγματικά σας Εκφράζει!