MEDIA STROM: Μια Χρονιά με Βραβεύσεις!

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

MEDIA STROM: Μια Χρονιά με Βραβεύσεις!

Όλοι εμείς στη MEDIA STROM έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε τα πενήντα μας χρόνια. Επί μισό αιώνα, έχουμε επιτύχει πολλά. Με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων και την ανάγκη τους για υγεία, ευεξία και ομορφιά, κερδίσαμε διαχρονικά την εμπιστοσύνη 3 εκατομμυρίων καταναλωτών. Βασισμένοι στις πλέον κλασικές αξίες, αποδείξαμε με τον πιο χειροπιαστό τρόπο ότι η καινοτομία και η πρωτοπορία είναι κομμάτι της εταιρικής μας ταυτότητας.

Παρά το γεγονός ότι το 2015 ήταν μια χρονιά οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, τα οικονομικά στοιχεία της MEDIA STROM, είναι εντυπωσιακά και επιβεβαιώνουν την υγιή οικονομική κατάσταση της εταιρίας, την επαρκή ρευστότητά της και τη συνεχή βελτίωση των σχετικών δεικτών. Η διαρκής βελτίωση των προϊόντων μας, η καινοτομία, η προσαρμοστικότητα στις νέες ανάγκες των πελατών μας και η υψηλή κατάρτιση και αφοσίωση όλων των εργαζομένων της MEDIA STROM είναι μερικά μόνο από τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Έτσι, τα φετινά πεντηκοστά γενέθλια της MEDIA STROM επισφραγίζονται ιδανικά με μια ακόμη ξεχωριστή βράβευση για την εταιρία μας, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον καλό ύπνο των πελατών της.

Βάσει των εξαιρετικών μας οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2015, ο επιτυχημένος θεσμός «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network, αναγνώρισε την ηγετική μας θέση, δίνοντάς μας τα πρωτεία στην κατηγορία «Πρωταγωνιστής του Κλάδου Βιομηχανία Στρωμάτων»!

Τα βραβεία θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network διοργανώθηκαν στις 15 Μαΐου 2017 για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, επιβραβεύοντας ελληνικές εταιρίες που διακρίνονται στον κλάδο τους, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά διαθέσιμα.

Σε μια περίοδο έντονων οικονομικών προκλήσεων, η δραστηριότητα της MEDIA STROM, της 100% Ελληνικής εταιρίας που εδώ και 50 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά, όχι μόνο δεν κλονίστηκε, αντιθέτως, η εταιρία πέτυχε αυτή τη σπουδαία διάκριση καθώς επέδειξε την απαιτούμενη αντοχή και τα αντανακλαστικά να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελεί  την πιο σπουδαία επιβράβευση και παράλληλα την κινητήρια δύναμη για όλους εμάς στη MEDIA STROM να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα επόμενης γενιάς για να βοηθήσουμε εκατομμύρια ακόμη καταναλωτές να κοιμούνται καλά και  … να ζουν καλύτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπνοδωμάτιο: Πείτε Ναι στις Οικονομικές Αλλαγές!

.

Οι ιδέες πολλές και τα χρήματα που θα χρειαστείτε για να τις υλοποιήσετε, λίγες.

Θέλετε να Κοιμηθείτε Μέσα σε Ένα Λεπτό; Σας Έχουμε τη Μέθοδο!

.

Αυτή είναι η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πριν προλάβετε να πείτε "κύμινο"!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

“Wait for Me”: Στις 24 Μαΐου τα Εγκαίνια της Έκθεσης Τελειοφοίτων Ζωγράφων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σπίτι
Ποιος Είναι ο πιο Σημαντικός Χώρος για να Επενδύσετε στο Σπίτι σας
More in ADVERTORIAL
“Wait for Me”: Στις 24 Μαΐου τα Εγκαίνια της Έκθεσης Τελειοφοίτων Ζωγράφων

Επισκεφτείτε τα εγκαίνια και δείτε υπέροχα έργα τέχνης.

Close