Kάνουμε Arthro Tonic όταν Τρίζουν οι Αρθρώσεις;

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Kάνουμε Arthro Tonic όταν Τρίζουν οι Αρθρώσεις;

O πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα σύμπτωμα, που απασχολεί τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους. Είναι ένα φαινόμενο, που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν γερνούν. Μπορεί να είναι μια ήπια, βραχυπρόθεσμη ενόχληση ή μια χρόνια κατάσταση που επηρεάζει την ζωή και την ευημερία του ατόμου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι από τους οποίους ξεκινάει ένας πόνος στις αρθρώσεις, όπως ένας τραυματισμός ή ασθένειες όπως οστεοαρθρίτιδα, αρθρίτιδα και διαστρέμματα. Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, αλλά είναι πιο κοινός στο γόνατο, τον ώμο και το ισχίο.

Η ιατρική προσφέρει διάφορα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση, ενώ οι σοβαρές περιπτώσεις απαιτούν ισχυρότερα φάρμακα.

Υπάρχουν όμως και τρία συστατικά που μπορούν να προσφέρουν μια πιο φυσική λύση σε πρώτο στάδιο. 

Η Boswellia, η Γλυκοζαμίνη και το MSM προάγουν την καλή λειτουργία του οργανισμού και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και των αρθρώσεων.
H Boswellia είναι η ρητίνη που προέρχεται από το δέντρο Boswellia serrata. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Αγιουβερδική ιατρική για την αντιμετώπιση των φλεγμονών των αρθρώσεων.
Η «δουλειά» της Γλουκοζαμίνης είναι να ενισχύει τον χόνδρο ενώ ταυτόχρονα τον λιπαίνει, ώστε να παραμένει δυνατός με το πέρασμα του χρόνου και να προστατεύει τα οστά από τις τριβές.
Το MSM είναι µία οργανική µορφή του θείου και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ο κύριος μηχανισμός δράσης του MSM είναι η παροχή του θείου, που είναι ένα από τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού.

Η BIO TONICS έχει φροντίσει να βάλει τις πιο αγνές πρώτες ύλες σε εξαιρετική αναλογία από αυτά τα τρία συστατικά και να φτιάξει την φόρμουλα ARTHRO TONIC.

Το ARTHRO TONIC μέσω της γρήγορης απορρόφησης που προσφέρουν τα εκχυλίσματα θα ενισχύσει τον οργανισμό ώστε να μπορεί αυτός, να λειτουργεί καλύτερα.

Το προϊόν θα το βρείτε αποκλειστικά στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ στην τιμή των 6,90 ευρώ και διαρκεί 30 ημέρες. Η Bio Tonics κάνει πράξη την υπόσχεση της για Ποιότητα & Τιμή.

Παράγεται από την Amhes.

Ενημερωθείτε εδώ για το “προϊόντα για όλους” και την οικογένεια www.bio-tonics.com.

Tips: Στην περίπτωση που ο φαρμακοποιός σας δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζητήστε του να σας τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του, ακόμη και με αυτό τον τρόπο σε λίγες ώρες θα τα έχετε στα χέρια σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Βγάλετε το Στρες από τη Ζωή σας!

.

Δύο εναλλακτικές θεραπείες που σας ανακουφίσουν από τον αχώνευτο καθημερινό σας σύντροφο: το στρες.

Τι Συμβαίνει όταν μια Μύγα «Προσγειώνεται» στο Φαγητό σας;

.

Μάθετε τι γίνεται όταν μια μύγα ακουμπάει το φαγητό σας.

5 Tips για να Διακοσμήσετε την Κονσόλα της Εισόδου σαν Επαγγελματίας

.

Διακοσμήστε την κονσόλα σας και δημιουργήστε έναν μοναδικό χώρο υποδοχής.

3 Τρόποι για να Μετατρέψετε τα Φρέσκα Βότανα σε Φυσικά Καθαριστικά

.

Φτιάξτε υπέροχα φυσικά καθαριστικά με βότανα με αυτούς τους έξυπνους τρόπους.

Οι Κανόνες του Τέλειου Συντρόφου: Κάντε την να Πίνει Κρασί στο Όνομά σας!

.

Με αυτούς τους κανόνες θα μεταμορφωθείτε στον τέλειο σύντροφο για την αγαπημένη σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα Είναι “Δυνατά” με Τόσο Ποιοτικά Προϊόντα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ενώθηκαν, οι 3 Υπέρ Δυνάμεις των βοτάνων! Η απόλυτη δύναμη για το ανοσοποιητικό από τα Bio Tonics