Η Media Strom Προσφέρει Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2016

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Η Media Strom Προσφέρει Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2016

H MEDIA STROM, Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου, παρέχει για περισσότερα από 50 χρόνια Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία σε όλους τους Έλληνες.

Παραμένοντας διαχρονικά σε επαφή με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, η εταιρεία θέτει στο επίκεντρο της δραστηριοποίησής της τον άνθρωπο και την ανάγκη του να ζει καλύτερα. Έτσι, παράλληλα με τη συνεχή της μέριμνα για τεχνολογία αιχμής, καινοτομία και τη διασφάλιση υψηλής αισθητικής για τα προϊόντα της, διατηρεί ανοιχτούς δεσμούς με την κοινωνία μέσα από στρατηγικούς άξονες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενέργειες για το Παιδί, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό.

Ειδικότερα, το 2016 η MEDIA STROM υλοποίησε τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. Για το Παιδί:
 • Κάλυψε τις ανάγκες του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας ολοκληρωμένα συστήματα για τον χώρο φιλοξενίας οικογενειών που συντηρεί ο οργανισμός στη Θεσσαλονίκη.
 • Υποστήριξε το έργο του οργανισμού «Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή) Ελλάδας», κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο παιδιών που ζουν με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
 • Υποστήριξε το θεσμό του Sleep Over για παιδιά 8-12 ετών που διοργάνωσε το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, φέρνοντάς τα πιο κοντά στην τέχνη και τον πολιτισμό. Πλέον η εταιρεία έχει ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς της.
 1. Για την Κοινωνία:
 • Συνέδραμε το έργο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, δωρίζοντας στρώματα για τη Δομή Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στην περιοχή της Νίκαιας.
 • Στήριξε τον εθελοντικό οργανισμό «Θεόφιλος», προχωρώντας σε χορηγία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου για οικογένειες σε ανάγκη.
 • Προσέφερε στρώματα για το Οικοτροφείο της Αλεξανδρούπολης, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ), αλλά και στα Οικοτροφεία Παλλήνης και Αγ. Παρασκευής.
 • Ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα για παροχή στρωμάτων από την Πυροσβεστική Μαρκοπούλου.
 • Έλαβε μέρος, για ακόμη μια χρονιά, σε τακτική αιμοδοσία μέσω της φορητής μονάδας αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου, στο οποίο διατηρεί παράλληλα τράπεζα αίματος
 1. Για τον Πολιτισμό:
 • Χορήγησε στρώμα και προϊόντα ύπνου για τις ανάγκες της παράστασης «Προδοσία» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
 • Συμμετείχε, ως χορηγός, στην έκθεση “Distant Utopias” που διοργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο χώρο της Διπλαρείου Σχολής τον Ιούνιο του 2016,

Ορμώμενη από τη δραστηριοποίησή της το 2016 και διατηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή της απέναντι σε ενέργειες που πραγματικά βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, η MEDIA STROM, η νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, θα συνεχίσει και το 2017 να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο, επιτρέποντας σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να ζουν καλύτερα!

Σχετικά με τη Media Strom

Η Media Strom είναι η No1 στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Εδώ και 50 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η Media Strom οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου. Δημιουργεί νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και αισθητικής με στόχο να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 117 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η Media Strom βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών. Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 50 επιτυχημένων ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Κοιμηθείτε 8 ώρες σε 4!

.

Ακολουθήστε την μέθοδο της ιδιοφυίας.

Έχετε Αϋπνίες; 5 Φυτά που θα σας Βοηθήσουν να Κοιμηθείτε Καλύτερα

.

5 φυτά που θα σας χαλαρώσουν και θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Green Days στη JYSK

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέα Καμπάνια της ΙΚΕΑ με την Υπογραφή #ligospitiakoma
More in ADVERTORIAL
Green Days στη JYSK

Η JYSK, είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τις καταπληκτικές προσφορές της σε είδη σπιτιού.

Close