Η Media Strom Μέγας Χορηγός του Sleep Over του Ιδρύματος Θεοχαράκη!

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Η Media Strom Μέγας Χορηγός του Sleep Over του Ιδρύματος Θεοχαράκη!

Για μια ακόμη φορά, η MEDIA STROM ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Ιδρύματος Θεοχαράκη, υποστηρίζοντας ως Μέγας Χορηγός τον θεσμό του Sleep Over για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ιδρύματος στην Αθήνα, το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Το Sleep Over  είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό event που διοργανώνεται τακτικά από το Ίδρυμα, κατά το οποίο  παιδιά ηλικίας 8-12 ετών μαζί με τους γονείς τους ξεναγούνται στην τρέχουσα έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και βιώνουν μία ιδιαίτερη νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

Με τον ευρηματικό αυτό τρόπο, τα παιδιά και οι γονείς τους έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην έννοια της δημιουργικότητας, να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία της επίσκεψής τους και να εξοικειωθούν με την τέχνη.

Η MEDIA STROM, η νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, τηρεί διαχρονικούς δεσμούς συνεργασίας με το Ίδρυμα Θεοχαράκη σε σχέση με τη συγκεκριμένη δράση, της οποίας μάλιστα αποτελεί Μέγας Χορηγός.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, η MEDIA STROM έδωσε στα παιδιά και τους γονείς τους την ευκαιρία να απολαύσουν τον ύπνο τους πάνω στα νέα στρώματα της ολοκαίνουριας συλλογής Advance Prime!

Παραμένοντας σε διαρκή επαφή με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, η MEDIA STROM θα συνεχίσει να υποστηρίζει παρόμοιες ενέργειες, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΜΕDIA STROM: Κοιμάσαι καλά... για να ζεις καλύτερα.

Σχετικά με τη MEDIA STROM

Η MEDIA STROM είναι η No1 στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Εδώ και 50 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η MEDIA STROM οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου. Δημιουργεί νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και αισθητικής με στόχο να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 117 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η MEDIA STROM βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών. Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 50 επιτυχημένων ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Κοιμηθείτε 8 ώρες σε 4!

.

Ακολουθήστε την μέθοδο της ιδιοφυίας.

12 Πράγματα που Καμιά Γυναίκα δεν Πρέπει να Έχει Σπίτι της

.

Αυτά είναι τα 12 πράγματα που καμιά γυναίκα άνω των 18 ετών δεν θα έπρεπε να έχει στο σπίτι της.

O πιο Έξυπνος Τρόπος για να Διπλώσετε το Σεντόνι με Λάστιχο (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος σύμφωνα με την Martha Stewart για να διπλώσετε το σεντόνι με λάστιχο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η ΙΚΕΑ Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με Δωρεάν Παραστάσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανακοινώθηκαν οι Νικητές των Βραβείων Study UK Alumni Awards στην Ελλάδα
More in ADVERTORIAL
Η ΙΚΕΑ Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με Δωρεάν Παραστάσεις

Δωρεάν παραστάσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της.

Close