Η LEROY MERLIN Χάρισε Σπιτικά Χριστούγεννα στα Παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Η LEROY MERLIN Χάρισε Σπιτικά Χριστούγεννα στα Παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για ακόμη μια χρονιά η LEROY MERLIN ήταν δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσέφερε απλόχερα σπιτικά Χριστούγεννα και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου η LEROY MERLIN και οι συνεργάτες της επισκέφθηκαν τέσσερα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στόλισαν μαζί με τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μοιράζοντάς τους δώρα και παιχνίδια, ενώ είχαν σχεδιάσει παράλληλες ενέργειες με παιδαγωγούς που ανέλαβαν τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσφέροντας μια επιπλέον γιορτινή νότα στην ατμόσφαιρα. 

Η LEROY MERLIN κατά τη διάρκεια των εορτών συγκέντρωσε και χρήματα για τον  οργανισμό. Συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων η εταιρεία συγκέντρωνε 5€ με την αγορά κάθε φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 3.915€. 

Η Αργυρώ Τσιμπογιάννη, Brand Communication & Commercial operations Specialist Leader δήλωσε, «Για τη LEROY MERLIN και τους ανθρώπους της τα παιδιά είναι η ελπίδα, και το χαμόγελο τους το φως στις δύσκολες καθημερινές στιγμές. Για αυτό προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους με κάθε ευκαιρία! Θα συνεχίσουμε δυναμικά να χαρίζουμε χαμόγελα σε όσους μας έχουν ανάγκη καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και μοιράστηκαν μαζί με τα παιδιά του Ογανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα πιο σπιτικά Χριστούγεννα, ανοίγοντας την αγκαλιά τους για το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά!» 

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε: «Για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε δίπλα μας επιχειρήσεις που, όπως η LEROY MERLIN, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλουν ενεργά στο πολυδιάστατο έργο μας και στην αδιάκοπη προσπάθειά μας να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί. Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την πολύτιμη υποστήριξη και ευελπιστούμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της LEROY MERLIN και αυτό το αποδεικνύει η εταιρεία καθημερινά με πράξεις προσφοράς προς τους συνανθρώπους και την κοινωνία μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Μοντέρνα Διακοσμητικά Σαλονιού που θα σας Χαρίσουν την πιο Cosy Ατμόσφαιρα

.

Δημιουργήστε το πιο όμορφο, ζεστό, φιλόξενο σαλόνι για εσάς και την οικογένειά σας από το μηδέν.

Οι πιο Όμορφες και Ιδιαίτερες Ιδέες για να Φωτίσετε τη Βεράντα και τον Κήπο σας με Στιλ!

.

Φωτίστε την βεράντα, τον κήπο και κάθε εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με τις πιο όμορφες λύσεις που θα βρείτε στη LEROY MERLIN.

Οι πιο Οικονομικοί Τρόποι Θέρμανσης Σπιτιού αυτόν τον Χειμώνα!

.

Δείτε πώς θα ζεστάνετε το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα με τους πιο αποδοτικούς τρόπους.

Οργάνωση Σπιτιού με 5 Απλές Κινήσεις

.

Οι κανόνες της αποθήκευσης που πρέπει να γνωρίζετε για να βάλετε επιτέλους το σπίτι σας σε τάξη. Μια επίσκεψη στη LEROY MERLIN θα σας πείσει.

Ανακαίνιση Σπιτιού: 4 Έξυπνες Αλλαγές που θα το Κάνουν Ολοκαίνουριο

.

Μια πλήρης ανακαίνιση σπιτιού χρειάζεται αυτές τις 4 αλλαγές που θα σας κάνουν επιτέλους να δείτε το σπίτι σας με άλλο μάτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 10 Καλύτερα Συμπληρώματα Διατροφής και Φυσικά Προϊόντα για το 2020. Από την Βιοηθική Bio Tonics

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βιταμίνες για Γυναίκες Από την Bio Tonics!