Η Green Φροντίζει να Παραμείνουν τα Δάση μας Πράσινα

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Η Green Φροντίζει να Παραμείνουν τα Δάση μας Πράσινα

Η GREEN Α.Ε. είναι η εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που παράλληλα με τις υψηλής ποιότητας ενεργειακές υπηρεσίες που παρέχει, επιτελεί πλούσιο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο. 

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που φέρει απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία, στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας, μέσω της μείωσης των ενεργειακών μας εξόδων, αλλά και σε ένα καλύτερο περιβαλλοντικά μέλλον.

Η GREEN Α.Ε. προσφέρει οικονομικά τιμολόγια με ξεκάθαρους όρους για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού και της επιχείρησης, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της. Δίνει οικονομικές λύσεις με σκοπό την μείωση του λογαριασμού ρεύματος, καθώς και απλές συμβουλές εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας για τη μείωση της κατανάλωσης, όπου αυτό είναι εφικτό.

Το έργο της εταιρείας ωστόσο συνεχίζεται αφού προχωρά σε συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εθελοντικούς συλλόγους που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας οργανισμός με ξεχωριστό έργο είναι το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός», που έφερε στο προσκήνιο τις ανάγκες του Ε.ΔΑΣ.Α.

Ο Ε.ΔΑΣ.Α είναι εθελοντικός σύλλογος με μεγάλη δραστηριότητα στην προστασία των δασών μας, που σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πολιτική Προστασία, τα κατά τόπους Δασαρχεία  καθώς και άλλους οργανισμούς -  φορείς προστατεύει τις δασικές εκτάσεις της Αττικής.

Η GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ, παρέδωσε στον Ε.ΔΑΣ.Α. απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης, υλικά προστασίας των εθελοντών, αλλά και υλικά για εκπαιδευτικούς και οργανωτικούς σκοπούς με στόχο να βοηθήσει το σημαντικό αυτό έργο των εθελοντών.

Στόχος της GREEN είναι να βελτιώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι εθελοντές, καθώς και να συμβάλει στη μείωση των κινδύνων που καραδοκούν, τόσο για τους εθελοντές, όσο και για τη φύση.

Η  GREEN είναι η εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με πάθος, περιβαλλοντική συνείδηση και όραμα να αλλάξουν τον κόσμο της ενέργειας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του καταναλωτή.

Η GREEN είναι πάντα ενεργά στο πλευρό μας, στοχεύοντας σε ένα πράσινο περιβάλλον για όλους μας!

Περισσότερες πληροφορίες: www.green.com.gr

Τηλ. 210 4294500/800 800 1000

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αυτό το Κόλπο Θα Κάνετε Οικονομία στο Καλοριφέρ!

.

Μάθετε πώς θα χρησιμοποιήσετε έξυπνα το καλοριφέρ.

Αυτές οι 5 Ηλεκτρικές Συσκευές θα Πάνε τον Λογαριασμό της ΔΕΗ στα Ύψη

.

Αυτές οι συσκευές αυξάνουν κατακόρυφα τους λογαριασμούς του ρεύματος.

6 Μυστικά για να Χρησιμοποιήσετε πιο Αποτελεσματικά το Κλιματιστικό σας το Χειμώνα

.

Για να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά το κλιματιστικό σας ακολουθήστε αυτά τα 6 tips.

Αυτοί Είναι οι πιο Οικονομικοί Τρόποι Θέρμανσης

.

Οι πιο αποτελεσματικοί και οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για να ζεστάνετε το σπίτι σας!

10 Τρόποι να Ζεσταθείτε Χωρίς να Χρειαστεί να Αγοράσετε Πετρέλαιο

.

10 τρόποι να ζεσταθείτε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε πετρέλαιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

H IKEA Έφερε το Παγκόσμιο Κίνημα Movember στο Κατάστημά της και Άφησε... Μουστάκι για Καλό Σκοπό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χειροτέχνικα Κρήτη 2017: Βρείτε Υλικά Χειροτεχνίας, Κάντε Σεμινάρια & Δείτε Παρουσιάσεις για το Σπίτι σας