Alumni Awards 2017 για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα: Γνωρίστε τους Φιναλίστ

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Alumni Awards 2017 για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα: Γνωρίστε τους Φιναλίστ

Το British Council Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους φιναλίστ για τα βραβεία υψηλού κύρους που τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι τελετές απονομής θα πραγματοποιηθούν φέτος σε δεκατέσσερις χώρες: Αίγυπτο, Γκάνα, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Μεξικό, Νιγηρία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Ταϊλάνδη, Τουρκία και ΗΠΑ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης (Study UK Alumni Awards 2017) την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα. Την τελετή απονομής θα φιλοξενήσει στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία η Πρέσβυς Kate Smith παρουσία και του Διευθυντή του British Council Ελλάδας, Tony Buckby. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Καθηγητής Jimmy Choo, OBE, θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος.

Στην Ελλάδα, οι εξής 9 φιναλίστ επιλέχθηκαν για τις κατηγορίες Επαγγελματικής Επιτυχίας, Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικού Αντίκτυπου:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας
1.    ΝΙΚΟΣ ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ    University of Leeds
2.    ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΡΕΔΡΑΚΟΣ    University of Essex και University of Brighton
3.    ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ    University of Oxford

Βραβείο Επιχειρηματικότητας    
4.    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ    University of Birmingham
5.    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ    Leeds University Business School, University of Leeds
6.    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΚΑΝΟΣ    University of Sheffield

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου
7.    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ    King’s College London και Imperial College London και Newcastle University
8.    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΟΛΗ    University College London
9.    FREDERICK FEATHAM    Keele University

Κορυφαίοι απόφοιτοι έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε περισσότερους από 1.200 υποψήφιους, πολλοί από τους οποίους προτάθηκαν από τα βρετανικά Πανεπιστήμια από τα οποία αποφοίτησαν. Σκοπός των Study UK Alumni Awards, τα οποία δημιουργήθηκαν από το British Council σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι να αναγνωρίσουν τις εξαιρετικές επιτυχίες ανθρώπων που φοίτησαν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου τα τελευταία 15 χρόνια, και έχουν διακριθεί στον τομέα τους.

Οι 14 χώρες έχουν λάβει αιτήσεις από αποφοίτους περισσοτέρων από 125 πανεπιστήμια της Αγγλίας, Βόρειας Ιρλανδίας, Σκωτίας και Ουαλίας. Οι αιτήσεις αυτές ακολούθως αξιολογήθηκαν από κριτικές επιτροπές στην χώρα στις οποίες υποβλήθηκαν, όπως επίσης και από τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια.

Η Bryony Inge, Alumni Campaign Manager του British Council δήλωσε «Είναι πραγματικά μεγάλη έμπνευση να μαθαίνουμε το πώς χρησιμοποίησαν οι απόφοιτοι την εμπειρία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμβάλλουν θετικά στους επαγγελματικούς τους τομείς, τις κοινότητες και τις χώρες τους σε όλο τον πλανήτη. Είχαμε περισσότερους από 1000 αξιόλογους προτεινόμενους υποψηφίους και η επιλογή των φιναλίστ ήταν δύσκολη καθώς αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό τόσων πολλών εξαιρετικών αποφοίτων που έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες και αξίζουν να αναγνωρισθούν όλοι. Αυτοί οι απόφοιτοι προσδίδουν αξία στα πανεπιστήμια τους και θα αποτελέσουν έμπνευση για την επόμενη γενιά σπουδαστών από όλο τον κόσμο».

Ο Tony Buckby, Διευθυντής του British Council στην Ελλάδα συμπλήρωσε «Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα Study UK Alumni Awards 2017 για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα Βραβεία έχουν να κάνουν με την αναγνώριση της επιτυχίας ανθρώπων των οποίων τα επιτεύγματα εδώ στην Ελλάδα έχουν επηρεασθεί, έως ένα βαθμό, από την εμπειρία των σπουδών τους σε βρετανικό Πανεπιστήμιο. Χαιρόμαστε μαζί τους και τους συγχαίρουμε όχι μόνο για την εντυπωσιακή επαγγελματική τους επιτυχία αλλά και για την ιδιότητά τους ως «πρεσβευτές» της βρετανικής εκπαίδευσης».

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής υποδημάτων και απόφοιτος βρετανικής εκπαίδευσης, Καθηγητής Jimmy Choo, OBE, είναι ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης. Έχει δηλώσει «Είμαι ενθουσιασμένος που υποστηρίζω τα Alumni Awards 2017 ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής. Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μία εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή και συνέβαλλε στη σημερινή μου επιτυχία. Αποτελεί τιμή για εμένα να υποστηρίζω σήμερα ανθρώπους που έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα από βρετανικά πανεπιστήμια και να μοιράζομαι τις ιστορίες για τις επιτυχίες τους και το θετικό τους αντίκτυπο στον κόσμο».

Στην Ελλάδα, ο Σπύρος Σούλης, Αρχιτέκτονας και Τηλεοπτικός Παρουσιαστής, είναι ο Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017.  Έχει δηλώσει: «Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν όλα όσα ήλπιζα να αποκομίσω και ακόμη περισσότερα! Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που μπορώ ως Πρεσβευτής Ελλάδας στα Study UK Alumni Awards 2017 να ενισχύσω αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους φιναλίστ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.britishcouncil.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Anytime: Ασφάλισε το Σπίτι σου με Έκπτωση 15%!

.

Τώρα μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα από την ασφάλεια σπιτιού του στεγαστικού σου δανείου.

Έρχεται η Βρετανική Disneyland το 2021!

.

Ήδη η Βρετανική κυβέρνηση έχει προβεί στην αγορά της έκτασης όπου θα κατασκευαστεί το μεγάλο αυτό πάρκο της διασκέδασης.

Ανακοινώθηκαν οι Νικητές των Βραβείων Study UK Alumni Awards στην Ελλάδα

.

Ο Σπύρος Σούλης ήταν ο Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα.

Norman Foster: Ο Υπεύθυνος Αρχιτέκτονας για την Ανάπλαση του Ελληνικού!

.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ανάπλαση του Ελληνικού!

15% Έκπτωση στη Νέα Συλλογή Χαλιών "Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017" των Colore Colori

.

Αγοράστε το χαλί σας, από τη νέα συλλογή "Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017", με έκπτωση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ΙΚΕΑ: Ετοιμάζουμε το Τραπέζι της Σαρακοστής με Μοναδικές Συνταγές!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Στην ΙΚΕΑ Υποδεχόμαστε την Άνοιξη, Ανανεώνοντας Αντικείμενα με την Τεχνική του Ντεκουπάζ