8 Μοναδικές και Πανέξυπνες Ιδέες για το Εργένικο Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

8 Μοναδικές και Πανέξυπνες Ιδέες για το Εργένικο Σπίτι σας

Υπάρχουν πολλά diy διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείτε να φτιάξετε για το σπίτι σας με απλά υλικά. Εμείς σας έχουμε 6 αντικείμενα που μπορούν να δώσουν εργένικο χαρακτήρα στο σπίτι σας.

Θήκη για χαρτιά υγείας Δεν υπάρχει άνδρας που να μην αγαπάει τα αυτοκίνητα. Με αυτό το diy project μπορείτε να αξιοποιήσετε την παλιά πινακίδα του αυτοκινήτου σας και να δείξετε στις κυρίες που θα επισκεφτούν το σπίτι σας πόσο πολύ τα αγαπάτε.

Τι θα χρειαστείτε Ένα ξύλινο τελάρο (θα βρείτε σε καταστήματα με  είδη σπιτιού), μερικά καρφιά και την πινακίδα του αυτοκινήτου σας ή κάποια παλιά πινακίδα από μαγαζί με αντικείμενα vintage.

Καρφώστε την πινακίδα στο μπροστινό μέρος του τελάρου χρησιμοποιώντας δύο καρφάκια και στη συνέχεια καρφώστε το τελάρο στον τοίχο χρησιμοποιώντας σφυρί. Τοποθετήστε στο εσωτερικό του τελάρου μερικά χαρτιά υγείας και είστε έτοιμοι!

4 Απίστευτα Απλά Κόλπα για να Είστε ο Τέλειος Σύζυγος

Αυτή η θήκη για τα χαρτιά υγείας θα ταίριαζε μόνο στο σπίτι ενός φανατικού εργένη! (εκτός αν έχετε σχέση και η αγαπημένη σας λατρεύει επίσης τα αυτοκίνητα)

Αυτή η θήκη για τα χαρτιά υγείας θα ταίριαζε μόνο στο σπίτι ενός φανατικού εργένη! (εκτός αν έχετε σχέση και η αγαπημένη σας λατρεύει επίσης τα αυτοκίνητα)

Αν δεν είστε εργένης και η αγαπημένη σας δεν είναι λάτρης των αυτοκινήτων μπορείτε αντί για πινακίδα αυτοκινήτου να φτιάξετε μια άλλη πινακίδα με τα αρχικά σας, με το επiθετό σας, με μια λεξη που σας εμπνέει ή ό,τι άλλο θέλετε.

Έξτρα κρεμάστρες Θέλετε να προσθέσετε κρεμάστρες στον διάδρομο ή την κρεβατοκάμαρά σας; Τότε πάρτε μερικά κλειδιά από την εργαλειοθήκη σας, τα οποία θα λυγίσετε με τη βοήθεια ενός σφυριού. Με μερικές βίδες και ένα κατσαβίδι θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το project μόνοι σας, εύκολα και (πάνω από όλα) οικονομικά.

Άντρες Έτοιμοι για Όλα: Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή!

Δείτε πόσο ωραίες δείχνουν αυτές οι αυτοσχέδιες κρεμάστρες!

Δείτε πόσο ιδιαίτερες είναι αυτές οι αυτοσχέδιες κρεμάστρες!

Κρεβάτι Ίσως αυτό το project να είναι αρκετά προχωρημένο και υπερβολικό αλλά εδώ καλύπτουμε όλα τα γούστα, οπότε αυτή η κατασκευή είναι αφιερωμένη στους αμετανόητους εργένηδες. Για εσάς εκεί έξω που είστε αποφασισμένοι να είστε εργένηδες για μια ζωή μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και κρεβάτι μέσα σε ένα μεγάλο βαρέλι. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε ένα μεγάλο βαρέλι (μπορείτε να ρωτήσετε σε μια κάβα για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ένα μεγάλο βαρέλι), ένα στρώμα, φωτισμό για το εσωτερικό του βαρελιού και μια ξύλινη σκάλα για να μπορείτε να ανεβοκατεβαίνετε πιο εύκολα.

Για τους εργένηδες που δεν έχουν σκοπό να νοικοκυρευτούν, αυτό το κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει!

Για τους εργένηδες που δεν έχουν σκοπό να νοικοκυρευτούν, αυτό το κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει!

Νιπτήρας Αγοράστε 2 λάστιχα αυτοκινήτου (ρωτήστε στο βουλκανιζατέρ της γειτονιάς σας αν έχουν λάστιχα μεταχειρισμένα ή για πέταμα ώστε να σας τα πουλήσουν σε πολύ χαμηλή τιμή) ή κρατήστε τα 2 από τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου σας εάν είναι ώρα να τα αλλάξετε και μετατρέψτε τα σε νιπτήρες. Βρείτε μεταλλικά μπολ με διάμετρο όσο και η διάμετρος του λάστιχου για να το τοποθετήσετε στο κέντρο ως γούρνα. Ο υδραυλικός με τη βοήθεια σιλικόνης θα σταθεροποιήσει το μπολ ώστε να μην έχει διαρροές και έπειτα θα δημιουργήσει την τρύπα που χρειάζεται για να συνδεθούν οι σωληνώσεις στο κάτω μέρος. Φυσικά αυτή η κατασκευή δεν είναι τόσο εύκολη ώστε να γίνει από εσάς εκτός και αν ξέρετε από υδραυλικά. Αν δεν ξέρετε απλά φωνάξτε κάποιον ειδικό.

Τελικά τα Σεντόνια Μιλάνε και Λένε Πολλά! Τι Λένε για τον Χαρακτήρα σας;

Φανταστείτε να είχατε νεροχύτες με ρόδες! Τελικά μερικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Φανταστείτε να είχατε νιπτήρες από λάστιχα αυτοκινήτου! Τελικά μερικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ανοιχτήρι τοίχου Έχετε ξανακούσει για ανοιχτήρι τοίχου; Με αυτήν την κατασκευή θα έχετε μόνιμα στην κουζίνα σας ή ακόμα και στο σαλόνι σας εφόσον μιλάμε για εργένικο σπίτι, ένα ανοιχτήρι για τις αγαπημένες σας μπύρες που οι φίλοι σας θα το λατρέψουν. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε είναι ένα κομμάτι ξύλου περίπου 30x20εκ, 3 μικρότερα κομμάτια για να δημιουργήσετε την εσοχή και ένα ανοιχτήρι τοίχου. Βάλτε τη μεγάλη ξύλινη επιφάνεια κατακόρυφα και βιδώστε πάνω της το ανοιχτήρι (μπορείτε να βρείτε μεταλλικό ανοιχτήρι τοίχου σε μαγαζιά με εξοπλισμό σπιτιού). Στη συνέχεια φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο κουτάκι με τα μικρότερα ξύλινα κομμάτια ώστε να ρίχνετε εκεί, εσείς και οι φίλοι σας, τα πώματα από τις μπύρες.

Οι φίλοι σας θα λατρέψουν αυτό το ανοιχτήρι τοίχου.

Οι φίλοι σας θα λατρέψουν αυτό το ανοιχτήρι τοίχου.

Φτιάξτε σουπλά Με τα πώματα που θα μαζέψετε και μερικά καπάκια από βαζάκια μπορείτε να φτιάξετε τα πιο ιδιαίτερα σουβέρ. Πάρτε μεταλλικά καπάκια από παλιά βαζάκια και κολλήστε στον πάτο τους μια στρογγυλή πλαστική επιφάνεια. Αγοράστε λοιπόν μια απλή πλαστική A4 διάφανη επιφάνεια, που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι, και κόψτε τη στο μέγεθος που θέλετε με ένα κοπίδι. Για οδηγό τοποθετήστε το καπάκι του βάζου πάνω στην πλαστική επιφάνεια και κόψτε περιμετρικά. Κολλήστε στην εσωτερική μεριά από το καπάκι του βάζου τα καπάκια από τις μπύρες σας χρησιμοποιώντας θερμοκόλλα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία). Στο κενό που έχει το κάθε καπάκι εσωτερικά εφαρμόστε μια ποσότητα κόλλας και κολλήστε το στο καπάκι από το βάζο. Κάντε το ίδιο και με τα υπόλοιπα καπάκια μπύρας. Μόλις τελειώσετε τοποθετήστε πάνω από τα καπάκια άλλη μία κυκλική πλαστική επιφάνεια, βάζοντας κόλλα στιγμής περιμετρικά του πλαστικού (θα βρείτε κόλλα στιγμής σε βιβλιοπωλείο).

Φτιάξτε υπέροχα σουβέρ.

Φτιάξτε υπέροχα σουβέρ.

Η Έρευνα Απέδειξε: Πρέπει οι Άνδρες να Κοιμούνται Γυμνοί;

Ιπτάμενα ράφια  Αντί να τοποθετήσετε ράφια με γωνιές στον τοίχο, μπορείτε να φτιάξετε ιπτάμενα ράφια. Τι εννοούμε; Φτιάξτε μια κατασκευή που θα αποτελείται από 2 ράφια τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους με σχοινιά και θα λειτουργούν σαν ζυγαριά. Για να δημιουργήσετε αυτό το project θα χρειαστείτε εξαρτήματα σωληνώσεων (θα βρείτε σε καταστήματα με υδραυλικά εξαρτήματα), ελαφριά ράφια από πεύκο (θα βρείτε σε ξυλουργεία), και συνθετικό σχοινί λεπτής διατομής.

Τοποθετήστε δύο εξαρτήματα σωλήνα με την τρύπα κάθετα στο έδαφος (το συνδετικό κομμάτι σωληνώσεων) σε σχετικά κοντινή απόσταση (περίπου ένα μέτρο). Κάντε 4 μικρές τρύπες στην κάθε ξύλινη επιφάνεια. Περάστε από τις τρύπες τις 4 άκρες του σχοινιού και δέστε ένα κόμπο πάνω από κάθε τρύπα για να σταθεροποιηθεί το σχοινί. Έπειτα περάστε μέσα από τα εξαρτήματα που στηρίξατε στον τοίχο τα 4 κομμάτια σχοινιού που προκύπτουν από την στήριξη της κάθε επιφάνειας. Πάνω από τα υδραυλικά εξαρτήματα που βιδώσατε και στο κέντρο της απόστασής τους τοποθετήστε άλλο ένα αλλά με την τρύπα του οριζόντια στο έδαφος. Η ένωση των σχοινιών από τα δύο ράφια θα γίνει εκεί μέσα. Κάθε φορά που θα τοποθετείται περισσότερο βάρος σε ένα από τα δύο ράφια το άλλο θα μετακινείται ακριβώς όπως θα γινόταν και σε μία ζυγαριά.

Αν δεν είστε φαν του πολύ διαβάσματος αλλά θέλετε να έχετε μια μορφή βιβλιοθήκης στο σπίτι σας, τότε εμπνευστείτε από αυτό το diy project.

Αν δεν είστε φαν του πολύ διαβάσματος αλλά θέλετε να έχετε μια μορφή βιβλιοθήκης στο σπίτι σας, τότε εμπνευστείτε από αυτό το diy project που μοιάζει με ζυγαριά.

Φτιάξτε καθρέφτη από ρόδα ποδηλάτου Πάρτε μια παλιά ρόδα ποδηλάτου και πλύντε την καλά με υγρό πιάτων, ένα σφουγγάρι και νερό. Μπορείτε αν θέλετε να τη βάψετε για να δώσετε λίγο χρώμα στο μπάνιο σας ή να την κρατήσετε ως έχει. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας στρογγυλός καθρέφτης που να είναι λίγο μεγαλύτερος από το άνοιγμα της ρόδας σας. Βάλτε τον καθρέφτη στο εσωτερικό και για πιο μεγάλη σιγουριά κολλήστε το πίσω μέρος του καθρέφτη περιμετρικά στο εσωτερικό της ρόδας. Θα χρειαστείτε  κόλλα για σκληρά πλαστικά που μπορείτε να βρείτε σε e-shops με 2 ή 3 ευρώ.

Το πιο εύκολο diy που υπάρχει!

Το πιο εύκολο diy για το εργένικο σπίτι σας!

Όπως είδατε υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι που μπορούν να μεταμορφωθούν και να κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο εργένικο. Αν πάλι δε θέλετε να διακοσμήσετε με πολύ ακραία εργένικα πράγματα, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο μίνιμαλ διακόσμηση που είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετατρέψτε ένα Εργένικο Χώρο σε Σπίτι για Ζευγάρι ή Οικογένεια

.

Δείτε τα tips που σας δίνουμε και μετατρέψτε ένα εργένικο σπίτι σε σπίτι για ζευγάρι ή οικογένεια.

Πώς να Διακοσμήσετε Σωστά ένα Αντρικό Μπάνιο

.

Δείτε πώς θα φτιάξετε το τέλειο αντρικό, εργένικο μπάνιο!

Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μόνο για Άντρες

.

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να διακοσμήσετε το εργένικο σπίτι σας.

6 Πράγματα που Κάθε Άντρας Πρέπει να Έχει στο Σπίτι του

.

Στη λίστα που ακολουθεί δε θα βρείτε το γεμάτο μπύρες ψυγείο που οφείλει να έχει κάθε άντρας στο σπίτι του αλλά τρόπους να φτιάξετε έναν εργένικο παράδεισο.

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

.

Έτσι θα καταφέρετε να φέρετε την παλιά σας σχέση πίσω με τη βοήθεια του φενγκ σούι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Διαμέρισμα των 47 τμ που Μοιάζει Τουλάχιστον για 70 τμ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βαρεθήκατε τα Ανοιχτά Ράφια; Νέα Τάση για Αποθήκευση για Αποθήκευση στην Κουζίνα!