9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Πρέπει να Γίνετε Διακοσμητής

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Πρέπει να Γίνετε Διακοσμητής

Πόσες φορές δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι με μια μικρή παρέμβαση που κάνατε στο σπίτι. Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε πόσο καλοί θα ήσασταν σαν διακοσμητές;

Ένας interior designer γεννιέται, δε γίνεται. Έχει εκπληκτικό μάτι το οποίο αναγνωρίζει τη λεπτομέρεια και έχει την ικανότητα να βλέπει τι ταιριάζει σε έναν χώρο και τι όχι. Δείτε ποια είναι τα σημάδια που θα σας πουν πως πρέπει να σταματήσετε τη δουλειά που κάνετε και να γίνεται interior designer.

  • Οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν θέση στα έπιπλά τους κάθε φορά που μετακομίζουν. Αν εσείς τους αλλάζετε θέση πιο συχνά και προσπαθείτε συνεχώς να βρίσκετε τρόπους για να ομορφαίνετε και να κάνετε πιο λειτουργικό το σπίτι σας, τότε σίγουρα έχετε μία έφεση προς τη διακόσμηση. Δείτε ποια είναι η σωστή χωροθεσία επίπλων στο καθιστικό για να πάρετε μερικές ιδέες.
  • Αν το αγαπημένο σας περιοδικό είναι διακοσμητικό και σας αρέσει να κάθεστε με τις ώρες και να διαβάζετε όλα τα site που έχουν σχετικά θέματα (όπως είναι και το δικό μας) τότε βαδίζετε προς το σωστό δρόμο.
  • Αν ό,τι δεν σας αρέσει από το σπίτι σας το μεταφέρετε στην αποθήκη ή στο υπόγειό σας, τότε μάλλον το έμπειρο μάτι σας θέλει να βλέπει μόνο όμορφα πράγματα γύρω του.
  • Λέτε ότι θα ξαναβάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας και όντως το κάνετε. Όταν κάνετε όλα όσα υπόσχεστε να αλλάξουν στο σπίτι σας και δεν τις αναβάλλετε ποτέ -γιατί κατά βάθος σας αρέσουν-, τότε αυτό είναι ένα πολύ δυνατό σημάδι που σας λέει ότι «πρέπει να γίνεται διακοσμητής». Αν χρειάζεστε ένα εύκολο πρότζεκτ για να ξεκινήσετε, δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας οικονομικά.
  • Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στο μπεζ, το ιβουάρ, το aged white, το greige και όλα τα γήινα χρώματα. Αν καταλαβαίνετε ακόμα και αυτές τις λεπτές διαφορές τότε το έχετε στο αίμα σας
beigeweb

Αν μπορείτε να ξεχωρίσετε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ και του υπόλευκου, τότε θα έπρεπε να διακοσμείτε σπίτια.

  • Έχετε πάντα μία μεζούρα στο χέρι σας για να μετράτε, να υπολογίζετε και να κάνετε σχέδια για το πώς θέλετε να εξελίξετε το σπίτι σας και την διακόσμησή του.
  • Αν φαντασιώνεστε ότι ο ένας γείτονάς σας είναι ταπετσέρης και ο άλλος περνάει υφάσματα επίπλων τότε έχετε αρχίσει να τρελαίνεστε. Και μόνο φευγαλέα να σκεφτείτε κάτι τέτοιο μάλλον έχετε ήδη αργήσει να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τη διακόσμηση. Επειδή μάλλον ο γείτονάς σας δεν είναι ταπετσέρης, διαβάστε για τα σχέδια που ταιριάζουν στον χώρο σας.
Ένας διακοσμητής σίγουρα ξέρει και τι άλλες ταπετσαρίες θα ταίριαζαν σε αυτόν τον χώρο.

Ένας διακοσμητής σίγουρα ξέρει και τι άλλες ταπετσαρίες θα ταίριαζαν σε αυτόν τον χώρο.

  • Σας αρέσει να δίνετε τα φώτα σας στους φίλους σας σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση και να βρίσκετε λύσεις σε πραγματικά προβλήματά τους που έχουν σχέση με το σπίτι τους; Αν τρελαίνεστε να δίνετε συμβουλές στους φίλους σας και να πηγαίνετε στα σπίτια τους αλλάζοντάς τους τη διακόσμηση και τακτοποιώντας τα δωμάτιά τους, τότε βρήκατε την κλίση σας.
  • Αν δεν είστε ακόμα διακοσμητής και υπάρχουν όλα τα παραπάνω σημάδια τα οποία σας οδηγούν προς τα εκεί, μην αφήσετε τη στιγμή να περάσει. Ξεκινήστε κάνοντας κάποια online μαθήματα, αγοράστε κάποια βιβλία για τη διακόσμηση, ψάξτε για κάποια σχετική σχολή. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τips για Εργαζόμενους: 7 Τρόποι για να Τελειώνετε πιο Γρήγορα τη Δουλειά σας

.

Με αυτά τα 7 τιπς θα τελειώνετε τη δουλειά σας κάθε μέρα πολύ νωρίτερα.

Τα Πανάκριβα Λάθη της Διακόσμησης και πώς να Γλυτώσετε από Αυτά

.

Αυτά είναι τα λάθη διακόσμηση που μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά. Μάθετε ποια είναι για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα.

10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που κανένας άντρας δε θα μπορέσει να κάνει καλύτερα από μια γυναίκα.

Tι κάνουν οι Πετυχημένες Γυναίκες και τα Καταφέρνουν σε Όλα;

.

Να τι κάνουν οι πετυχημένες γυναίκες και τα καταφέρνουν σε όλους τους τομείς.

4 Σημάδια ότι Πρέπει να Αλλάξετε Διακοσμητή

.

Δείτε ποια είναι τα σημάδια που θα σας πουν ότι ο διακοσμητής σας δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Ποια Είναι τα 30 Δημοφιλέστερα Άρθρα του "the home issue"

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν σοβαρά τα δόντια σας!
More in LIVING +, PLUS +
Δείτε Ποια Είναι τα 30 Δημοφιλέστερα Άρθρα του "the home issue"

Σας παρουσιάζουμε τα 30 άρθρα που κόντεψαν να ρίξουν το site του "the home issue".

Close