8 Σημαντικά Tips για το Σπίτι, την Καθημερινότητα και τα Χριστούγεννα! (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Κάντε πιο εύκολες τις δουλειές του σπιτιού σας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Δείτε τα tips που θα σας βοηθήσουν να διώξετε τις οσμές από το τζάκι και να καθαρίσετε τα πυρότουβλα, μάθετε πώς να απολυμαίνετε σωστά τα σφουγγάρια, καθαρίστε το πλυντήριο και απαλλαγείτε από τη δυσοσμία των ρούχων, αφαιρέστε εύκολα τη σκόνη από τα ψεύτικα λουλούδια. Δείτε επίσης πώς θα αποθηκεύσετε σωστά τα λαμπάκια χωρίς να μπερδεύονται και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες χωρίς να σπάνε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης Δίνει Συμβουλές για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση (video)

.

Δείτε ιδέες και τάσεις για το 2014, τι πρέπει να κάνετε - τι να αποφύγετε, καθώς και υπέροχα στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας εύκολα, οικονομικά και διασκεδαστικά!

Χριστούγεννα! Εύκολα, οικολογικά και οικονομικά! (video)

.

Χριστούγεννα σημαίνει γιορτινή ατμόσφαιρα και... υπερβολές. Εχετε σκεφτεί όμως πόσο επιβαρύνουν το περιβάλλον όλα αυτά τα εποχικά έθιμα και οι συνήθειες των ημερών;

Έξυπνες Χριστουγεννιάτικες Λύσεις από τον Σπύρο Σούλη σε Κάθε Γωνιά του Σπιτιού (VIDEO)

.

Χρησιμοποιήστε οικονομικά υλικά και αντικείμενα που ήδη έχετε για να δημιουργήσετε πρωτότυπες και όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις.

Φτιάξτε στο Φούρνο τα Δικά σας Χριστουγεννιάτικα Στολίδια!

.

Μετατρέψτε τα Χριστούγεννα σε προσωπική υπόθεση και δώστε στο δέντρο σας μία πινελιά πρωτοτυπίας. Με ποιον τρόπο; Πλάθοντας κυριολεκτικά τα δικά σας στολίδια!

Έτσι θα Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίσει Γιορτές!

.

Δείτε 3 φυσικούς και οικολογικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δώσετε στο σπίτι σας ένα ξεχωριστό και, κυρίως, αξέχαστο άρωμα γιορτής!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης Δίνει Συμβουλές για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνες και Οικονομικές Ιδέες για Λαμπερό Γιορτινό Τραπέζι από τον Σπύρο Σούλη (video)