8 Πράγματα που Έχετε στο Σπίτι και Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

8 Πράγματα που Έχετε στο Σπίτι και Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας

Όση φροντίδα κι αν δίνετε στην επιδερμίδα σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχετε αυτή τη στιγμή στο σπίτι σας που την καταστρέφουν λεπτό το λεπτό. Δείτε ποια είναι αυτά τα 8 πράγματα που επηρεάζουν την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας και τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε τη δράση τους.

Σκληρά καθαριστικά προϊόντα Μπορεί να θέλετε ένα πεντακάθαρο σπίτι αλλά το να χρησιμοποιείτε βαριά χημικά προϊόντα για να καθαρίζετε την κουζίνα και το μπάνιο σας δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε γάντια και προσέχετε να μην εισπνέετε τα χημικά με τα οποία καθαρίζετε, η επιδερμίδα σας έρχεται σε έμμεση επαφή με τα χημικά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ιδιαίτερα αρνητικά.

Χρησιμοποιήστε τα καθαριστικά του σπιτιού με ασφάλεια.

Ξηρός αέρας O κρύος και ξηρός αέρας που υπάρχει στο σπίτι σας κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην επιδερμίδα σας. Ο ξηρός αέρας αφαιρεί την ενυδάτωση από την επιδερμίδα σας πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάτι για να διορθώσετε το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε υγραντήρα για να λύσετε το πρόβλημα - κυρίως τις βραδινές ώρες που η επιδερμίδα σας μπορεί να στεγνώσει ακόμα κι αν βάλετε μία καλή ενυδατική κρέμα.

Φτιάξτε 4 φυσικές συνταγές ομορφιάς με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!

Οι αλλεργείες μπορεί πέρα από πολύ ενοχλητικές να γίνουν και η αιτία για κοκκινίλες στο πρόσωπό και το σώμα σας. Προσέξτε πάρα πολύ τη σκόνη που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σας.

Οι αλλεργίες μπορεί πέρα από πολύ ενοχλητικές να γίνουν και η αιτία για κοκκινίλες στο πρόσωπό και το σώμα σας. Προσέξτε τη σκόνη που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σας.

Βρόμικο air condition Το φίλτρο του air-condition χρειάζεται συχνό καθάρισμα έτσι ώστε να μην εισπνέετε τους μικροοργανισμούς που διαχέονται στην ατμόσφαιρα από τα βρόμικα φίλτρα. Μπορεί να μην επιδρά άμεσα στην επιδερμίδα σας αλλά συμβάλει στην εμφάνιση αλλεργιών οι οποίες σίγουρα θα έχουν αρνητική επίδραση στην επιδερμίδα σας.

Κατοικίδια Ακόμα κι αν δεν έχετε αλλεργία στα κατοικίδια ζώα, τα μαλλιαρά ζωάκια σας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επιδερμίδα σας. Οι γάτες και οι σκύλοι μπορεί να μεταφέρουν πολλά μικρόβια σε ανθρώπους που είναι ευάλωτοι σε δερματικά προβλήματα.

Διαβάστε εδώ πώς να απαλλαγείτε από τις τρίχες του κατοικιδίου σας.

thehomeissue_allergia02

Όσο ακίνδυνες και αν σας φαίνονται οι γάτες, πολλές φορές μπορεί να κάνουν κακό σε εσάς και στα παιδιά σας λόγω των μικροβίων που κουβαλάνε.

Νερό χωρίς φίλτρο Ακόμα και αν δεν συνηθίζετε να πίνετε νερό από τη βρύση, η επιδερμίδα και τα μαλλιά σας δέχονται το νερό της βρύσης κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Αυτό το νερό που είναι αφιλτράριστο μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα λόγω της σκληρότητάς του. Πάρτε ένα φίλτρο και βάλτε το στη βρύση της ντουζιέρας έτσι ώστε να μειώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει το νερό στο πρόσωπο και το σώμα σας.

Τεχνολογία στην κρεβατοκάμαρα Η τηλεόραση και ο υπολογιστής μέσα στην κρεβατοκάμαρα κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας. Αν ο χώρος που ξεκουράζεστε δεν είναι απόλυτα αφιερωμένος στην ξεκούρασή σας, τότε σίγουρα αυτό δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα σας, αφού η έλλειψη ύπνου είναι από τους κύριους λόγους που εμφανίζονται ρυτίδες.

Μη προστατευμένα παράθυρα Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι. Έτσι, περνάνε στο χώρο σας μέσα από τα παράθυρα και καταστρέφουν την επιδερμίδα σας. Βάλτε φίλτρα τα οποία προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία εσάς και την επιδερμίδα σας. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε και τα έπιπλά σας από το ξεθώριασμα.

Σκόνη Μπορεί να μην έχετε πρόβλημα με τις αλλεργίες αλλά καλό είναι να ξεσκονίζετε τακτικά τους χώρους του σπιτιού σας για να μην έχετε θέματα με τη σκόνη και τα ακάρεα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Φυσικές Συνταγές Ομορφιάς με Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα Σας!

.

Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε spa με 4 απίστευτα εύκολες φυσικές συνταγές ομορφιάς που μπορείτε να ετοιμάσετε με υλικά που θα βρείτε στην κουζίνα σας!

7 Συμβουλές για ένα Υγιές και Καθαρό Σπίτι

.

Σκόνη, ρύποι, χημικές ουσίες, μικρόβια μπορούν να πλήξουν την υγεία σας. Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ένα υγιές και φιλικό περιβάλλον…

Έξυπνο Τρικ: Να Γιατί Πρέπει να Ανοίγετε το Κλιματιστικό πριν Ξεσκονίσετε

.

Υπάρχει σημαντικός λόγος που πρέπει να ανοίξετε το κλιματιστικό πριν ξεσκονίσετε.

Κάντε ΑΥΤΑ για να Καθαρίσετε Εύκολα την Ατμόσφαιρα του Σπιτιού σας

.

Η ατμόσφαιρα τους σπιτιού σας δεν είναι πάντα πιο καθαρή από την επιβαρημένη ατμόσφαιρα της πόλης. Διαβάστε πώς μπορείς να (την) καθαρίσετε!

Αυτά Είναι τα πιο Απρόσμενα Σημεία του Σπιτιού που Προκαλούν Αλλεργίες (Μέρος Α)

.

Tα αλλεργιογόνα στοιχεία παραμονεύουν στα πιο απίθανα σημεία, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Δείτε ποια είναι αυτά, καθώς και εύκολους τρόπους για να τα ξεφορτωθείτε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παίρνετε το Tablet στο Κρεβάτι; Δείτε πώς Μπορείτε να Καταστρέψετε την Υγεία σας (εκτός από τη σχέση σας)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με δύο υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!