7 Τρόποι για να "Διώξετε" τον Αρνητισμό, Τώρα!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

7 Τρόποι για να

Δες το ποτήρι μισογεμάτο.

Οι κυνικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι απλά είναι ρεαλιστές, αλλά η αλήθεια είναι πως όσο πιο κυνικά και όσο πιο αρνητικά σκεφτόμαστε, τόσο πιο πολύ παραιτούμαστε από κάθε προσπάθεια να καταφέρουμε κάτι. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η άποψή μας για την κατάσταση της υγείας μας μπορεί να μας επηρεάσει πολύ περισσότερο τα χρόνια που θα ζήσουμε από την πραγματική κατάσταση της υγείας μας. Με λίγα λόγια, αν πιστεύουμε ότι δεν είμαστε καλά ή παραπονιόμαστε ότι δεν είμαστε καλά, τότε είναι πιθανό να μην κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Η αρνητική συμπεριφορά δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία μας ούτε στην ψυχολογία μας, γι' αυτό καλό είναι να βρούμε τρόπους να είμαστε πιο αισιόδοξοι καθημερινά.

Σπίτι Χωρίς Άγχος: 9 Tips για Σίγουρη Επιτυχία.

1. Μην κάνεις ακραίες σκέψεις: Η ζωή δεν είναι ούτε μαύρη ούτε άσπρη, γι' αυτό μην σκέφτεσαι ακραία κάθε φορά που τα πράγματα δυσκολεύουν. Για παράδειγμα, εάν δεν είσαι έτοιμη για μια παρουσίαση στη δουλειά, μην σκέφτεσαι να την τελειώσεις όπως όπως για να ξεμπερδεύεις, αλλά βρες τρόπους να την κάνεις όσο καλύτερα γίνεται. Το"όλα ή τίποτα" σαν σκέψη δεν είναι μόνο ανώριμη, αλλά μπορεί να διακινδυνεύσει τις σχέσεις αλλά και τη δουλειά σου.

Δείτε επίσης ποια είναι τα χρώματα που μπορούν να φτιάξουν την ψυχολογία σας.

2. Μην γενικεύεις: Όταν συμβαίνει κάτι κακό -σε εμάς ή κάποιους άλλους- συνήθως φανταζόμαστε ότι όλα διαλύονται σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Κάθε φορά, λοιπόν, που κάτι δεν πηγαίνει καλά, σταμάτα να γενικεύεις με σκέψεις "πάντα μου συμβαίνουν κακά πράγματα",  "τίποτα δεν μου πάει καλά", αλλά δες το σαν μεμονωμένο γεγονός.

3. Μην υποτιμάς τα θετικά: Οι αρνητικές σκέψεις μάς εμποδίζουν να αναγνωρίζουμε τα θετικά, όταν συμβαίνουν. Η ανασφάλεια και οι φοβίες δεν μας αφήνουν να βρούμε τις σωστές ισορροπίες και να χαρούμε τα καλά πράγματα της καθημερινότητάς μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.allyou.gr καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την ψυχολογία.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Τρόποι για να Έχετε Πολύ Καλύτερη Διάθεση Μέσα στο Σπίτι σας!

.

Αναβαθμίστε το σπίτι και τη διάθεση σας αφιερώνοντας μια μικρή γωνιά του στην προσωπική σας χαλάρωση και ευεξία.

Πώς θα Διώξετε τις αρνητικές Σκέψεις με 5 Τρόπους!

.

Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις με αυτούς τους 5 τρόπους!

12 Tips για να Ξυπνάτε πιο Ευτυχισμένοι Κάθε Πρωί

.

Κάντε αυτές τις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και αμέσως θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι!

5 Τρόποι για να Περάσετε Ευχάριστα Μόνοι σας τη Μέρα Μέσα στο Σπίτι

.

Κι όμως, μπορείτε να περάσετε και μόνοι σας καλά. Δείτε τι να κάνετε μέσα στο σπίτι για να το πετύχετε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ασφαλίστε Απόλυτα τις Ηλεκτρονικές Συσκευές σε Σπίτι με Παιδιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Τέλειοι Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε και στη Διακόσμηση!