7 λόγοι για να μην Παντρευτείτε ποτέ!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

7 λόγοι για να μην Παντρευτείτε ποτέ!

Kάποιοι άνθρωποι είναι προορισμένοι για γάμο και κάποιοι άλλοι όχι. Το ότι δεν θα παντρευτείς δε σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις όλη σου τη ζωή με κάποιον άνθρωπο και να κάνεις και οικογένεια μαζί του. Δες ποιοι είναι οι λόγοι για να μην παντρευτείς ποτέ. 

Μπορείς να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να βρεις την προσωπική σου ευτυχία

Το να είσαι ανύπαντρη σου δίνει μια μοναδική ελευθερία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να κάνεις λάθη και να μάθεις από αυτά-χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς ότι αυτά τα λάθη μπορεί να επηρεάσουν τον σύζυγό σου. 

Τα οικονομικά σου είναι μόνο δικά σου

Ένα από τα πράγματα που “αγχώνουν” έναν γάμο είναι τα οικονομικά. Όταν είσαι μόνη σου είναι ο κύριος του εαυτού σου και μπορείς να ξοδεύεις τα χρήματά σου όπως θέλεις εσύ. 

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να δεσμευτείς

Αυτή Είναι η Ισορροπημένη Διακόσμηση για Ευτυχισμένα Ζευγάρια!

Ποιος είναι πως ο γάμος είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς; Το να μην παντρευτείς ποτέ δε δείχνει ότι δεν αγαπάς τον άλλον, δείχνει απλά ότι κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. 

Μπορείς να ταξιδέψεις και να γίνεις πολύ κοινωνική

Τα ανύπαντρα ζευγάρια και οι ελεύθεροι άνθρωποι ταξιδεύουν περισσότερο και είναι πιο κοινωνικοί με νέους ανθρώπους που γνωρίζουν. Αυτό δεν σημαίνει πως τα παντρεμένα ζευγάρια δεν είναι αλλά μερικές φορές είναι ευκολότερο για τους ανύπαντρους να έχουν αυτού του είδους την ελευθερία.

Ο γάμος μπορεί να κάνει πολύπλοκες άλλες σχέσεις σου

Ο γάμος αλλάζει τα πάντα. Σημαίνει ότι μπορεί να μετακομίσεις μακριά από την οικογένειά σου και να περνάς περισσότερο χρόνο με άλλα παντρεμένα ζευγάρια. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδυναμωθούν οι σχέσεις με τους single φίλους σου ή και την οικογένειά σου. 

Μπορείς να επενδύσεις στην καριέρα και το μέλλον σου

Αντί να ξοδέψεις χρήματα σε έναν γάμο, στο μήνα του μέλιτος, σε ένα νέο σπίτι κλπ, μπορείς να βάλεις τα χρήματα και την προσπάθεια για να χτίσεις την καριέρα σου. 

Το διαζύγιο είναι μια πιθανότητα

Κάθε σχέση έχει την πιθανότητα να διαλυθεί αλλά ο γάμος είναι μια πιο δύσκολη κατάσταση μιας και μαζί με αυτόν πολλές φορές πάει και το διαζύγιο. 

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν τις σχέσεις στο www.faysbook.gr.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Ζευγάρια πού Έχουν Χωρίσει Δίνουν Συμβουλές για να Πετύχει ο Δικός σας Γάμος

.

Μας αποκαλύπτουν τι τους οδήγησε στον χωρισμό και τι έμαθαν μέσα από το διαζύγιό τους.

Θεραπεία Ζεύγους: Πώς Μπορεί να Επωφεληθεί ένα Ζευγάρι από την Επίσκεψή του στον Ψυχολόγο;

.

Η θεραπεία ζεύγους μπορεί να βοηθήσει και εμείς σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Beyonce και ο Jay Z Μόλις Αγόρασαν Αυτήν την Απίστευτη Έπαυλη 22 Δωματίων!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Τα Δέκα πιο Ακριβά Γιοτ που Έχουν Φτιαχτεί Ποτέ (VIDEO)