7 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

7 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου!

Υπάρχουν μερικά προφανή πράγματα που όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να λέμε σε αυτούς που αγαπάμε. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν είναι ξεκάθαρο σε όλους. Δες ποιες είναι οι ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου. 

1. Είμαι η καλύτερη που είχες ποτέ; 

Σίγουρα σε ανησυχεί για τη σύγκριση που μπορεί να κάνει μέσα του ο σύντροφός σου με τις πρώην του. Ρωτόντας, όμως, κάτι τέτοιο φέρνεις τον αγαπημένο σου σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να θυμάσαι 2 πράγματα: Καταρχάς, με όποια και αν ήταν στο παρελθόν, υπάρχει λόγος που δεν είναι πια μαζί της. Δεύτερον, η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σέξι. Δείχνε στον σύντροφό σου ότι νιώθεις ασφαλής στη σχέση σας. Αν θέλεις, οπωσδήποτε να ρωτήσεις κάτι, πες: “Τι είναι αυτό που σου αρέσει όταν το κάνω;”

Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

2. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να ερωτευτείς ξανά αν πεθάνω; 

Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις πως είσαι η μία και μοναδική - και μπορεί και να είσαι - αλλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο σύντροφός σου να ερωτευτεί ξανά, αν πεθάνεις. Όπως και αν έχει, σίγουρα θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση κάνοντάς του μία τέτοια ερώτηση.

3. “Συμπαθείς τη μαμά μου ή την οικογένειά μου ή τους φίλους μου;”

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του κάνεις αυτή την ερώτηση και η απάντηση να είναι αρνητική. Όσο και αν αντιπαθεί την οικογένειά σου, δεν πρόκειται να σου πει ποτέ τίποτα. Επομένως, δε χρειάζεται να κάνεις και μία τέτοια ερώτηση. 

4. “Τελείωσες;”

Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε μία σχέση και η κρεβατοκάμαρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσύ και ο σύντροφός σου δεν πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί στο σεξ. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να τον ρωτήσεις ποτέ είναι αν τελείωσε. Είναι μία ερώτηση που θα τον ξενερώσει απίστευτα. 

5. “Τι θα έκανες αν σε απατούσα;”

Αυτή είναι μία ερώτηση που γίνεται συχνά σε μία σχέση και καλό είναι να σταματήσει να γίνεται. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα έκανε αν ο σύντροφός του τον απατούσε. Πρόκειται για μία υποθετική ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί με ειλικρίνια αν δεν συμβεί στην πραγματικότητα. 

6. “Πιστεύεις πως θα τα καταφέρουμε;”

Το διαζύγιο είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Αλλά αυτή η τόσο υποθετική ερώτηση δεν μπορεί με τίποτα να απαντηθεί από κανέναν. Εσύ και ο σύντροφός σου είστε μία ομάδα και πρέπει να δράτε έτσι. Καθίστε και συζητήστε τα λάθη που έχετε δει άλλα ζευγάρια να κάνουν και προσπαθείτε καθημερινά για να ανανεώνετε τη σχέση σας. 

7. “Πραγματικά θα το φορέσεις αυτό;”

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πεις σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφο αυτό που φοράει. Δε χρειάζεται να το κάνεις με τέτοιο τρόπο. Μπορείς απλά να του πείς: “Ωραίο αυτό που φοράς. Θα μου άρεσε, όμως, να σε δω και με αυτό το ρούχο. Θα το φόραγες για μένα;”

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν τις σχέσεις και το σεξ στο www.faysbook.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 5 είδη σεξ που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!

.

Και όμως.. υπάρχουν 5 είδη σεξ που πρέπει να κάνετε πριν βάλετε την κουλούρα.

Οι 9 λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια δεν έρχονται κοντά την πρώτη νύχτα του γάμου!

.

Αυτή είναι οι 9 λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ την πρώτη νύχτα γάμου.

8 αναπάντεχα μυστικά που οι άντρες λένε μόνο στους κολλητούς τους

.

Αυτά είναι τα 8 μυστικά που λένε οι άντρες μόνο στους κολλητούς τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Άγιος Βαλεντίνος: Πώς να Φτιάξετε την Τέλεια Ερωτική Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν το παιδί έχει πυρετό