7 Επιστημονικοί Τρόποι για να Είστε πιο Χαρούμενοι στο Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Επιστημονικοί Τρόποι για να Είστε πιο Χαρούμενοι στο Σπίτι

Το ξέρετε πως οι χαρούμενοι άνθρωποι βγάζουν πιο πολλά χρήματα; Το να προσπαθήσετε να βρείτε την ευτυχία δεν είναι απλό πράγμα αλλά με μερικά tips, που μπορούν σταδιακά να γίνουν συνήθειες, θα καταφέρετε να είστε πολύ πιο χαρούμενοι, να έχετε μια πιο όμορφη ζωή και φυσικά (σαν επακόλουθο) να βγάζετε και περισσότερα χρήματα.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2013 απέδειξε πως οι πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι βγάζουν περίπου 2500 ευρώ παραπάνω ετησίως (κατά μέσο όρο) από αυτούς που είναι λιγότερο χαρούμενοι στη ζωή τους.

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Δείτε, λοιπόν, 7 επιστημονικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι μέσα στο σπίτι σας.

Αποκτήστε μια νέα συνήθεια παρέα με έναν καλό φίλο Ο Davig Gilbert είναι Expert πάνω σε θέματα ευτυχίας και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Ο ίδιος τονίζει πως οι φίλοι και η οικογένεια είναι οι 2 μεγαλύτερες πηγές της ανθρώπινης ευτυχίας. Βρείτε, λοιπόν, μια δραστηριότητα, ένα χόμπι ή απλά μια συνήθεια που θα έχετε με κάποιο άλλο αγαπημένο σας άτομο και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Οι ειδικοί τονίζουν πως με αυτό το τρικ θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι κατά 25-30%.

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

Ξεκινώντας ένα χόμπι με έναν φίλο σας θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ξεκινώντας ένα χόμπι με έναν φίλο σας θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αναγνωρίστε τι σας ενοχλεί Ένα πολύ σημαντικό βήμα για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά σας είναι να ανακαλύψετε όλα αυτά τα μικροπράγματα που σας ενοχλούν. Μπορεί να σας ενοχλεί απλά το γεγονός πως ο σύντροφός σας δεν κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας ή μια πόρτα που τρίζει κάθε φορά που την κλείνετε. Παρατηρήστε για μια εβδομάδα όλα αυτά τα μικροπράγματα που σας ενοχλούν. Καταγράψτε τα και αρχίστε να τα διορθώνετε ένα-ένα.

Βγάλτε από τη ζωή σας την τεχνολογία μια ώρα πριν πάτε για ύπνο Για την τελευταία ώρα της ημέρας σας, πριν κοιμηθείτε, ξεχάστε κάθε τεχνολογικό μέσο που υπάχει στο χώρο σας. Κλείστε κινητά, tablet, υπολογιστές και τηλεοράσεις και κάντε κάτι τελείως διαφορετικό. Συζητήστε με τους αγαπημένους σας, διαβάστε ένα βιβλίο, κάντε ένα ντους, οργανώστε την επόμενη μέρα και γενικά κάντε ό,τι θέλετε εκτός από το να χαζέψετε στο κινητό ή στον υπολογιστή σας.

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

Ελάτε πιο κοντά στη φύση και βγάλτε την τεχνολογία από τη ζωή σας.

Ελάτε πιο κοντά στη φύση και βγάλτε την τεχνολογία από τη ζωή σας έστω και για λίγες ώρες την ημέρα.

Ξυπνήστε 30 λεπτά πριν την ώρα που συνηθίζετε Όταν η μέρα ξεκινάει με εσάς να τρέχετε με βρεγμένα μαλλιά να προλάβετε το λεωφορείο, τότε μην περιμένετε να δείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Αν ξυπνάτε κάθε μέρα μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που ξυπνούσατε, θα δείτε πως η μέρα σας θα ξεκινάει χωρίς στρες και με απόλυτη ηρεμία.

Η Επιστήμη το Απέδειξε: Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία

Ανακαλύψτε την αγαπημένη σας μυρωδιά Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Social Psychology, οι μυρωδιές που υπάρχουν στο περιβάλλον μας επηρεάζουν πολύ τη συμπεριφορά μας. Για παράδειγμα, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως η μυρωδιά του φρεσκομαγειρεμένου φαγητού αυξάνει κατά 77% τον αλτρουισμό. Η μέντα βοηθάει στη βελτίωση της διάθεσής μας ενώ ο καφές και η λεβάντα μειώνουν το άγχος.

Ξεκινήστε τη μέρα σας 30 λεπτά νωρίτερα. Ξυπνήστε νωρίτερα και μειώστε με αυτόν τον τρόπο το άγχος που έχετε κάθε πρωί.

Ξεκινήστε τη μέρα σας 30 λεπτά νωρίτερα. Ξυπνήστε νωρίτερα και μειώστε με αυτόν τον τρόπο το άγχος που έχετε κάθε πρωί.

Βοηθήστε τους αγαπημένους σας Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο British Colombia έδειξε πως οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα όταν ξοδεύουν χρήματα για τους άλλους παρά για τον εαυτό τους. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Ακόμα και να κάνετε μια χάρη σε έναν δικό σας άνθρωπο θα σας κάνει αμεσως να νιώσετε καλύτερα.

CNN Report: Αυτές Είναι οι Καλύτερες Χώρες του Κόσμου Για να Ζήσετε Ευτυχισμένοι!

Ασκηθείτε Η άσκηση βοηθάει πολύ στην καλλιέργεια του συναισθήματος της ευτυχίας. Έρευνα απέδειξε πως η άσκηση βελτιώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης πολύ περισσότερο από ότι τα φάρμακα. Μάλιστα οι επιστήμονες τονίζουν πως η άσκηση πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητά σας. Επτά λεπτά την ημέρα αρκούν για να αρχίσετε να νιώθετε σιγά-σιγά τη διαφορά στην ψυχολογία σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε το Φενγκ Σούι στο Σπίτι σας και Βρείτε Ταίρι!

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με το φενγκ σούι, για να φέρετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να δείτε αλλαγή στη ζυγαριά σας.

5 Απίστευτα Πράγματα της Καθημερινότητας που Κάνετε Εντελώς Λάθος

.

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάνετε κάθε μέρα και τα κάνετε λάθος.

Οι Μυρωδιές της Ευτυχίας! Αυτές οι Μυρωδιές Μπορούν να σας Κάνουν Ευτυχισμένους

.

Αυτές είναι οι μυρωδιές που μπορούν να σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.

2 Λεπτά είναι Αρκετά για να Νιώσετε Πιο Ευτυχισμένοι!

.

Την επόμενη φορά που ετοιμάζεστε να τα βάψετε... μαύρα, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αποτελεσματικά τεχνάσματα για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι στη στιγμή!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι Λένε τα Παπούτσια σας για την Προσωπικότητα σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η πιο Εύκολη DIY Κρέμα Χεριών